- Konu Sahibi unnickliyim
-
ayy ben sürekli bağdaş kurup otururum.çocukluğumdan beri kanapede bile bu şekilde oturuyorum genellikle.ve popom baya büyük. çok şaşırdım duyunca.galiba oturmamdan kocamaan oldu benimki:1shok:
ayy ben sürekli bağdaş kurup otururum.çocukluğumdan beri kanapede bile bu şekilde oturuyorum genellikle.ve popom baya büyük. çok şaşırdım duyunca.galiba oturmamdan kocamaan oldu benimki:1shok:
a.s.
ya caanim sen sakin alinma sadece sormak istiyorum senin bacaklarin duz mu carpik mi?? cunku ben duydum bagdas oturmakla ayaklarin egriliyormus sen herzaman oturuyormusun o yuzden sen en iy bilirsin bacaklarin nasiil? bide canim ailende anen kizkardeslerinin kalcalari buyuk mu? yoksa senin onlardan daha buyuk mu? noolursunnn soyleeecanimm simdiden tesekur ediyoma.s.
canım yaa popo büyütmek için bağdaş kurup oturun demişsin ama oturduktan sonra napcaz :bbo: onu söylememişsin
coook tsk ederim AZBULUTLU bana cevap verdigin icin(K)
Tuana senin verdigin bilgi icin de cok sagol
sen bunu nerden duydun sen kendin de uyguluyormusun yada uyguladinmi?
cevapini bekliyorum.
yüzmek göğsünü büyüttü mü gerçekten :1shok: doktor bana daimi olarak yüzmen gerekiyo demişti ama ben yüzmek göğüsleri küçültüyo diye, az biraz olan göğsüm iyice yokolmasın diye yüzmeye gitmiyodum.
valla ben de korkmuyorum dersem yalan olur yine de olumlu düşünmek istiyroum. dolgusuz 75 takabilsem hiç uğraşmam zaten. 80 takıp küçük diyenler var, yazık valla vücutlarına acısınlar. hormonlu beslenmekten yeni nesil hiç sağlıklı değil.
kızlar ben 51 kiloyum.167cm boyum.göğüs çewrem 78cm.sizce normalmidir?:uhm:
1 ay küç kullandım sdce.ve her gece masaj yaptıgm için göğüslerim dikleşti.bi büyüme yok gözle görülür :sm_confused:
bi fırsat bulup küçle nar almaya gidemedm zaten.okul,snaw vs. yordu valla beni :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?