inşallah bulabilirz. belki sizin alacağınız e-kitapta yazılanlar daha kolay bulunuyordur..benim aldığım kitabın adı 'Mucize göğüs büyütme'..hatta linkini atim bakarsınMucize göğüs büyütme kitabı inceleme | Doğal Göğüs Büyütme
inşallah bulabilirz. belki sizin alacağınız e-kitapta yazılanlar daha kolay bulunuyordur..benim aldığım kitabın adı 'Mucize göğüs büyütme'..hatta linkini atim bakarsınMucize göğüs büyütme kitabı inceleme | Doğal Göğüs Büyütme
yesilerk bizi unuttu..
daha kitabı almadım kızlar. aldığımda ilk iş size mesaj atacağım :)
şu anda para konusunda biraz sıkışığım . daha doğrusu paramı daha mantıklı şeylere mi kullansam fikri kafamı karıştırıyor .
baktım kimseden ses soluk yok ben şerbetçiotu kremıne başladım hayırsızlar haberiniz olsun gelişmeleri yazarım..
baktım kimseden ses soluk yok ben şerbetçiotu kremıne başladım hayırsızlar haberiniz olsun gelişmeleri yazarım..
fikir üretelim o zamannn :))))))) gerci okudum bastan sona bişeyler yazılmış :)
Gs ve Meme Bytme Forml %100 Doal Etkili zm şimdi kızlar ben nette dolaşırken bu siteye rastladım baştan sona kadar hiç üşenmeden okudum zaten gayet sürükleyici yazılmış okurkende bende bir umut bir umut ! yabancı bi bayanın hazırladığı e-kitap ve 2 ayda gözle görülür bi değişime garanti verıyo ama ben pek güvenemedim işin içinde e-alışveriş var sonuçta bide siz okuyun belki herkesin ihtiyacı olan birşeyi ortaya çıkarmış oluruz lütfen ilgilenin yorumlarınızı bekliyorum..
nerede satılıyor internetten başka?
bende daha başka biyerde göremedim araştırmama rağmen..
evet bende bulamadım.sadece net üzerinde sipariş verebiliyoruz.alıcam diyenler olmus ama sanırım vazgeçmişler :) bende çelişki yaşıyorum çünkü. onları anlıyabiliyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?