- 5 Aralık 2008
- 6.064
- 0
- Konu Sahibi unnickliyim
burdaki küç nedir:uhm: ilk kez duydum:uhm::uhm:
küç=kara üzüm çekirdeği canm a.s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdaki küç nedir:uhm: ilk kez duydum:uhm::uhm:
Bende doğal olanlardan zarar gelmeyeceğini düşünüyorum. hurmadan ne zarar görebilirizki mesela? öyle olsa yayınlarlardı hurma yemeyin diye.
kızlar ben sadece adaçayı içiyorum günde 1 fincan. baya dolgunluk var 1 aydır içiyorum fakat çok fazla masaj yapıyorum elim sürekli memişlerde kendi başıma olduğum zamanlar. duş alırken köpüklü köpüklü masaj yapıyorum ytmadan önce buz masajı yapıyorum şiştiler baya 2 gündürde sızlamaya acımaya başladı adet öncesi de deil. tabi fazla östrojen göğüs kanseri riskini artırıyo onun içinde sürekli üzüm yiyorum çekirdekli antidoksidan hemde oda gögüs büyütmede kullanılıyo 1 taşta 2 kuş:lepi: evdede çok fazla lahana yiyoruz lahanalar çıksın hergün salata yapıp ve haşlayıp suyunu içecem cokacimcoook yanlış anlaşılmasın lahana göğüs büyütmek için deil kanser riskini azaltsın die kaş yaparken göz çıkartmayalım deilmi :tomato:
kızlar ben sadece adaçayı içiyorum günde 1 fincan. baya dolgunluk var 1 aydır içiyorum fakat çok fazla masaj yapıyorum elim sürekli memişlerde kendi başıma olduğum zamanlar. duş alırken köpüklü köpüklü masaj yapıyorum ytmadan önce buz masajı yapıyorum şiştiler baya 2 gündürde sızlamaya acımaya başladı adet öncesi de deil. tabi fazla östrojen göğüs kanseri riskini artırıyo onun içinde sürekli üzüm yiyorum çekirdekli antidoksidan hemde oda gögüs büyütmede kullanılıyo 1 taşta 2 kuş:lepi: evdede çok fazla lahana yiyoruz lahanalar çıksın hergün salata yapıp ve haşlayıp suyunu içecem cokacimcoook yanlış anlaşılmasın lahana göğüs büyütmek için deil kanser riskini azaltsın die kaş yaparken göz çıkartmayalım deilmi :tomato:
bende popo büyütmek istiyorum bildiğin yöntemler varsa yazar mısın?göğüs büyütmenin tek yolu masaj canım
kızlar, yüzmede suya karşı gidiyorsunuz yaa, suyu itip çekiyorsunuz. bu zorlanma hareketi çalıştırıyor yoksa evde yapıcamız hareket ancak esneme hareketidir. yüzmeye başlamadan önce kasları açmak için yapılır sadece.
koptm yha gülmektnhihoyyytsırnaşık şeyGeheheheh sırnaşık şeycanim onlar gogus konusunda, popo buyutme yontemini konusuyolar... ne alakaysa ozel konu aca bilirsiniz bence burdaki konuyu baska yere aksatmayin.. simid millet gogusllerim buyuyecek diye bagdas kurup oturuyormus sabahtan aksama kadar lülülülülülükafamçokkarıştı