- 18 Ocak 2012
- 26
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sendemi yakın çevrendıklerle alıcaksın bencede o mantıklı gıbı geldi bana..sanırım en mantıklısı bende alıcam.umarım ıyı sonuc alırız (=
meraba zayıf ve uzun boyluların gögsleri kçük oluyomus benmde öyle,okadarda moralimi bozmuyormevlendktn sonra büyüyomus zaten
ewlendikten sonra neden büyüyomuş ne alaka canım ben bilmiyodum?
meraba zayıf ve uzun boyluların gögsleri kçük oluyomus benmde öyle,okadarda moralimi bozmuyormevlendktn sonra büyüyomus zaten
ablam dedi banada.hamilelik falan etkisi oluyo ,şimdii onun bedeni 85 oldu:)
Canm 85 falan sırt olcüsüyle alakalıymış büyüklüğü a b c d olmasına göre değişiyo
Yanlış almışsındır aldığın yerde sırtını ölçmediler mi benm sırtım 68 cm 70b veya c kullanıyorum o yuzden. meme estetiğinde bi kknu vardı sanırım dogru südyen olçunuz diye ordan bi bak
verdiğin linki inceledim de Mucize Göğüs Büyütme Kitabı konu başlıkları altında "Masaj kreminin hazırlanması" diye bi başlık var.benim merak ettiğim bu sitede yapılan şerbetçiotu kremden mi bahsaediliyor yoksa farklı bir krem mi?
çok haklısın canım.okudum yazılanları bende.sen dusunuyormusun almayı ?
düşünüyorum tatlım ama ne zaman olur bilemem ://
şerbetçi otu kremi nasıl yapılıyor bilmiyorum..kitabın linkini istediğiniz kişiye mail olarak atabilirsiniz. Niye sıkıntı olsun ki anlamadım. Neyse ben indirdikten sonra silmişim demekki mail imde bulamadım. Eve gidince bakar söylerim sizlere hangi bitkiler olduğunu