- Konu Sahibi unnickliyim
-
benim boyum 161 falan kilom da 46.göğüs çevrem 79 cm ve bana çok küçük geliosenağlamasana göre normalse normaldir tatlımkaydirigubbakcemile5
canm senin kilona göre ölçün bana göre daha iyi.banada küçük geliyo :1no2:
avucumu dolduruyo ama dışardan bakıldgnda küçük işte of of.allahtan çok dik ordan kazanıyorum.brazcık büyük olsa daha bşe istemem yaa senağlama
peki sen herhangi bi yöntem deniyo musun büyümesi için
düzenli olarak küç kullandım canm ama sdce dolgunlk oldu,bi büyüme yok.her gece aksatmadan masaj yapıyorum.bide adaçayı faydalı dye okumştm,aldm ama igrençti tadı içemedm.çok teferruatlı uyguladgm bişe yok anlıycagn canm :sm_confused:
ben şimdilik yeni bi yöntem deniorum.sabahları ısırgan çayı+5damla çörekotu yağı,geceleri de bunun rezenelisi.bi de zaman buldukça masaj.bakalım nolcak.masajı da lavanta yaği ve çörekotu kaıımıyla yapıorum.bugün başladım bu işekaydirigubbakcemile2inşallah bu sefer olacakdelikafadulden
çörek otunu duymadm canm.inş etki edr sana.bende nar ve küç alcam.yulaf ezmesini duymştm bide.bakcaz artk.inş olumlu bşeler olur cnm :1hug:
arkadaşlar bende şimdilik bi yarım cm lik büyüme oldu.sanırım masajdan kaynaklanıodelikafaduldeninşallah devamı da gelirsüprizzzzz
masaj göğüslere çok iyi geliyo canm.dolgunlaştırıyo hihoyyyt
masajı hiç bırakma sakın.........
sanırım sende de var bişiler:jeyyar:evet haklısın masaj 10 numara bişisositososito
benim boyum 161 falan kilom da 46.göğüs çevrem 79 cm ve bana çok küçük geliosenağlamasana göre normalse normaldir tatlımkaydirigubbakcemile5
boy ve kilo senden biraz fazla ama göğüs cevrem az 75 falan
seninki gayet iyi bide bana bak
a.s.
ya caanim sen sakin alinma sadece sormak istiyorum senin bacaklarin duz mu carpik mi?? cunku ben duydum bagdas oturmakla ayaklarin egriliyormus sen herzaman oturuyormusun o yuzden sen en iy bilirsin bacaklarin nasiil? bide canim ailende anen kizkardeslerinin kalcalari buyuk mu? yoksa senin onlardan daha buyuk mu? noolursunnn soyleeecanimm simdiden tesekur ediyoma.s.
arkadaslar lütfen benim soruma cevap verir misin .. lütfeeen ..
MASAJ nasil yapilcak anlamadim?
bidaha anlatir misiniz?
simdi ben sol elimin avcunu aciriyim sag elimi yumruk yapip gögüslerime bastiriyorum .. öyle mii?
lütfen yardim ediin yaa
kızlar ben 51 kiloyum.167cm boyum.göğüs çewrem 78cm.sizce normalmidir?:uhm:
1 ay küç kullandım sdce.ve her gece masaj yaptıgm için göğüslerim dikleşti.bi büyüme yok gözle görülür :sm_confused:
bi fırsat bulup küçle nar almaya gidemedm zaten.okul,snaw vs. yordu valla beni :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?