arkadaşlar ben de bu maratona göğüs büyütücü hapla katılsam olur mu (biliyorum ne kadar tehlikeli olduuuuunuuuuu) ? napim ama son çare bi de onu denicem hem etkileirni çok araştırdım oldukça ümitliyim ama şike yaptı falan demeyin yani, yoksa sadece aktarlardaki otlarla fln mı katılabiliyoruz maratona:)
ya en iyisi doğal hali.uğraşmaya gerek yok diye düşünüyorum sonuçta hormonlarla ilgili ve yapacağınız herhangi bi uygulama vücuttaki hormon dengesini bozabilir.en iyisi sağlıklı olmak.burda yazdıklarınızı okuyunca benimkilerin hiçte küçük olmadığını anladım :smiley-cool:
moderatöre sesimi nerden nasıl ulaştırabilirim.... bir önerim var... göğüs büyütme yöntemleri diye ayrıca bi başlık açalım, yapışkan halde bulunsun. oraya HİÇKİMSE yorum yapmasın. yalnızca ama yalnızca bulduğu farklı yöntemleri paylaşsın. Diğer forumlarda da hangi yöntemi kullanıyosa ne yapıyosa bunları konuşalım. Her yerden herkese neyi nasıl yaptığımızı onlarca kez anlatmamış oluruz.
uranüsün çayını buldum arkadaşlar...
"
Canım, öncelikle belirtmem gerek; ben de halen 'tamam oldu, harika' diyemiyorum. Önceden göğüslerim yoktu, artık küçük göğüslü bi bayanım, gelişme bu yönde. Çaya gelince; çok fazla bitki var ve kullanmaya başlamadan önce tek tek bitkileri araştırdım. Canım, bazı bitkileri ortalama 50 şer gram alıp büyük bi kavanozda karıştırıyorum, bunlar: anason, fesleğen, frenk kimyonu, dereotu, rezene, meyankökü, mercanköşk, limonotu, şahdere(ciğerleri temizliyor, aslında göğüs büyütmeyle ilgisi yok). Bir de asıl göğüs büyüten bitkiler var: çemenotu tohumu, ısırgan yaprağı, ısırgan tohumu, kiraz sapı, adaçayı, şerbetçiotu... Bulabilsem melekotu da eklicem ama; henüz bulamadım... Canım, demliğe bu karıştırılan bitkilerden 1-2 yemek kaşığı koyup, asıl bitkilerden de birer tutam ekliyorum, üzerine kaynamış su ekleyip, bi kaç dk bekletip süzüyorum. 2 kupaya yakın çıkıyor bu şekilde... Üzüm çekirdeği ile ilgili bişiy söyleyemeyeceğim, ben kullanmıyorum, ablam 1 seneden fazla sağlık amaçlı kullandı, onda büyüme olmadı- zaten göğüslerinden memnun- Antioksidan olarak kullanmaya çalıştım ama; hep bi süre sonra bıraktım. Canım, son olarak bu iş sabır işi!"
böyle bi mesaj geçmiş.
:):):) bence göğüsleri büyük olanlar spor yaparsa küçülür çünkü onlarda yağ doku var, spor yaptıklarında bunlar erir. ama göğüsleri zaten küçük olan bizim gibiler için işe yarayabileceğini düşünüyorum çünkü zaten eritecek pek fazla yağımız yokgöğüslerimizin arkasında bulunan göğüs kaslarımızı çalıştırabiliriz belki. bir arkadaş spor yapınca göğüslerinin küçüldüğünü söylemişti ama birisi de tenis oynadığı için büyüdüğünü yazmıştı forumda. bana da mantıklı geliyor.
zaten erkeklerin dikkatini çeken şey kocaman göğüsler değil biçimli kalçalardır eminim seninkide öyledir ama farkında bile diilsindir
kızlar hormon tahlili yaptırdım doktor sonuçlar çok iyi hiçbi sorun yok dedi:)))
gerçi krem hap falan kullanıyorum ama olsun içim rahatladı yine de..
bu arada yazdım mı emin olamadım. bardak masajı sonucu 1,5 cm'lik büyüme var, hastalık sonrası inmezse :dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool:
bu arada kalça göğüs mevzusu doğru mudur bilmem ama mübarek göğüsten çalmış kalçaya vermişsırnaşık şey benim de kalçamı çok beğenir herkes.
bana anlatirmisin canim bardak masaji nasi yapilir??
uffff ya bende istiyom senin kadar 1,5 cm büyümesini kiskandim yasırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?