Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğal Göğüs Büyütme YöntemleriGögüs büyütme hakkında lütfen yardımcı oluunn!!!
19 yasındayım ve gögüslerim 75 bedeni bile doldurmuyor cocuk gibi gösteriyor sıkıldım bu durumdan rezene ve adacayı içmeyi denedim fakat midemi cok bulandırdıgı icin içemiyorum lütfen yardımcı olun ne yapmam gerekk
Evet kızlar yeni başlık açamıyorum ama iki aya yakındır araştırma yaparken aynı zamanda da bu denilenleri yapıyorum bir buçuk ay oldu 80b destekliyor doldurmaya goguslerim şuanda 80byi tam dolduruyor benim olculerim alt80 üst 85ti durum okadar vahimdiki şuanda alt80üst 93 yaklaşık olarak 7-8cm bir büyüme evet şimdi diyeceksiniz neler yaptınız 1)ilk bir ay akşam şerbetçi otu içtim gündüzün de de rezene çayı içtim ve her akşam 12dakika göğüs masajı yaptım herhangi bir yağ olabilir ben keten tohumu yağı ile yaptım 2)ayımın içindeyim ve bu ay hayita başladım biz Kayseriliyiz bu yüzden çemen yiyorumve hergun uyumadan buz masajı yapıyorum çünkübüyürken çatlayabilir kızlar bende öyle oldubirazcık catladi daha devam edecegim için buzmasajı yapıyorum masaja geçerken de şerbetçi otu nu kaynattim 7yemek kaşığı otu elimle kaynatma dan ufaladim sonra yarım çay bardağı ile kaynattim yağsız kreme karıştırdım bununla masaj yapıyorum çünkü şerbetçi otu en bilinen ot büyütmede ikinci ayında bunu dahil ettim 7-8cm gözle görülür büyüme oluştu ilk iki hafta sadece dolgunluk oluşuyor buyuzden moral bozmayin devam edin ben kendimi dört aylık programa ayarladım bu ay da böyle devam ettikten sonra öbür ay adaçayı ve şerbetçi otunu ayrı ayrı icicem masaj olmazsa olmaz tabien son ay da masajı üç güne düşürüp sadece yoğurt ve küç yemeyi dusunuyorum kızlar goguslerim şuanda fena değiller tabidir caizse elden az taşıyor ama omuzlar geniş o yüzden kalıcı olması için devamsağlıcakla kalın ve Yılmayin ben dört ayı göze aldım