- Konu Sahibi unnickliyim
-
selam kızar ben yaklaşık 1 senedir kk nde göğüs büyütme ile ilgili herşeyi okudum ve uygulamaya çalıştım. öncelikle şunu söylemeliyimki ilaçlar falan olduğu gibi yalan çoğunu kullandım çünkü. bitkisel yollarla büyütmede de aslında uyguladığım dönemlerde yol katettim ama bırakınca yine eski haline döndüler. şuara tekrar biçok başlığı okuyup derleyip toplayıp bi plan yaptım ve inş. p.tesiden sonra uygulamayı düşünüyorum. şuanda düzenli bişey yapmıyorsanız hadisizde gelin bana eşlik edinhihoyyyt
şimdi öncelikle ben aktardan şunları aldım : küç, nar çekirdeği, narçiçeği(nar çayı için kışın malum çay daha iyi:jeyyar:) plana gelince madde madde yazıyorum canlarım hadi bakalım.
1- KÜÇ+NAR ÇEKİRDEĞİ: sabah kahvaltıdan sonra 1 kaşık küç ve 1 kaşık nar çekirdeğini yutuyoruzcokacimcoook
2- SPOR: sol yumruğumuzla sağ avcumuza bastırarak 10 a kadar sayıyoruz aynı hareketi sağ yumruklada yapıyoruz bunu ilerleyen günlerde çoğaltabiliriz tabisüprizzzzz
3- MASAJ: bi başlıkta daha var biliyosunuzdur buz ile masaj demişler ama ben yazın arkonun nar özlü kremi ile yapmıştım epey yol katetmiştim, lütfen bu masaj işini önemseyelim ve aksatmayalım gerçekten çok önemli en az 5 er dakka her göğüs için yapalım
4- HURMA: 2 tane hutma yiyelimcokacimcoook
5- NARÇİÇEĞİ ÇAYI: bide ben aktardan nar çiçeği çayı aldım vaktiniz oldukça günde 1-2 kere bunu da kaynatıp içebilirsiniz.
6- GECE: gecede masaj ve sporu yapalım, hatta 2 hurmayı yiyelim ve bence küçle nar çekirdeğini de yiyelim diyorum ama bukadar östrojen çokmu fazla gelir acaba:uhm:
nolur sizde bi okuyun fikirleriniz varsa söleyinde p.tesi başlayalım şu işe, tam öğretmenler günündekaydirigubbakcemile5
SPOR: sol yumruğumuzla sağ avcumuza bastırarak 10 a kadar sayıyoruz aynı hareketi sağ yumruklada yapıyoruz bunu ilerleyen günlerde çoğaltabiliriz tabi
Ya ben bunu yaparken göğsüm çok acıyo dayanamıyom.Annemde sen deli misin?kızım süt bezelerini zedeliyeceksin diyor
senacım çemeni bende almıştım biara hani bi çay vardı ya suna dumankayanın onu yapıodum. ama çok iğrençti içemedim direk yutabilirim belki. seninkide böyle kahve çekirdeği gibi dimi canım direk yeniyo yani dimi o ???
kızzlllarrr hadi başlıyoruz bugün ya ama nar çekirdeği çok iğrenç bişey kusucaktım yerken(( siz nası yiyosunuz acaba, bi tavsiyesi olan varsa nolur sölesin gayet kötü bi kokuu var çünkü (
bende popo büyütmek istiyorum bildiğin yöntemler varsa yazar mısın?göğüs büyütmenin tek yolu masaj canım
tuana tuana bahsettiğin yöntem nasıl bişey yani bağdaş kurup ne yapıyorsun biraz açıklarmısın?
canim en kolay ve faydali yontem oneriyim sana. hani bagdas kurup oturma var ya biliyor musun onu? her gun 10 dk onu yap. inan cok faydali olucak. kendin bile inanamayacaksin. bi arkadasimiz ben ben gorunce cok sasirdim.
canım yaa popo büyütmek için bağdaş kurup oturun demişsin ama oturduktan sonra napcaz :bbo: onu söylememişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?