- 25 Mayıs 2016
- 38
- 13
- 8
- 27
- Konu Sahibi mysteryblabla
-
mail adresini gönderirsen telkini göndereyim canımTamam canım merakla bekliyorum. Çoook teşekkür ederim şimdiden
bu mesajı bekliyordum canım... peki ölçmüş müydün kullanmadan önce ki cm mi ve kullandıktan snraki cm miniSelam kızlaar.:)) oncelikle benim de telkinin iyi yönlerine ve tabiki bilinçaltına olan inancim sonucu telkin dosyasinin ise yaradigini belirtmek istiyorum. Üç hafta boyunca dinledim son iki haftasi da sadece uykudayken dinledim yani iki hafta icin gunde ortalama 7 saat dinledim diyebilirim. Ilk hafta da gunde bes saate yakin dinlemistim. Evet gozle gorulur bir dolgunluk oldu kesinlikle oldu be güzel bir sutyenle bile durusundn belli oluyor ama bekledigim olcude degil. Uc ay dinlemek gerekiyormus yani her seferinde bu sekilde büyüme olursa bile gayet basarili bir is cikarmis olurum kendimceinsallah etkisini görürüz öpüldünüz güzel bayanlar.. :)
Ölçmedim cunku o kadar miniklerki azcik degisim farkediyor ben de akışına bıraktım:))bu mesajı bekliyordum canım... peki ölçmüş müydün kullanmadan önce ki cm mi ve kullandıktan snraki cm mini
E burası Kadınlar Kulübü belki bulursunuz istediginizi:))ay gögüs kücültmede varmi ölye isterimki kücük olsun, herseyi giyebiliyorsunuz
Ama ölçsen daha net anlarsın farkı canım işe yarıyor mu gercekten anlamıs olursunÖlçmedim cunku o kadar miniklerki azcik degisim farkediyor ben de akışına bıraktım:))
Teşekkürler de bu sadece müzik migönderdim kızlar
altında ses dalgası olan bir müzkTeşekkürler de bu sadece müzik mi
cumadan karıncalanma basladıysa bugün durumlar nasıl :)az önce dinlemeye başladım, göğüslerimde bi karıncalanma var :) hayrolsun
cumadan karıncalanma basladıysa bugün durumlar nasıl :)az önce dinlemeye başladım, göğüslerimde bi karıncalanma var :) hayrolsun
Çok teşekkürler canım bunu sadece dinleyecek miyiz ve tek bir müzik dosyası değil mi?Gonderdim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?