göğüs büyütme göğüs altı kesisi ameliyat sonrası iz kalanlar ?

Ayrıca kas zarı altı tekniği ile ameliyat oldum canım..damla protez..Dediğim gibi bu doğallığı Barış çakır a borçluyum

çalıştığım için nete giremedim canım , çok sağol az önce baktım fotoya gerçektende çok hafif bir şekilde iz var .. istanbuldamı yaptırdın ? ben özelden mesaj atamıyorum 100 yorum olması gerekiyormuş :KK43: gerekirse bende istanbulda yaptırıcam, çünkü risk almak istemiyorum bilmediğim bir doktorla.. doğal görünüşü damla olmasından sanırım, bir çok başlıkta damladan memnun değildi ameliyat olanlar, ama gayet hoş duruyor .. sanırım herşey iyi bir cerrah ta bitiyor =)

canım bu forumda ben dila28 oralet poisa kalem1981 abcj ve benim ismini hatırlayamadığım pek çok kişi damla silikon kullanıyor..damla silikonu olupta memnun olmayan görmedim ben açıkçası.. Görünüş olarak hem dolu dolu göğüsler hem de çok doğal görünümdeler. Mersin de ya da Adana da istediğin gibi bir doktor bulamazsan gel istanbul a görüş derim ben de birkaç doktorlar görüşür kararını ona göre verirsin..Ben sadece Barış Çakır la görüştüm ve ameliyatımı da ona oldum. iz de gördüğün gibi çok hafif o da geçecek zamanla benim doktor biraz da sanatçı heykel yapıyor doktorcum bol bol o yüzden elini çok iyi kullanır ve dikişlerde de çok başarılıdır izimden de gördüğün gibi yaniii :KK66:
çalıştığım için nete giremedim canım , çok sağol az önce baktım fotoya gerçektende çok hafif bir şekilde iz var .. istanbuldamı yaptırdın ? ben özelden mesaj atamıyorum 100 yorum olması gerekiyormuş :KK43: gerekirse bende istanbulda yaptırıcam, çünkü risk almak istemiyorum bilmediğim bir doktorla.. doğal görünüşü damla olmasından sanırım, bir çok başlıkta damladan memnun değildi ameliyat olanlar, ama gayet hoş duruyor .. sanırım herşey iyi bir cerrah ta bitiyor =)

Bence iz kalıp kalmaması doktor ile ilgili değil arkadaşlar, insanın cilt yapısıyla ilgili.. Mesela benim izlerim 2 seneye yakındır geçmedi, çünkü benim tenim kolay kolay kapatmıyor hatta bir keresinde koluma sıcak kahve dökmüştüm hala izi duruyor geçmedi :KK43: izlerin kalıcılığı tenle ilgili kesinlikle..

Bence iz kalıp kalmaması doktor ile ilgili değil arkadaşlar, insanın cilt yapısıyla ilgili.. Mesela benim izlerim 2 seneye yakındır geçmedi, çünkü benim tenim kolay kolay kapatmıyor hatta bir keresinde koluma sıcak kahve dökmüştüm hala izi duruyor geçmedi :KK43: izlerin kalıcılığı tenle ilgili kesinlikle..

haklısın canım bir çok faktörün etkisi vardır tabi, doktor bunların başında geliyor ama diğerlerinide hesaba katmak lazım, izlerin geçmemiş ama ruh halin nasıl yani yine de iyki yaptırmışım diyor musun ?:44:

canım bu forumda ben dila28 oralet poisa kalem1981 abcj ve benim ismini hatırlayamadığım pek çok kişi damla silikon kullanıyor..damla silikonu olupta memnun olmayan görmedim ben açıkçası.. Görünüş olarak hem dolu dolu göğüsler hem de çok doğal görünümdeler. Mersin de ya da Adana da istediğin gibi bir doktor bulamazsan gel istanbul a görüş derim ben de birkaç doktorlar görüşür kararını ona göre verirsin..Ben sadece Barış Çakır la görüştüm ve ameliyatımı da ona oldum. iz de gördüğün gibi çok hafif o da geçecek zamanla benim doktor biraz da sanatçı heykel yapıyor doktorcum bol bol o yüzden elini çok iyi kullanır ve dikişlerde de çok başarılıdır izimden de gördüğün gibi yaniii :KK66:

canım aslında bende damla istiyordum, doğallık benim için çok önemli, ama burda o kadar yorum okudum ki caydım, sarkık gibi duruyor, sadece alttan bir dolgunluk var, vs bunlar en çok okuduğum şikayetlerdi, yuvarlak ve kas altı düşünüyorum bende

anlıyorum canım sen öyle düşünenlere aldanmışsın diyorum o zaman. önce iki şehirde doktor araştırmanı yap hele bi.. damla yuvarlak bunları sonra düşünürsün inşallah canım benim.
canım aslında bende damla istiyordum, doğallık benim için çok önemli, ama burda o kadar yorum okudum ki caydım, sarkık gibi duruyor, sadece alttan bir dolgunluk var, vs bunlar en çok okuduğum şikayetlerdi, yuvarlak ve kas altı düşünüyorum bende

Kızlar benim 1 ayım bitti, izlerim hala belirgin ama iyileşme sürecinde olduklarını hissediyorum. önce bi kabarıklık vardı şimdi o azaldı baya. umarım çabuk iyileşirler..
bu arada contractubex kullanmaya başlamayı düşünüyorum ama bu kremi sağlık ocaklarında yazdırabilir miyim? fikriniz var mı?

ben albümüne baktım, ama o resmini göremedim canım,

fotoğraf ekledim tucecim...senin de dediğin gibi başarılı bir cerrah bulursan çok iyi sonuçlar alabilirsin. bak bakalım benim ameliyat izi fotoma ve tedirginliğin kalmasın canım.. meme altı kesisinin izli bir ameliyat olduğunu düşünen arkadaşlara da tekrar söylüyorum 1.5 2 yıla izler tamamen belirsiz bir duruma geliyor..benim henüz 3.5 ayda sonuç böyle sevgili ank32 ciğimin 2 yılı doldu ve büyüteçle bakılsa ancak anlaşılır ben iz göremiyorum diyor..yani rahat olun kızlar :KK66:
bu arada ameliyat kesi yeri fotosu merak eden arkadaşlar baksınlar 2 hafta içinde tekrar sileceğim iz fotosunu.

Kesinlikle katılıyorum :KK9::KK9: Cilt yapısı rengi bunlar çok önemli faktörlerdir.Eger daha öncesinde başka bir ameliyat geçirdiyseniz oradaki dikiş izlerinize bakıp az çok tahmin edebilirsiniz ne kadar izin kalıp kalmayacagı konusunda..Bazı kişilerde izler neredeyse tamamen silikleşebiliyor,ama bazılarında ise asla geçmiyor..Çok takıntı yaparsanız izlerinizi ameliyattan bir sene sonra lazerle iyice silikleştirebilirsiniz bilginiz olsun :KK34: Doktorun bu konuda bilgisi,tecrübeside örnek veriyorum bazı hastalarda dikiş yerlerinde potluk oluyor,yani büzük büzük bir dikiş izi kalıyor.Yani bu durum çok kötükii.. ben burada bu forumda böyle dikiş izlerini gördüm..Malesef doktor sanki yorgan diker gibi büzdüre büzdüre deriyi resmen dikmiş yani..Ama bazı dikişlerde jilet izi gibi incecik..İşte bu durumda doktorun başarısı,titizligi ortaya çıkıyor..Birde izi saklayan yerler var tabi..Mesela benim kesi yerim meme ucu,kesinlikle iz konusunda süper gizleyici ve saklayıcı bir yer.Profilime girerseniz herkese açık olan albümümde meme ucu kesisi ile olan sonucu görebilirsiniz arkadaşlar..

Canım yuvarlak protez kas altında kasın üstten yapacagı baskı nedeniyle zaten damla şeklini alıyor,yani sonuç gayet dogal olacaktır emin ol..Hatta kas altı ve kas üstü yöntemi ile nasıl bir gögüs şeklinin olacagı konusunda bir sitede foto görmüştüm.Kendi konumda bu fotoyu paylaştım ama buradada paylaşiyim bilginiz olsun..Benimde kas zarı altına yuvarlak protez takıldı..Avatar fotosu bana ait,bilgin olsun canım :KK34: $untitled.png

tuce89 arkadaşımız baktıktan sonra tekrar sildim canım :KK66: iz konusuna hiç takılma canım benim çok merak ediyorsan özelden mail adresini gönder fotosunu yollim sana ama benim izim şimdiden çok hafif belli.. Arkadaşların da dediği gibi bu iyileşme kişiden kişiye değişiyor benim iyileşme sürecim hızlı hızlı ilerliyor 1. senemi tamamladığımda hiç iz kalmayacak diye düşünüyorum şuan da:) Doktorumun izler için verdiği Scarex jel diye bir jel vardı onu da sadece 2 ay kullandım 1.5 aydır hiçbir şey kullanmıyorum çünkü iyileşmem zaten çok iyi parmak kadar kreme 35 lira vermek istemiyorum açıkcası..İz fotosunu neden sildiğim konusuna gelince her ne kadar sizlere yardımcı olunması için koyuyor olsakta çıplak meme fotosu koymak istemiyorum..bu benim görüşüm herkesin kendi görüşüne saygılıyım o yüzden benim bu görüşüme karşı da saygılı olunmasını bekliyorum..bana arkadaşlardan göğüs dokum ne kadarmış bi bakar mısın şöyle bir fotoğraf paylaştım diye bir msj gelmedikçe de kimsenin çıplak meme fotosuna bakmıyorum.. ben böyleyim beni böyle sevin.dediğim gibi iz fotosunu illa da görmek isterim dersen özelden mail adresini gönder yollarım sana canım.:KK66:
ben albümüne baktım, ama o resmini göremedim canım,

ameliyat izlerini , deneyimlerini paylaşmak isteyenleri ve benim gibi iz konusu yüzünden kararsız olan herkesi buraya bekliyoruz :KK34:

mrb konu iz olunca yazmadan gecemedim.benim 2 ayim olucak ve meme alti kesisile oldum. izler cok az belli oluyo gittikce belirsiz hala gelicek soyledi dokturum o zamana kadarda zaten meme altinda kaliyo:KK16:

Kesinlikle katılıyorum :KK9::KK9: Cilt yapısı rengi bunlar çok önemli faktörlerdir.Eger daha öncesinde başka bir ameliyat geçirdiyseniz oradaki dikiş izlerinize bakıp az çok tahmin edebilirsiniz ne kadar izin kalıp kalmayacagı konusunda..Bazı kişilerde izler neredeyse tamamen silikleşebiliyor,ama bazılarında ise asla geçmiyor..Çok takıntı yaparsanız izlerinizi ameliyattan bir sene sonra lazerle iyice silikleştirebilirsiniz bilginiz olsun :KK34: Doktorun bu konuda bilgisi,tecrübeside örnek veriyorum bazı hastalarda dikiş yerlerinde potluk oluyor,yani büzük büzük bir dikiş izi kalıyor.Yani bu durum çok kötükii.. ben burada bu forumda böyle dikiş izlerini gördüm..Malesef doktor sanki yorgan diker gibi büzdüre büzdüre deriyi resmen dikmiş yani..Ama bazı dikişlerde jilet izi gibi incecik..İşte bu durumda doktorun başarısı,titizligi ortaya çıkıyor..Birde izi saklayan yerler var tabi..Mesela benim kesi yerim meme ucu,kesinlikle iz konusunda süper gizleyici ve saklayıcı bir yer.Profilime girerseniz herkese açık olan albümümde meme ucu kesisi ile olan sonucu görebilirsiniz arkadaşlar..

lazer olayı içimi rahatlattı biraz sağol canım :KK16: meme ucunda his kaybı ihtimali var diye biliyorum ona cesaret edemem doktor çok başarılı olmadıkça :44: bu arada seninde çok doğal duruyor büyüklüğü çok ideal olmuş , benim kafamdaki büyüklük :KK1:

mrb konu iz olunca yazmadan gecemedim.benim 2 ayim olucak ve meme alti kesisile oldum. izler cok az belli oluyo gittikce belirsiz hala gelicek soyledi dokturum o zamana kadarda zaten meme altinda kaliyo:KK16:

süpermiş ya valla gözüm çok korkmuştu benim teşekkür ederimmmmm :21:

Amaaan tam 7 sene oldu ben protez yaptıralı, öyle iz miz olayını ilk 1 yıl yaşıyorsun sonra iz falan kalmıyor...Doktorun başarısıda muhim tabii...İzden kurtulayım derken laser falan daha beter deri yanığı yaşarsınız mazallah.... İyi bir psikoloji ve iyi bir doktorla hayat mukemmel olabilir.

anlıyorum canım sen öyle düşünenlere aldanmışsın diyorum o zaman. önce iki şehirde doktor araştırmanı yap hele bi.. damla yuvarlak bunları sonra düşünürsün inşallah canım benim.

çok haklısın canım en önemli karar doktor :44: hiç adana ya da mersinde yaptıran olmamış o kadar yardım istedim cevap gelmedi :44:, işim baya zor:KK43:

Canım yuvarlak protez kas altında kasın üstten yapacagı baskı nedeniyle zaten damla şeklini alıyor,yani sonuç gayet dogal olacaktır emin ol..Hatta kas altı ve kas üstü yöntemi ile nasıl bir gögüs şeklinin olacagı konusunda bir sitede foto görmüştüm.Kendi konumda bu fotoyu paylaştım ama buradada paylaşiyim bilginiz olsun..Benimde kas zarı altına yuvarlak protez takıldı..Avatar fotosu bana ait,bilgin olsun canım :KK34: Eki Görüntüle 332954

mükemmel şekil olarak çok iyi duruyormuş kas altı , görsellikle desteklemen çok iyi oldu , çok sağol cidden =) kas altında yaptırınca kasların zarar görmesi gibi bir ihtimal var mı peki canım ?:44:

Amaaan tam 7 sene oldu ben protez yaptıralı, öyle iz miz olayını ilk 1 yıl yaşıyorsun sonra iz falan kalmıyor...Doktorun başarısıda muhim tabii...İzden kurtulayım derken laser falan daha beter deri yanığı yaşarsınız mazallah.... İyi bir psikoloji ve iyi bir doktorla hayat mukemmel olabilir.

evet o ihtimal de var :44: iz kalmıyorsa ciddi anlamda düşünmeyeceğim çok mutlu oldum:21:

Lazerle deri yanıgımı???:KK53: Ne yaptınız siz yahu..Vücuda yapılan dövmeler nasıl siliniyor siz hiç lazerle iz silme olayını görmediniz sanırım,Yanık gibi bir durum olurmu allah aşkına..Tabi profesyonel ellerde yapılmazsa neler olurr neler ama ben güvenli ellerde yaptırın derim,bunu sizlere söylemeyi bile gerek görmedim..Kim tecrübesiz basit bir yere gidipte izlerini sildirirki?Tekrar ediyorum iz olayı vücudunuzdaki deri ile ilgili.Kimi vücut ufacık bir kesiyi bile ömür boyu saklıyor,geçmiyor..Kimi vücutta izleri çok çabuk bir şekilde kamuflaj ediyor saklıyor..Bünye ile alakalı..Dedigim gibi başka bir operasyon geçirdiyseniz oradaki dikiş izinize bakarak nasıl bir sonuçla karşılaşacagınıza az çok bilgi edinebilirsiniz..

mükemmel şekil olarak çok iyi duruyormuş kas altı , görsellikle desteklemen çok iyi oldu , çok sağol cidden =) kas altında yaptırınca kasların zarar görmesi gibi bir ihtimal var mı peki canım ?:44:

Kas altı yönteminde kaslar kesildigi için belirli bir süre kol hareketlerinde özellikle sıkıntılar yaşanıyor tabi.Ama zamanla herşey düzeliyor..Kesinlikle hayat boyu yaşayacagınız bir sıkıntı söz konusu olamaz..:KK34:

X