Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha bitkileri araştırmadım ama çok yok . Sadece bitkileri direk değilde öz suyunu çıkartarak kullanıyorsun . O da biraz sıkıntı gibi
arkadaşlar madem çoğunluk hala almadı yine birimiz alsın bölüşelim paraları hatta ben mi alsam ? alan arkadaş pek bu camialarda dolanmıyo ne yapalım?
Bacaksizimm su para bõlusmeyi nasil dusunuyorsun ve kitab senin elinde oluyor bizim elimize nasil gecicekki hem nekadardi bu kitap ? Ya alan arkadas var niye bilgileri paylasmiyor bizimle parayi bn verdim buyuzden paylasmam diyorsa pes derim su almanyada o kitabi bulsamm alirdim ve tum icinde yazilanlari buraya aktarirdim biz burda bildiklerimizi paylasmiyormuyuz zaten ? Hersey parayi basincami sir olarak kaliyor ? Anlamadimki ys
canım benim, zaten arkadaş şu anda hepimizle iş birliği yapmış olsaydı kitabı bedavaya getirecekti, şu kadar insan istiyo almak herkes 10 ar 10 ar verse bile o paralar 50 tl dende fazla yapardı eminim neyse arkadaşın kendi tercihi ben ulaşamadım kendisine oda buralarda dolaşmayı kesti zaten. Ben almayı düşünüyorum hala ve e-posta yoluyla atılıyordu sanırım bu şekilde halledilebileceğini düşünüyorum