Gögüs büyütme ameliyati EbruY :)))

Aynen benim de öyle :) 69 cm di Gögüs kafesim ben şimdi kilo aldım 70 falan oldu ameliyat sonrası 4 kilo aldım korkutmazın benim ki isteğe bağlı başka bi Opr içindi.. :) önemli olan alt üst ölçüsü
ödevlerin vardır muhakkk hareketli olursan daha çabuk atarsın üç hafta önce bende Opr geçirdim şükür geçti her şey
bu arada bacak yaptırdım yağ enjeksiyon u çok ince ydi

Gecmis olsun iyi olmana sevindim rahatlamissindir artik
hemde ne ödem kendimden nefret ettim göbegim yüzünden ama elimden geldikce hareketli olmaya calisiyorum

Gecmis olsun iyi olmana sevindim rahatlamissindir artik
hemde ne ödem kendimden nefret ettim göbegim yüzünden ama elimden geldikce hareketli olmaya calisiyorum
sağ ol
Ah ah yaşadık aynı şeyleri malesef ama geçiyor en son göbeğe iniyor merak etme az kaldı tamamen geçmesine

Kizlarr yine beennn bir sorum olacak :/ gecen cumartesi oldum ameliyati dün yine doktordaydim hersey yolunda fln dedi carsamba yine gidecem de, bugun nargile icmeye gitmek istiyorum sizce bir sakincasi olabilir mi, doktoruma ulasamadim da

Kizlarr yine beennn bir sorum olacak :/ gecen cumartesi oldum ameliyati dün yine doktordaydim hersey yolunda fln dedi carsamba yine gidecem de, bugun nargile icmeye gitmek istiyorum sizce bir sakincasi olabilir mi, doktoruma ulasamadim da
Nargileler yasaklanmadı mi kı ?

Bence gitme, en az sigara kadar zararlıymış. Geçmiş olsun bu arada

CAnım içme, o da tütün , yara iyileşmesi gecikir

Sonra vazgectim zaten gitmedim ama canim nasil cekiyor... sigara kullanmiyorum ama ayda birdefa icerim nargile 2 ay oldu hissediyorum nasilda icesim var -.- doktorum geri aradiginda vazgecmistim ama yinede utana utana sordum oda kesinlikle olmaz fln dedi

Nasıl oldun cnm?

Cok iyiyim balim 13. Günüm bugün sabahlari agrim oluyor kalkarken yada arada hafif agrilar oluyor ama carsamba günü arkadasin kutlamasi vardi sabaha kadar kurtlarimi döktüm 2 gündür agri kesici de icmiyorum yarin son görüsmem var doktorla pazartesi dönüyorum evime özledim yatagimi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…