cnm bi arkadaş daha açtı bunla alakalı konu ama kimse güvenip alamadı :/ ben de güvenemedim açıkçası... yazılar iddialı ama toplnıp bir kaç kişiyle alınabilir aslında :/
bana inandırıcı gelmedi :/
bence şansımızı denemiş oluruz.. ama ben e-alışverişten tırsıyorum
:/ bilemedim ki napsak :///////////
senin denediğin yöntemler varmı sutyen bedenin kaç canım
nedir o anlamadım
cnm çörek otu yağı çilek yağı hepsini kullandım hafif dolgunlk verdiler o kadar yani:/ beden mi bedenim bile yokkkk 75 i bile doldurmuyo pöfffffffff:// destekli takmıyorum artık neyse o görünüyor ama ben sırf bu yüzden evlilikten bile korkar oldum
nedir o anlamadım
ya tatlım ben şerbetçiotundan ümitliyim şimdi regl haftam bitsin ona başlıyorum bakalım hiç sonuç vermedi benim son çarem bu jennyboltonun sitesi :18:
şerbetçiotunu denesene sende ? birlikte başlayalım istersen ? :13:
cnm şerbetçi otundan rezene daha iyi gibi ve ven rezeneyi de kullandım :/// ama sonuç yokkkkkkkkk
ya canım mutlaka herhangi bişey olsun sana etki eder ya kimine hayıt kimine şerbetçiotu kimine başka bişey ben çok şey kullanmadım oyuzden hala umutlarım tükenmiş değil açıkçası bence şansını hala deneyebilirsin ha olmadı gel alalım şu e-kitabı valla bak bı mağazaya gırınce iç çamaşırı bölümündeki sutyenleri gördükçe üzülüyorum ne kadar alsamda içi bomboş kalıcak diye aaah ah.. ama bazende diyorumki allah böyle verdi değiştirmeye çalışmak ne haddime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?