Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siteden julyetin kendi keşfi, 2 ay sonra 1 beden büyüdüğünü farketmiş
daha önce yazmıştım aynen kopyalıyorum çok üşendim
bardak masajı siteden arkadaşımızın, julyet, kendi keşfi bişey. temeli bu göğüs büyütücü vakumlar var ya ona dayanıyor. ben uygulamaya başladım bile. vallahi saçma gelebilir ama ben işe yarayacağını düşünüyorum ki julyet iki ay sonra 1 beden kadar büyüdüğünü farketmiş.
uygulama şöyle; -anladığım kadarıyla olabildiğince açık anlatmaya çalışıcam- ağzı geniş bi bardağı dik duruyoken göğsüne kapatıyosun, sonra uzanıyosun sırt üstü (yatarken yapmaya çalışırsan göğsünü tam toparlayamıyorsun) bi 10 saniye kadar bekliyosun, sonra yavaş yavaş çekiyosun içinden 10a kadar sayabilirsin. havasız kalınca vakum etkisi yapıyo bardak. bunu bikaç kez yaptıktan sonra yine bardağı kapatıp, bekleyip, sonra 100 kere kere pompalıyosun, lavobada yaptığın iş yani. yaparken göğüs derinin yukarı çekildiğini görüyosun zaten. bu da bana şu ana kadar yaptığım en saçma sapan ama en işlevsel şey gibi geliyo umarım sonuç alırım.
anlaşılmaması üzerine yeniden açıklama yapmışım
ya hani ilk çıkmaya başladığında kase ya da fincan falan kapatırlar ya öyle düşün. kapatıp çekiyosun. kapatma işlemini dik duruyoken, çekme işlemini yatarken yapacaksın. kapattıktan sonra bir 10 saniye bekleyeceksin sonra yavaş yavaş çekeceksin. daha açık nası anlatabilirim kiii
bi de yine bardağı kapatacaksın göğsüne, yatacaksın, yine bekleyeceksin az biraz, bu kez bardağı bırakmadan 100e kadar çekeceksin "bırakmadan" ama. lavabo pompalar gibi işte.
daha önce de kopyalayıp yapıştırmıştım yine kopyalayıp yapıştırıyorum.. uğraştırıcı biraz ama inandım devam ediyorum:)
kıskanma yafff ben iki senedir burdayım olsun o kadar
bi de incek mi o var, bi kaç gün sonra kesin bişi söylerim umarım olumlu olur:teselli:
siteden julyetin kendi keşfi, 2 ay sonra 1 beden büyüdüğünü farketmiş
daha önce yazmıştım aynen kopyalıyorum çok üşendim
bardak masajı siteden arkadaşımızın, julyet, kendi keşfi bişey. temeli bu göğüs büyütücü vakumlar var ya ona dayanıyor. ben uygulamaya başladım bile. vallahi saçma gelebilir ama ben işe yarayacağını düşünüyorum ki julyet iki ay sonra 1 beden kadar büyüdüğünü farketmiş.
uygulama şöyle; -anladığım kadarıyla olabildiğince açık anlatmaya çalışıcam- ağzı geniş bi bardağı dik duruyoken göğsüne kapatıyosun, sonra uzanıyosun sırt üstü (yatarken yapmaya çalışırsan göğsünü tam toparlayamıyorsun) bi 10 saniye kadar bekliyosun, sonra yavaş yavaş çekiyosun içinden 10a kadar sayabilirsin. havasız kalınca vakum etkisi yapıyo bardak. bunu bikaç kez yaptıktan sonra yine bardağı kapatıp, bekleyip, sonra 100 kere kere pompalıyosun, lavobada yaptığın iş yani. yaparken göğüs derinin yukarı çekildiğini görüyosun zaten. bu da bana şu ana kadar yaptığım en saçma sapan ama en işlevsel şey gibi geliyo umarım sonuç alırım.
anlaşılmaması üzerine yeniden açıklama yapmışım
ya hani ilk çıkmaya başladığında kase ya da fincan falan kapatırlar ya öyle düşün. kapatıp çekiyosun. kapatma işlemini dik duruyoken, çekme işlemini yatarken yapacaksın. kapattıktan sonra bir 10 saniye bekleyeceksin sonra yavaş yavaş çekeceksin. daha açık nası anlatabilirim kiii
bi de yine bardağı kapatacaksın göğsüne, yatacaksın, yine bekleyeceksin az biraz, bu kez bardağı bırakmadan 100e kadar çekeceksin "bırakmadan" ama. lavabo pompalar gibi işte.
daha önce de kopyalayıp yapıştırmıştım yine kopyalayıp yapıştırıyorum.. uğraştırıcı biraz ama inandım devam ediyorum:)
kıskanma yafff ben iki senedir burdayım olsun o kadar
bi de incek mi o var, bi kaç gün sonra kesin bişi söylerim umarım olumlu olur:teselli:
canım benim bilgilendirmişsin arkadaşları çok sağol..banada msj geliyo işe yaradığını söyleyen arkadaşlar var..şu an tavsiyemi deneyen az ama deneyipte işe yaramıyo diyen çıkmadı..işe yaramasına inanın çok sevindim..bende tam gaz devam ediyorum ama düzenli yapamıyorum işte..neyse bakalım inşallah istediğimiz kadar olur..:hooray:
bende bugün aldgım yag karısımına basladım.. gelişmeleri yazarımm.
marketlerden yada aktarlardan aldıgımız yesil cayların sadece yesil cayın posası oldugunu biliyormuydunuz. gercek yesil cay cok pahalıyms
canım nereden aldın bu yagı bılgı verırmısın yada kendınmı yaptın?bende masaj ve cay yontemını uyguladım faydasını grdum dolgunluk oldu ama bırde krem yada hap kullanmak ıstıyorm femagıs dye bı krem grdum ınternetten dısında nereden bulabılırım acaba kredı kartım olmadıgı ıçin ınternetten alamıyorum.eczanede varmıdır? bırde burdakı aktarda goğüs buyutucu losyon var ama satıcıyla aynı apartmanda oturdugumuz için alamıyorm utancma.:roflol: fıyatıda 70mılyonms zaten.
bunu bilmiyodum canım ya...öle rafta gördüm aldımdı..umarım zararı olmaz biraz daha kullanayım sonra bitki çayına başlıycam bende...gelişme olursa mutlaka yazarım kızlar en ufak şeyde bile..
arkadaşlar böyle deneyipte şu işe yarıyo bu işe yarıyo diyenler paylaşsınlar bizede fikir olur işte..ben ne öğrensem hemen paylaşıyorum sizlerle...
canım nereden aldın bu yagı bılgı verırmısın yada kendınmı yaptın?bende masaj ve cay yontemını uyguladım faydasını grdum dolgunluk oldu ama bırde krem yada hap kullanmak ıstıyorm femagıs dye bı krem grdum ınternetten dısında nereden bulabılırım acaba kredı kartım olmadıgı ıçin ınternetten alamıyorum.eczanede varmıdır? bırde burdakı aktarda goğüs buyutucu losyon var ama satıcıyla aynı apartmanda oturdugumuz için alamıyorm utancma.:roflol: fıyatıda 70mılyonms zaten.
çok haklısın.
neyse ki bunlardan hiçbirine alışkanlığım olmadı. bi tek sabah bitki çayımı içeyim diyorum ama sabah sabah da normal çay içmeyince keyfi olmuyo.
kız bi de bişey sorayım sana, sen daha önce herhangi bi yöntem denedin mi? biz onca şey denedik fayda görmedik -az ya da hiç neyse- şimdi sende bu hap etki etti peki diğer yöntemlerden bişi elde etmiş miydin?
bu unu çok kötü söyledin canım ben aşırı derecede kola ve kahve tüketiyorum ve ikisinede hayır diyemiyorum ama şimdi karar verdim ve adaçayı demliyorum onların yerine adaçayı içecem artık söööööööz yeterki büyüsün bu hafta sonu didime gidecemkaydirigubbakcemile5Göğüs büyütme yöntemlerinden hangileirni deniyorsanız deneyin
kafeinli ve asitli şeylerden uzak durun
sigara ve alkolden uzak durun
fazla sutyen takmayın
kalsiyum almaya özen gösterin
eğer sabah akşam kola, kahve vs içiosanız ne kullanırsanız kullanın çok çok zor etki eder, ama bu tavsiyelere uyunca gerçekten fark ediyor
benden söylemesi...