• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs bedenleri, kupları hakkında yanlışlıklar

ne dmek yardimci olabildiysem ne mutlu bana.. benimde bole bi sorunum var.. bundan baska kullanamiorm cunku tasiolar buuyuk geliolar ski geliolar rahat degiller dolapta sirf bunlardan var cok rahatsz edio..

herkesin öğrenmesine çok sevindim, çok mutlu oldum :)
bilenler bilmeyenlere anlatırlar bundan sonra :)

* mağazalara göre kuplarda değişiklik olabiliyor ne yazık ki, ben hep la senzadan alırım ama bu aralar çok küçülttüler sanki kalıplar hiç sığmıyorum, kilo da almadım halbuki, m&s de çok rahat gelmiyor nedense..

''Göğüs Altı Ölçüsü

Bir mezura ile sütyen takmadan, göğüs altı ölçünüzü alınız. Ölçü alma işlemi sırasında mezurayı, aynen sütyeni giydiğinizde vücudunuzu saran yerden alınız. Mezura ne çok çok sıkı ne de gevşek olmalıdır. Sütyen taktığınızda hissetmek istediğiniz sıkılık en uygunudur. Aşağıdaki tablodan, bulduğunuz ölçüyü (cm olarak) kıyaslayarak bedeninizi bulunuz. Bu değer sizin sütyen bedeninizi göstermektedir.

Göğüs Ölçüsü

İkinci adım göğüs ölçüsünün alınmasıdır. Mesurayı kollarınızın altından geçirip, göğsünüzün üstünden en geniş yerinden ölçünüz. Bu sırada mezura ne sık ne de gevşek olmalıdır. Aldığınız bu ölçüden (cm olarak), yukarıda aldığınız Göğüs Altı ölçüsünü çıkararak bulduğunuz farkı aşağıdaki tablodan bulup Cup ölçünüzü belirleyiniz.

Cup Ölçüsü (cm) = Göğüs Ölçüsü (cm) - Göğüs Altı Ölçüsü (cm)
(Bir tablo var ama ekleyemediğimden bu şekilde yazabildim)
Fark 11 AA
Fark 13 A
Fark 15 B
Fark 17 C
Fark 19 D
Fark 21 DD
Fark 23 E
Fark 25 F

Sizlere faydası olabileceğini düşündüm kızlarr:)
Size sorularım var eklermisiniz

Back
X