- 5 Mart 2025
- 14
- 0
- 1
- 18
- Konu Sahibi ayseaysebytrk
-
içi pedli olurmu acaba?Büyür göğüslerin daha çok gençsin dolgun görünsün istiyorsan destekli yani içi dolgulu südyen kullanabilirsin
Pedli nasıl bilmiyorum ama benım degıdım destekli sudyen zaten içinin yarısı dolgulu sünger gibi magzada sorsrsan yardımcı olurlar yarım atletle olmaz bence onlar dahada küçük gösteriyoriçi pedli olurmu acaba?
böyle dediğim pedli örnek olsun diye attım peki bunlar göğüsü küçültürmü?
bi resim attım da örnek olarak dediğim bu pedli sütyen küçültürmü göğsü?Büyür göğüslerin daha çok gençsin dolgun görünsün istiyorsan destekli yani içi dolgulu südyen kullanabilirsin
Destekli sütyen kullanabilirsin ve üst giysilerini bol değil de dar alırsan daha gü
pedli sütyen göğsümü küçültürmü çok üzgünüm stres yapıyorum çünküDestekli sütyen kullanabilirsin ve üst giysilerini bol değil de dar alırsan daha güzel bir görüntü olur
Bunlar dolgun göstermez
annem aldırmıyor ki bunlar sana uymaz diyorBunlar dolgun göstermez
18 yaşındasın ama annen sütyenini mi seçiyor offf bu kontrol delisi anneler yaannem aldırmıyor ki bunlar sana uymaz diyor
o sütyeni kullanmam yanlışmı peki?fayda ve zararı olarak nedir sorunmu yaratır ? sorun yaratıyorsa ne gibiDaha yaşınız genç, gögüsleriniz gelişir diye düşünüyorum.
Kullandığınız iç çamaşırı sadece estetik duruş olarak size fayda veya zarar sağlar.
Göğüs büyümesini veya küçülmesini etkilemez.
evet ya göğsümün büyümesini etkiliyormu ki taktığım yarım atlet bilmiyorum ama aynadan baktığımda ise mandalina kadar inşallah gelişir peki belli yaşımdan sonra göğsüm büyürmü bilmiyorum18 yaşındasın ama annen sütyenini mi seçiyor offf bu kontrol delisi anneler ya
Cevabını yazmıştımevet ya göğsümün büyümesini etkiliyormu ki taktığım yarım atlet bilmiyorum ama aynadan baktığımda ise mandalina kadar inşallah gelişir peki belli yaşımdan sonra göğsüm büyürmü bilmiyorum
18 yaşımdan sonra bir tık daha büyüdü. Ama en çok kilo alınca büyüyor.Taktığın ürünlerle göğsün büyüyüp küçülmez. İstediğini takabilirsin. Kompleks yapıyorsan da destekli sütyenle olduğundan büyük gösterebilirsin.
doyurucu besinlermi yemek gerekir acaba ? çok yiyen birisi değilimCevabını yazmıştım
18 yaşımdan sonra bir tık daha büyüdü. Ama en çok kilo alınca büyüyor.
Genetik.. besinle kremle falan büyümüyor. Anca meme ameliyatı kesin çözüm ama yaşın küçük bekle 22 yaşlarında da memnun olmazsan düşünürsün.doyurucu besinlermi yemek gerekir acaba ? çok yiyen birisi değilim
meme ameliyatı olmak istemiyorum inşallah gerek kalmaz buna güveniyorum kendime ama yağlı yüzüm sırtımda sivilceler etkiliyormu bunun için ben güzellik merkezine gidip sivilceler gidermi sırtımdakiler belki bu etkilidir diye düşünüyorum normalde çok yağlı insanlar olur ya yüzünde fln biliyosunuzdur .Genetik.. besinle kremle falan büyümüyor. Anca meme ameliyatı kesin çözüm ama yaşın küçük bekle 22 yaşlarında da memnun olmazsan düşünürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?