bir de toplam alacak kişi sayısı 4 bu da 80 tl eder sen de kitabı bedava getirmiş olacaksın.. kimse eline kitap geçmeden para göndermez diye düşünüyorum cnm ... bilmiyorum bana katılan var mı ama önce senin mail atman daha mantıklı sanki ://
Aramızda site moderatorlerini tanıyan var mı belki moderatorun garanti olabileceği kisiye daha çok güvenirsiniz ? Benim icin farketmiyor ama sizin iciniz rahat olsun diye öylede yapabiliriz
kızlar ben numaramı veremem ya:/ nasıl halletsek ki bu güven meselesini
valla ofof canım pardonda burda sanal ortamdan işin içinde para olup birlik olmaya varsın ama numaranı veremiyosun .. farkındamısın bilmiyorum fakat herşeyi kendi açından değerlendiriyosun, kararlara varıyosun tatlım tamam güvenemiyoruzda yani bi yolu bulunur elbet yada güvenemeyen çekilir, sen ise sen önce mail at ben parayı veririm, numaramı veremem falan filan. anlıyosun değil mi senin bu tutumlarında yesilerk tarafından güvensizce algılanabilir bence bi düşün derim hiçbirini yapamıyosan katılma.
bu arada bende buna benzer bi e-kitap satın almıştım ama içeriğini okuduğumda daha önce hiç adını duymadığım bitkiler yazıyordu.o yüzden henüz deneme fırsatım olmadı. eğer isterseniz müsait olduğum bi anda içeriğini sizlerle paylaşırım.
ptt banktan nasıl işlem yapıldığını öğrendin mi ? anlatır mısın ?
bu da ptt havale formu ....istersen yazıcıdan çıktısı alıp doldurabilirsin yada ordan formu alabilirsin
Eki Görüntüle 609152
tamamda site ile yapılan işlem nasıl olucak ki anlayamadım :S
önce o siteye girip sipariş vere basıyosun sonra yeni site çıkıyor gerekli bilgileri dolduruyorusun nasıl ödemen gerektiğini seçiyosun orda 6-7 tane secenek var diyelim pptbank seçtin önceden anlattığım ptt gidip formu dolduruyorsun benim bildiğim böyle banada arkadaşım anlattı siteden nasıl alışveriş yapıldığını....
evet bu benimde aklımdan geçti ama biz ki hayatımızı değiştirecek olan o bitkileri ne pahasına olursa olsun buluruz dedimbide senın aldığın e-kıtabın adı ne çok okuru varmı ne kadar popüler merak ettim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?