- 24 Aralık 2010
- 1.279
- 1.084
arkadaşlar mail adreslerinizi banada atabilirsiniz meryem çok sıkıştı bence :)
merhaba ben özel mesaj atabilirsem atıcam mailimi. lütfen iki ayım kaldı düğünüme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar mail adreslerinizi banada atabilirsiniz meryem çok sıkıştı bence :)
meryemcim çok teşekür ederim fakat açamıyorum bu dosyayı bir fikrin varmı?
artk bu konu benim için bunalım sebebi oldu aynalara küstüm çok berbet durumdayım her şeyi dener hale geldim ev aktara döndü yağlar otlar kremler ne yapacağımı şaşrdım care bulamadım. yaş 33
meryemcim çok teşekür ederim fakat açamıyorum bu dosyayı bir fikrin varmı?
artk bu konu benim için bunalım sebebi oldu aynalara küstüm çok berbet durumdayım her şeyi dener hale geldim ev aktara döndü yağlar otlar kremler ne yapacağımı şaşrdım care bulamadım. yaş 33
merhaba ben özel mesaj atabilirsem atıcam mailimi. lütfen iki ayım kaldı düğünüme
Sayın Yetkili,
Forumda yer alan konuların bir tanesinde ClickMerkez Bilgi İşlem Servisleri Tic. A.Ş. bünyesinde satılmakta olan Göğüs Büyütme Formülü e-kitabın forum üyeleri arasında ücretsiz olarak dağıtıldığını ve kitabın içeriğinin açıkça paylaşıldığını fark ettik. Konunun kapatılması rica ederiz.
Yapılanın suç olduğunun farkındasınız değil mi ?
herkese selam,
arkadaşlar uzun süredir bu sitede üyeliğim bir sürü paylaşımlarım var hepsine bakabilirsiniz
hiçbirinde ters bir durumum yorumum paylaşımım olmamıştır.
göğüs büyütme konusunda benimde yaşamış olduğum sıkıntılar nedeniyle bende araştırma yaparken
tesadüf bir sitede bir kitap gördüm ve aldım daha sonra bu kitabı okuyanları araştırırken burdaki arkadaşları buldum
ben bu kitabı para ödeyerek aldım..ispatlayabilirim.. asla herhangi bir yerden çalıntı vs gibi bişey değildir.
kesinle art niyetim olmadan fesatlığım olmadan sadece yardım edebileceğimi düşündüğüm için buradaki arkadaşlarla paylaştım
inanın ters bir durum olacağı aklımın ucundan geçmemiştir.
çünkü bir mesajda bir arkadaşım bu konuda çok üzüntüsünü dile getirmiştir ve ama bu kitabı alabielecek maddi durumu olmadığını yazmıştı bu mesaj beni çok etkilemişti
bende bu kitabı alamayan arkadaşlar için paylaştım
tamamen iyiniyetimden ileri gelen bir durumdur bu
ama sabah açar açmaz kazenin uyaraısıyla karşılaştım
elim ayağım titredi çok üzüldüm
siz olsanız ne yapardınız bu konuda
sizinde elinizde olsaydı bu kitap burda bizlerle paylaşmazmıydınız
buradaki tüm arkadaşlarla aile gibi olduk samimi buldum paylaştım
inanın kötü niyetim olmadan yaptım hepsini..
bu sitede gereği neyse yapmaya hazırım
Kazen ; ben sana özelden mesaj atamıyorum arkadaş olmam gerekiyor kabul edermisin beni
herkesten ayrı ayrı özür dilerim,gerekli kurum ve kişilere yazımı iletebilirsiniz.
hoşçakalın
herkese selam,
arkadaşlar uzun süredir bu sitede üyeliğim bir sürü paylaşımlarım var hepsine bakabilirsiniz
hiçbirinde ters bir durumum yorumum paylaşımım olmamıştır.
göğüs büyütme konusunda benimde yaşamış olduğum sıkıntılar nedeniyle bende araştırma yaparken
tesadüf bir sitede bir kitap gördüm ve aldım daha sonra bu kitabı okuyanları araştırırken burdaki arkadaşları buldum
ben bu kitabı para ödeyerek aldım..ispatlayabilirim.. asla herhangi bir yerden çalıntı vs gibi bişey değildir.
kesinle art niyetim olmadan fesatlığım olmadan sadece yardım edebileceğimi düşündüğüm için buradaki arkadaşlarla paylaştım
inanın ters bir durum olacağı aklımın ucundan geçmemiştir.
çünkü bir mesajda bir arkadaşım bu konuda çok üzüntüsünü dile getirmiştir ve ama bu kitabı alabielecek maddi durumu olmadığını yazmıştı bu mesaj beni çok etkilemişti
bende bu kitabı alamayan arkadaşlar için paylaştım
tamamen iyiniyetimden ileri gelen bir durumdur bu
ama sabah açar açmaz kazenin uyaraısıyla karşılaştım
elim ayağım titredi çok üzüldüm
siz olsanız ne yapardınız bu konuda
sizinde elinizde olsaydı bu kitap burda bizlerle paylaşmazmıydınız
buradaki tüm arkadaşlarla aile gibi olduk samimi buldum paylaştım
inanın kötü niyetim olmadan yaptım hepsini..
bu sitede gereği neyse yapmaya hazırım
Kazen ; ben sana özelden mesaj atamıyorum arkadaş olmam gerekiyor kabul edermisin beni
herkesten ayrı ayrı özür dilerim,gerekli kurum ve kişilere yazımı iletebilirsiniz.
hoşçakalın
Yapılanın suç olduğunun farkındasınız değil mi ?
Konunun yarisini okudum, hepsini okumaya firsatim olmadi ama bu e-kitap
bence dogru degil, copyright acisindan bir suc oldugu dogru ama boyle bir sikayette bulunmak ne sacma,
Bu konuyla ilgili basi derde giren varsa yardim edebilirim hukukcuyum,
Bu kitabi alan ve yayin haklarina sahip olmadan bunu paylasan hakkinda suc duyurusu baslatilabilir ama inanilmaz sacma,
Bende bu konuyu kapatin ki kimsenin basi derde girmesin, birde baska bir gogus biyutme yolu var, karnindaki yada kollarindaki yaglari alip goguslerine sıkıyorlar brava-aft ismi ama turkiyede yapiliyormu bilmiyorum, bide vacu breast diye birsey var, iki gogsune koyuyorsun elektrikli supurge gibi cekiyor oyle buyuyorlarmis kalici hemde, bende deneyecem