Gögüs büyütme ameliyati EbruY :)))

kelebekk00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
163
146
Selam arkadaslarrr :)

Sonunda bende cesaret edip senelerdir istedigim ameliyati 4 nisan yani dün oldum.
Doktorum op.dr.Can Isler di ve gercekten inanilmaz memnun kaldim.
158 boyunda 48 kilodayim ben bana en uygun kas alti meme alti kesisi mentor marka 250 cc ya da 275 cc yuvarlak olacagini. Ikisini de deneyecegini söylemisti. 250 cc takabilmis cok narin bir vucudunuz var kemik yapiniz biraz farkli saat 8 bucukta girdigimiz ameliyattan 12de ciktik dedi ama cok basarili gecti güzel de oldu dedi.
dren takilmisti bugun sabaj cikartildi, öyle seyler okumustum ki drenlerle ilgili korkudan elim ayagim titredi ama cikartmislar anlamadim bile.
Avusturya hastanesiyle anlasmaliymis orda kaldim dün hemsireler cok güler yüzlüydü corbami icirdiler koluma girip biraz yürüttüler.
ameliyattan sonra mide bulantim oldu malesef ama kusamadim. Tüm gün oturur pozisyonda uyumusum. Agrilarim vardi yataktan pek kipirdayamadim ama cok normal bunlar.
Bugün sabah 3 defa zorda olsa yataktan kalkip yürüdüm. Suan evimdeyim cok sükür agri kesicilerden dolayi pek agrim yok carsamba doktorla görüsecez.
Suan aklima gelen bunlar valla sormak istediginiz birseyler varsa cevaplarim

kelebekk00 çok geçmiş olsun..bundan sonrada sorunsuz süreçlerin olsun inşallah

Boyutu istediğiniz gibi oldumu

Geçmiş olsuuun ve hayırlı olsuuun:) kolay ve sıkıntısız bi süreç geçirirsiniz umarıımm:)

Geçmiş olsun . Ben ameliyat olalı iki ayi geçti. Umarım bundan sonrası da sorunsuz bi şekilde devam eder.

Bu 250cc kac cup oluyor simdi doktorun ne dedi cunku sende benim gibi minyonsun dokun baya vardi o zaman onun icinmi 250 cc takti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…