bende 3 gündür sizin geriye dönük 1 yıllık forumlarınızı okudum başka sitelerden de mahallemizdeki aktardanda bilgi alarak araştırdım
1- hafize sultan macunu diye bir macun aldım içinde kuş dili, lavantaçiçeği, adaçayı yaprağı,anason meyvesi,rezene meyvesi,civan perçemi,meyan kökü,oğul otu,melek otu,frenk kimyonu meyvesi,çörekotu,kuşburnukırkkilit otu,papatya çiçeği,kedi otu zencefil,kişniş var
2.şerbetçi otu aldım bunu macunun içine katabilirim
3.arı sütü bal polen karışımı 6500 lük +elma yağı bu ikisi ile masaj yapıcam şutarafagitti
4,ısırgan tohumu ve çemen tohumu aldım çemen tohumu saw palmettoya eşdeğer miş görücezCADIARZU
göğüs altı 77 üstü 89 ama sarkma var 2.5 yıl emzirdim kocaman oldular sütten kesince bide baktım heybe olmuşlarkafamçokkarıştı
walla güzelim bak sen yine şükret 34 çıkmış ben daha vahim durumdayım kafayı sıyırcam az kaldı...kafamçokkarıştı olmuyooo olmuyo işteee
buna göre benim B cup giymem lazım. arada 12 cm var. hatta zorlasa 2 cm büyüse C cup olcakmış ki alakası yok...
bu yüzden diyorum çok takmayın cm hesaplarına ama benim göğüste bi yamukluk da olabilir
tamam, dümdüz de değil, avuçtan avuca değişir tabi ama benim avucu dolduruyo, bi yuvarlak şekli var nası desem, elma kadar anca. keira ile kate arası bişiy
buna göre benim B cup giymem lazım. arada 12 cm var. hatta zorlasa 2 cm büyüse C cup olcakmış ki alakası yok...
bu yüzden diyorum çok takmayın cm hesaplarına ama benim göğüste bi yamukluk da olabilir
tamam, dümdüz de değil, avuçtan avuca değişir tabi ama benim avucu dolduruyo, bi yuvarlak şekli var nası desem, elma kadar anca. keira ile kate arası bişiy
malesef:a015:
boy 1,66 çok da kısa değilim. göğüs altı 70 hatta bazen 69 oluyo. dolayısıyla 70Abenimkiler de küçük bi elma kadar. ama zayıf olduğum için çok çookk korkunç da durmuyo.
aslında zayıfım diyorum, 45-46 arasında değişiyorum ama öyle çiroz bi görüntüm de yok vücut orantım gayet iyidir bi tek göğüs..
benim de göğüs altı 75 göğüs çevresi 88 ama küçük duruyor tabi sütyen olmayınca,destekliler sağolsun.ben 80B kullanıyorum 75 çok sıkıyor sırtımı.bu arada ben saw palmetto,küç ve masaja başlayalı 9 gün oldu.başlamdan önce de taktığım sütyen sıkıyor gibi ve daha çok taşıyor göğüslerim.çıplakken bakınca çok bi değişiklik yok gibi ama değişimin başladığını farkediyorum.1ay olmadan ölçmeyeceğim insan ister istemez kısa zamanda mucize bekliyor hayal kırıklığı yaşamamak için.1ayda da santım olarak çok bişey değişmese de umudumu kaybetmeyeceğim çünkü ilk olarak dolgunlaşıyor kendine geliyor.daha sonra santim olarak beklenti içine girebilirim.benden şimdilik bu kadar kızlar..
canım hangi marka saw kullanıyosun bide bu 9 gün içinde iştahında bi artma oldu küçü açmı tokmu günde kaç kere neyle alıyosun :uhm:
hadi bakalım arkadaşım umarım güzel sonuçlar alırsın pozitif düşünmeklede bunu desteklemen çok güzel geriye dönük formları okuduğunda neler yaptığımızı görmüşsündür artık bıkkınlık geldi bizede ama yinede yılmadan uğraşıyoruz inşallah bu macun istediğin sonucu verir bana nedense çok olumlu geldi ama kilo aldırmazmı bu acaba :uhm: kilo sorunun varmı bilmiyorum ama dikkatli ol bu arada bizlerle paylaşman çok güzel olumlu yada olumsuz da olsa sonucu bizimle yine paylaşmanı dilerim :1rolleyes:
Slm kızlar
Ben 6kutu breast gain,2adet longda,küç ve 4kutu actibreast kullandım.sonuç ne diceksiniz :hiççççççççççççç:bbo: ufacık bi değişiklik yok yaa,hemde hepsini cok düzenli kullandım:1no2:
bilseydim bi hiç olacağını o kadar paraya silikon yaptırırdım
şimdide internette femagis kremi gördüm ve dayanamayıp sipariş verdim,gerci hala bu kullandığım ürünlerin borcu bitmedi ama napimm dayanamadım,bi umut yine:çok üzgünüm:
kullanıpta memnun kalan varmı aranızda yaa
zaten buda bi işe yaramazsa artık hiçbişe denemicemsenağlama
Slm kızlar
Ben 6kutu breast gain,2adet longda,küç ve 4kutu actibreast kullandım.sonuç ne diceksiniz :hiççççççççççççç:bbo: ufacık bi değişiklik yok yaa,hemde hepsini cok düzenli kullandım:1no2:
bilseydim bi hiç olacağını o kadar paraya silikon yaptırırdım
şimdide internette femagis kremi gördüm ve dayanamayıp sipariş verdim,gerci hala bu kullandığım ürünlerin borcu bitmedi ama napimm dayanamadım,bi umut yine:çok üzgünüm:
kullanıpta memnun kalan varmı aranızda yaa
zaten buda bi işe yaramazsa artık hiçbişe denemicemsenağlama
canım bence bu kadar yüklenme vücuduna.sonuçta göğüslerin sağlığından daha önemli değil.bunların hepsi östrojen içeren ürünler dikkatli ol derim.bunların yerine saw alıp kullan hem bitkisel.
ikimizden birinde bi yamukluk var:roflol::roflol::roflol:
göğüs altı 68 diyosun, göğüs üstü 85... baya bi fark var... 75B küçük geldi diyosun:1shok::1shok: ve küçük bi elma kadar diyorsun. Şişman olsan anlarım ama göğüs altı 68'se sen de baya zayıfsın. Seninki gold elmalardan olmasın güzelim.
Ama önerini deniycemyerimseniben
hee canım söyle nası yardımcı olabilirim:))
ben buranın müdavimiyim zaten, güzin abla olcam yakında:lepi:
canım başka yerlerde de sık sık yazdım. Burda da tekrarlıyım, eğer bunca yıllık tecrübeme güveneceksen (yaş 23, tecrübe 3 yıl), kremdir, haptır, odur, budur, garanti vermiyorlarsa artık boşu boşuna para saçma etrafa. Para tuzağı. Özellikle bekarlarda çok çok nadir işe yarıyor. İşe yarayanı varsa da bi müddet sonra geri sönüyor. Sonra da sizin metabolizmanızdandır diyip işin içinden çıkıyorlar, her zaman uyduracakları bir kulp var. Ya burda kaç kişiyiz, benle birlikte başlayan kaç kişi var, hadi benim metabolizmam sakat, bunca kişinin de mi sakat yahuuu.... Onca uğraş sonucu sevinen o kadar az kişi var ki şurada. Yalan mı arkadaşlar dürüst olalım...
Sana tavsiyem, doktora gidiyorsan şayet, öncelikle onla bi konuş. Muhakkak kendini böyle sev diyip seni uğraşlarından vazgeçirmeye çalışacaktır, sen daha inatçı ol neler yapabileceğini öğrenmeye çalış. Bi arkadaş doktor kontrolünde doğum kontrol hapı kullanarak bikaç beden büyüttüğünü söylemişti. Hiç olmadı önüne örneklerle git, hangisini kullanayım, ne yapayım diye akıl danış...
İkinci tavsiyem, saw palmetto kullanabilirsin. Ben göğüs macerama bunla başladım ve etki gördüm. Burada kullanan birkaç arkadaştan da diğerlerine göre daha etkili olduğunu duyuyorum, onlarda da güzel sonuçlar vermiş. Yalnız kıllanma yapabilir diye bişiler okumuş bazı arkadaşlar o yüzden çekiniyo ama bence alakası yok. Ben okuduklarımla yeterince açıklama yapmıştım, burada bi doktor arkadaşımız var o da son sözü söyledi bence, kıllanma yapmaz hatta tam tersine kıllanmaya karşı kullanılabilir diye, kendisi de kullanıyo (çılgın-bediş). bu arkadaşların sonuçlarını bekleyebilirsin, eğer evet gerçekten etki ediyor derlerse başlarsın. benim ne yaptığımı sorma anlata anlata dilimde tüy bitti...
Üçüncü tavsiyem, Ayşe Karatepe nickli arkadaşımız bize bir tavsiyede bulundu. Beyoğlu'nda Tapu Dairesinin yanındaki bi eczanede (ismini hatırlayadığı için böyle tarif etti ben de araştırmadım henüz zira param yok) kadın bi hap satıyomuş. 185 milyon, 180 hap. Sağlık Bakanlığı Onaylı. Ve kadın (kadın diyorum ama kadın mı erkek mi açıkçası onu da bilmiyoruz kadındır herhalde) kendi ölçüyomuş göğsü ve belge ile satıyomuş. Eğer iki aylık kullanım sonunda iki beden büyümezse paranı geri iade ediyomuş. Burada en mantıklısı üçüncüsü gibi geliyo. Eğer paran varsa. Eczane satıyosa, belge ile satıyosa bi yamukluk yapamaz herhalde, yaparsa da hakkını arayabilirsin. O yüzden ben ciddi ciddi önermiştim, kızlar toplaşıp gidelim, hem gözünü korkuturuz, hem belki perakende fiyatına verir:teytey::teytey:
Ama ama amaaa çoooook fakirim.
Ayyy amma döktürmüşüm. Umarım sana ve yeni başlayacaklara faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?