Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri göğüs büyütme maratonu başlıyor:))))

bende 3 gündür sizin geriye dönük 1 yıllık forumlarınızı okudum başka sitelerden de mahallemizdeki aktardanda bilgi alarak araştırdım
1- hafize sultan macunu diye bir macun aldım içinde kuş dili, lavantaçiçeği, adaçayı yaprağı,anason meyvesi,rezene meyvesi,civan perçemi,meyan kökü,oğul otu,melek otu,frenk kimyonu meyvesi,çörekotu,kuşburnukırkkilit otu,papatya çiçeği,kedi otu zencefil,kişniş var
2.şerbetçi otu aldım bunu macunun içine katabilirim
3.arı sütü bal polen karışımı 6500 lük +elma yağı bu ikisi ile masaj yapıcam şutarafagitti
4,ısırgan tohumu ve çemen tohumu aldım çemen tohumu saw palmettoya eşdeğer miş görücezCADIARZU
göğüs altı 77 üstü 89 ama sarkma var 2.5 yıl emzirdim kocaman oldular sütten kesince bide baktım heybe olmuşlarkafamçokkarıştı

bakalım bende bunları kullanıcam ve bugün başlıyorum sonuçları size aralıklarla bildiricem hepimize kolay gelsin umutsuzluk yok biliyosunuz düşünceler uzaya magnetik alanla yayılır ve uygun frekansı yakaladıklarında gerçek olurlar olumsuz bir düşüncenin sonunda olumlu bir şey olma ihytimali sıfırdır şunuda unutmayım şüpheye düşmekte olumsuz magnetik alan yayar
sonuç : asla vazgeçmeyin olumsuz düşünmeyin

hadi bakalım arkadaşım umarım güzel sonuçlar alırsın pozitif düşünmeklede bunu desteklemen çok güzel geriye dönük formları okuduğunda neler yaptığımızı görmüşsündür artık bıkkınlık geldi bizede ama yinede yılmadan uğraşıyoruz inşallah bu macun istediğin sonucu verir bana nedense çok olumlu geldi ama kilo aldırmazmı bu acaba :uhm: kilo sorunun varmı bilmiyorum ama dikkatli ol bu arada bizlerle paylaşman çok güzel olumlu yada olumsuz da olsa sonucu bizimle yine paylaşmanı dilerim :1rolleyes:

walla güzelim bak sen yine şükret 34 çıkmış ben daha vahim durumdayım kafayı sıyırcam az kaldı...kafamçokkarıştı olmuyooo olmuyo işteee

Canım benim benim ölçüm de 32 çıktı bunda üzülcek bişey yok ki? ama bu bişey demek değil, ben zayıfım, zayıf değil de ince kemikliyim esasen.

32 sırt çevresi

Fark Cup ölçüsü
6.5 cm’den küçükse A
6.5-13 cm. arası B
14 - 19.5 cm. arası C
19.5-26 cm. arası D
26 cm’den büyükse DD

tamam bu yöntemi deneyin, göğüs altı ve göğüs ölçünüz arasındaki farka bakın.

Yalnız şunu da unutmayın ki küçük göğüstem şikayetçi demek zaten A cup bilemedin B cuptır.
O sebepten A çıktı diye üzülmeyin, yani zaten şikayetçiyiz, normal değil mi?

hahah benim arada 16 cm mi ne var güya ama bana B kap yeterli geliyor gerçi 80 B, ya da 75 C kullanıyorum
Bana sorsan Keira kadar, ya da Kate kadar, derli toplu da,avucumdan azcık taşıyor ve tanımı küçük bir elma.

ya 75 B olmadığına emin misin?:)
Bi de insanın boyuyla orantılı olmalı.
arada 16 cm var güya ama boyum 1.70 olunca küçük duruyor.
oysa 1.60 olsam gayet yerinde yeterince göğsüm olmuş olurdu.

eh benim göğüs altımı ölçtüm dikkatlice 67-68 çıktı, üst kısım ise 85 hadi bilemedin 84.(gerçi geçen ölçüğüm mezurayla 70e 87 çıkmıştı, neyse aynı hesap.) bunu La senza da ölçtüm.
75 B küçük geldi, sağdan soldan çıktı, C aldım.
80 B iyi geliyor ama.
bak küçük kullanırsın Allah korusun, yani alttan acıtır, bu da kanser riskini arttırır.

git böyle mesela La Senza'ya veya Boynere, al bi 75 B dene, 70 B dene, 70 A dene, yine en iyisi 70 A ise onu al tabi ama bence bir elma büyüklüğü kötü de değil.70 A yok gibi bişey demek.

benim de göğüs altı 75 göğüs çevresi 88 ama küçük duruyor tabi sütyen olmayınca,destekliler sağolsun.ben 80B kullanıyorum 75 çok sıkıyor sırtımı.bu arada ben saw palmetto,küç ve masaja başlayalı 9 gün oldu.başlamdan önce de taktığım sütyen sıkıyor gibi ve daha çok taşıyor göğüslerim.çıplakken bakınca çok bi değişiklik yok gibi ama değişimin başladığını farkediyorum.1ay olmadan ölçmeyeceğim insan ister istemez kısa zamanda mucize bekliyor hayal kırıklığı yaşamamak için.1ayda da santım olarak çok bişey değişmese de umudumu kaybetmeyeceğim çünkü ilk olarak dolgunlaşıyor kendine geliyor.daha sonra santim olarak beklenti içine girebilirim.benden şimdilik bu kadar kızlar..

canım hangi marka saw kullanıyosun bide bu 9 gün içinde iştahında bi artma oldu küçü açmı tokmu günde kaç kere neyle alıyosun :uhm:

canım hangi marka saw kullanıyosun bide bu 9 gün içinde iştahında bi artma oldu küçü açmı tokmu günde kaç kere neyle alıyosun :uhm:

canım ben for youdan almıştım markası hard line.ama şimdi tatile çıkcağım için bu biterse diye bugün bi tane daha aldım gnc'den aldım bu sefer.bu daha ekonomik ama bunu tavsiye ederim.500 mglık 90 tablet 29ytl.bi de kredi kartına taksit yaptılar:dance:küçü sabahları kahvaltıdan sonra alıyorum önce alınca benim iştahımı kapatıyor kilo wermek de istemiyorum.akşamları da yemekten iki saat sonra falan alıyorum.12 saat arayla olmasına çalışıyorum ama olmuyor her zaman.iştahımda bi değişme yok hala aynı miktarda yiyorum.2tatlı kaşığı küçü biraz yoğurtla karıştırıp öyle alıyorum.
bu arada arkadaşlar ben tatile çıkıyorum yarın:teytey: bi süre yazamayacağım yani.sizleri unuttum haber wermiyorum sanmayın sakın.dönüşte bütün gelişmeleri aktarırım..sakın pes etmeyinklava:kendinize iyi bakın:a015:

teşekkür ederim arçeya sende bana moral verdin az yemeye dikkat edicem egzersizde yapıyorum bu arada konu ile ilgisi yok ama bende biraz göbek ve yan yağı vardı nivea nın selilüt kremini sürüp streç folyo ile sarıp mekik + yanları çalıştırıcı hareket yaptım 1 hafta geçmesine rağmen sonuç çok güzel daha hızlı eridi:teytey:

başka yerde bulduğum bedenler:
a: 12 - 14 cm
b: 14 - 16 cm
c: 16 - 18 cm
d: 18 - 20 cm
e: 20 - 22 cm
f: 22 - 24 cm
g: 24 - 26 cm

aradaki farka bakıyoruz, bedene karar veriyoruz.

Slm kızlar
Ben 6kutu breast gain,2adet longda,küç ve 4kutu actibreast kullandım.sonuç ne diceksiniz :hiççççççççççççç:bbo: ufacık bi değişiklik yok yaa,hemde hepsini cok düzenli kullandım:1no2:
bilseydim bi hiç olacağını o kadar paraya silikon yaptırırdım
şimdide internette femagis kremi gördüm ve dayanamayıp sipariş verdim,gerci hala bu kullandığım ürünlerin borcu bitmedi ama napimm dayanamadım,bi umut yine:çok üzgünüm:
kullanıpta memnun kalan varmı aranızda yaa
zaten buda bi işe yaramazsa artık hiçbişe denemicemsenağlama

ayy ben konu acmak istemiştim noldu böle yaa

canım bence bu kadar yüklenme vücuduna.sonuçta göğüslerin sağlığından daha önemli değil.bunların hepsi östrojen içeren ürünler dikkatli ol derim.bunların yerine saw alıp kullan hem bitkisel.

canım bence bu kadar yüklenme vücuduna.sonuçta göğüslerin sağlığından daha önemli değil.bunların hepsi östrojen içeren ürünler dikkatli ol derim.bunların yerine saw alıp kullan hem bitkisel.

evet hayatım haklısın ama böle bi umut kulanıyosun hiçbişe olmuyo ya,insanın sinirleri çok bozuluyo,dahada bi hırslanıyosunklava:
hatta ben bide sawıda şimdi alsam kremle berabermi kullansam

sawda kıllanma yapıcak diye korkuyorum,bide benim süt hormonlarım fazla salgılanıyodu bunun için tedavi gördüm acaba saw dokunurmu bana?cünkü sütüde arttiricı özelliği var,süt hormonlarının fazla çalışmasıda hamileliği engelliyo hatta kısırlığa bile yol acabiliyomuş

Her kadın göğsünü küçük bulurmuş kocaman olmadığı taktirde:)

ama neyse sonuç olarak bi kaç santim fark var aramızda, kafam kadar göğüslü kadınların yanında o veya bu çeşit elma memişliyiz.
Yine de çok fark olmadığı kanısındayım yani.

canim süpersin cok tsk ederim sana gercekten GÜZIN ABLA mi desem yoksa sırnaşık şey

SAW PALMETTO NASIL KULLANIYORSUN ?