Gögüs büyütme ameliyati EbruY :)))

valla canım 15 kiloluk bir çocuğum var onu kucağımda gezdirebiliyorum. ama elektrik süpürgesi çalıştıramıyorum. ittirmeyi yapamıyorum canım acıyo. ama valiz çekebilirim sanırım. seyahat yapabilirim. bide korse denkurtuldum dün itibariyle. marks & spencer'den çok güzel penye toparlayıcı bir sütyen aldım onunla çok daha rahatladım.

Tesekkür ederim canim umarim bende iyi olurum da sorun yasamam dönüste.
Benimde aklimda bulunsun o zaman doktorum telli sütyen giymeni istemiyorum fln diyordu 6 hafta onun bana yarin giydirecegi sporcu sütyenini giyecegim yarin tekrar konusacagiz

Tesekkür ederim canim umarim bende iyi olurum da sorun yasamam dönüste.
Benimde aklimda bulunsun o zaman doktorum telli sütyen giymeni istemiyorum fln diyordu 6 hafta onun bana yarin giydirecegi sporcu sütyenini giyecegim yarin tekrar konusacagiz

banada sporcu sütyeni önerdi doktorum fakat çok kapalı dedim yaaa :))) ozaman desteksiz balensiz kullanabilirsin dedi. m&s genç kız sütyenleri var çok rahat tamamen penye. hemyarım cup var hem tam cup var. ben tam cup'ı tercih ettim. foto yükledim bakabilirsin.

Hayırlı olsun canım Güle güle kullan cicişlerini umarım herşey arzu ettiğin gibi olur okurken kendi ameliyatımı hatırladim 4ay oldu banada çoktaaan unuttum bile çok hızlı iyilesecksn sende merak etme

Hayırlı olsun canım Güle güle kullan cicişlerini umarım herşey arzu ettiğin gibi olur okurken kendi ameliyatımı hatırladim 4ay oldu banada çoktaaan unuttum bile çok hızlı iyilesecksn sende merak etme

Insallah canim hayirlisi olsun cok skntili bir dönem geciriyorum malesef istanbuldayim kimseyi tanimiyorum nisanlimdan baska tüm gün evde oturmak dahacok hasta ediyor beni ya. Resim yükledim bu arada

banada sporcu sütyeni önerdi doktorum fakat çok kapalı dedim yaaa :))) ozaman desteksiz balensiz kullanabilirsin dedi. m&s genç kız sütyenleri var çok rahat tamamen penye. hemyarım cup var hem tam cup var. ben tam cup'ı tercih ettim. foto yükledim bakabilirsin.

Bende simdi resim yükledim canim

Hanimlarr ya ben 5 aylik hamile gibi geziyorum ödemlerden göbegim cok ama cok sisti :KK43: yesil cay fln icmem yasak mi acaba ne yapsam bilemedim
Bol su tüketmeden gerekiyo diye biliyorum bide maydonoz suyu ödem atıyormuş. Yeşil çay ameliyat öncesi yasak ama sonrası yasak mı bilmiyorum..

Hanimlarr ya ben 5 aylik hamile gibi geziyorum ödemlerden göbegim cok ama cok sisti :KK43: yesil cay fln icmem yasak mi acaba ne yapsam bilemedim
Canim cok normal hatta gacir gacir ses geliyo bazen uc hafta falan suruyo sonra yavas yavas iniyor karindaki sis ben su cok icdim bide kiraz sapi cayi yada kiraz cayi ödem atiyor zararsiz izlemeye al beni bu arada bavul cekme yönunden icin rahat olsun ben tek basima yolculuk yaptim sadece check in de yanimdaki kisilere rica ettim kaldirdilar keine angst gibts viele die helfen

Insallah canim hayirlisi olsun cok skntili bir dönem geciriyorum malesef istanbuldayim kimseyi tanimiyorum nisanlimdan baska tüm gün evde oturmak dahacok hasta ediyor beni ya. Resim yükledim bu arada
Yürüyüş yapabilirsin bisiy olmaz ben 4.günumde disari cikmistim baya yürümüstüm izlemeye aldım seni fotoyu görmem icin seninde beni izlemen gerekli

Esim; ust tarafi yaptirdik alt taraf bozildu diye dalga geciyodu. Cok gobegim vardi 2-3 gundur cok cok azaldi hareket ettikce odemler gidiyo ama sabah kalkinca geri geliyo hepsi :)))

Aynisini nisanlim da dedi :KK70: ben sadece üst taraf sissin istiyordum göbege de mi silikon taktilar diye dalga geciyordu

Canim cok normal hatta gacir gacir ses geliyo bazen uc hafta falan suruyo sonra yavas yavas iniyor karindaki sis ben su cok icdim bide kiraz sapi cayi yada kiraz cayi ödem atiyor zararsiz izlemeye al beni bu arada bavul cekme yönunden icin rahat olsun ben tek basima yolculuk yaptim sadece check in de yanimdaki kisilere rica ettim kaldirdilar keine angst gibts viele die helfen

Harika cnm icimi cok rahatlattin kara kara düsünüyordum dönüs nasil olacak acaba diye. Artik kaldirmak icin yardim isterim. Hamileyim desem bile inanirlar galiba bu göbekle :KK70: gördükce sinir oluyorum allahtan normalmis en azindan gecici oldugunu biliyorum.

Aman canım zoru atlattın o göbiş de gidecek merak etme bol bol yuru bol su ic tuzku yeme bir aya kalmaz aman sağ salim girip çıkayım da iki ay gitmesin göbek razıyım valla :))))

Geçmiş olsun boy ve kilo olarak neredeyse aynıyız benim 157 ameliyat zamanı 46 47 kiloydum ama benim ki 325 cc başka Dr maksimum 250 olur demişti bende kat buldum 325 beni ancak memnun etti belki 300 de ederdi bilemiyorum umarım ileride boyut konusunda pişman olmazsın... bana bazen küçük bazen büyük bile geliyor arada böyle gelgit ler yaşıyoruz. :) bundan sonrası sabır artık ödemlerin geçmesi ve protezin yerine oturmasını bekeleyeceksin

Geçmiş olsun boy ve kilo olarak neredeyse aynıyız benim 157 ameliyat zamanı 46 47 kiloydum ama benim ki 325 cc başka Dr maksimum 250 olur demişti bende kat buldum 325 beni ancak memnun etti belki 300 de ederdi bilemiyorum umarım ileride boyut konusunda pişman olmazsın... bana bazen küçük bazen büyük bile geliyor arada böyle gelgit ler yaşıyoruz. :) bundan sonrası sabır artık ödemlerin geçmesi ve protezin yerine oturmasını bekeleyeceksin

Tesekkür ederim malesef sadece boy ve kiloya göre karar verilmiyor gögüs kafesim cok dar. 3 doktora gittim 3üde 250 cc bilemedin 275 cc olur dedi.
75 b oldu simdi 250 cc takildi, evet daha buyuk olabilirdi ama bunada sükür diyorum önceden 75a destekli dolduramiyordum

X