uranüsün çayını buldum arkadaşlar...
"
Canım, öncelikle belirtmem gerek; ben de halen 'tamam oldu, harika' diyemiyorum. Önceden göğüslerim yoktu, artık küçük göğüslü bi bayanım, gelişme bu yönde. Çaya gelince; çok fazla bitki var ve kullanmaya başlamadan önce tek tek bitkileri araştırdım. Canım, bazı bitkileri ortalama 50 şer gram alıp büyük bi kavanozda karıştırıyorum, bunlar: anason, fesleğen, frenk kimyonu, dereotu, rezene, meyankökü, mercanköşk, limonotu, şahdere(ciğerleri temizliyor, aslında göğüs büyütmeyle ilgisi yok). Bir de asıl göğüs büyüten bitkiler var: çemenotu tohumu, ısırgan yaprağı, ısırgan tohumu, kiraz sapı, adaçayı, şerbetçiotu... Bulabilsem melekotu da eklicem ama; henüz bulamadım... Canım, demliğe bu karıştırılan bitkilerden 1-2 yemek kaşığı koyup, asıl bitkilerden de birer tutam ekliyorum, üzerine kaynamış su ekleyip, bi kaç dk bekletip süzüyorum. 2 kupaya yakın çıkıyor bu şekilde... Üzüm çekirdeği ile ilgili bişiy söyleyemeyeceğim, ben kullanmıyorum, ablam 1 seneden fazla sağlık amaçlı kullandı, onda büyüme olmadı- zaten göğüslerinden memnun- Antioksidan olarak kullanmaya çalıştım ama; hep bi süre sonra bıraktım. Canım, son olarak bu iş sabır işi!"
böyle bi mesaj geçmiş.