Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yararı zararı inan hiç umrumda değil ekimde evleniyorum ama bu halde nasl olucak hiç bilmiyorum
Benim o kitaba çook ihtiyacım vaar yardım edin nolursunuz..
Gs ve Meme Bytme Forml %100 Doal Etkili zm şimdi kızlar ben nette dolaşırken bu siteye rastladım baştan sona kadar hiç üşenmeden okudum zaten gayet sürükleyici yazılmış okurkende bende bir umut bir umut ! yabancı bi bayanın hazırladığı e-kitap ve 2 ayda gözle görülür bi değişime garanti verıyo ama ben pek güvenemedim işin içinde e-alışveriş var sonuçta bide siz okuyun belki herkesin ihtiyacı olan birşeyi ortaya çıkarmış oluruz lütfen ilgilenin yorumlarınızı bekliyorum..
e-kitap konuda artık mevcut bulunmaktadır isteyen arkadaşlar mail adresini mesaj olarak atarlarsa yollayabilirm..
yuyu fitoostrojenin normal ostrojenden farkı ne ?
çok teşekkür ederim de biz o kapsülleri falan nerden bulacağız ki oysa ne çok heveslenmiştim yaa çook zor durumdayım
bu e-kitap bana hiç inandırıcı gelmiyordu okudum şimdi gayet güzel ve denemek lazım ama biraz masraflı olacak gibi fiyat araştırması yapan var mı ?
arkadaş e-kitabı almış isteyene yollayabilirim demiş gerçekten yollar mı sonuçta para verdi yani yada başka birşey mi acaba o bilemedim
canım ben bu kitabı merak edip aldım sonrada burda yazılanları görünce bende var gönderebilirim dedim
boş yere iye alasınız ki ..
ben zaten almıştım öyle gelişti durumlar ve bana mail adresi gelenlerin hepsine gönderdim istersen gönderebilirim sana da
canım maili gönderdim evet ordan aldım kitabı
canım maili gönderdim evet ordan aldım kitabı
nasıl üzgünüm anlatamam bi gayretle kitabı okudum aman Yarabbi ne göreyim bide hiç bir işimize yaramayacak kii bunlar içindekilere inanamadım gerçekten verdikleri reklam bile daha inandırıcıydı gerçekten pes dedim vee üzüldüm