Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar mail adreslerinizi banada atabilirsiniz meryem çok sıkıştı bence :)
bende okudum kitabı tamamen hazırlayan kişi olumlu sonuçlar aldığını ve kullananların daaynı sonuçları alıcağını garanti ediyo ama bu kapsül falan pek aklıma yatmadı ben onun yerine o bitkilerin çayın falan demlemeyi düşünüyorum ayrıca beni huzursuz edicek derecede bi kullanım önerisi görmedim kitapta sadece kapsül aklıma yatmadı bence doğalını direk bünyeye almak daha mantıklı..
şuana kadar bana gelen mail adreslerine gönderdim
varsa arada kaçan söyleyin kızlar
e kitap bende aldım arkadaşlar isteyen olursa mail gönderebilirim.özelden yazabilirsiniz.
ben 30 yaşındayım iki doğum yaptım göğüslerim sönmüş balon gibi ameliyata hiç cesaretim yok
doğal yöntemler bulmak istiyorum bu e kitabı aldım daha okumadım tam olarak
bir yerlerden başlayacam artık
e kitap bende aldım arkadaşlar isteyen olursa mail gönderebilirim.özelden yazabilirsiniz.
ben 30 yaşındayım iki doğum yaptım göğüslerim sönmüş balon gibi ameliyata hiç cesaretim yok
doğal yöntemler bulmak istiyorum bu e kitabı aldım daha okumadım tam olarak
bir yerlerden başlayacam artık
offf daha deminden beri ne diyorum burda isteyen mailini mesaj atsın işte arkadaşlar bana
Gs ve Meme Bytme Forml %100 Doal Etkili zm şimdi kızlar ben nette dolaşırken bu siteye rastladım baştan sona kadar hiç üşenmeden okudum zaten gayet sürükleyici yazılmış okurkende bende bir umut bir umut ! yabancı bi bayanın hazırladığı e-kitap ve 2 ayda gözle görülür bi değişime garanti verıyo ama ben pek güvenemedim işin içinde e-alışveriş var sonuçta bide siz okuyun belki herkesin ihtiyacı olan birşeyi ortaya çıkarmış oluruz lütfen ilgilenin yorumlarınızı bekliyorum..
e-kitap konuda artık mevcut bulunmaktadır isteyen arkadaşlar mail adresini mesaj olarak atarlarsa yollayabilirm..
Gs ve Meme Bytme Forml %100 Doal Etkili zm şimdi kızlar ben nette dolaşırken bu siteye rastladım baştan sona kadar hiç üşenmeden okudum zaten gayet sürükleyici yazılmış okurkende bende bir umut bir umut ! yabancı bi bayanın hazırladığı e-kitap ve 2 ayda gözle görülür bi değişime garanti verıyo ama ben pek güvenemedim işin içinde e-alışveriş var sonuçta bide siz okuyun belki herkesin ihtiyacı olan birşeyi ortaya çıkarmış oluruz lütfen ilgilenin yorumlarınızı bekliyorum..
e-kitap konuda artık mevcut bulunmaktadır isteyen arkadaşlar mail adresini mesaj olarak atarlarsa yollayabilirm..
Bende yeniyim bu ortamda...
Banada lütfen gögüs büyütme kitapini birisi mailimi yolliyabilirmi cok önemli lütfen yardimci olursaniz cok sevinirim :)
şuana kadar bana gelen mail adreslerine gönderdim
varsa arada kaçan söyleyin kızlar
cok Sagol cnm! :)) yolladimcimbom ve nycat özelden mail adresimi gönderdim oraya bişey yollarsanız ordan kitabı gönderebilirim size.