Kaç seansta biter bilmiyorum ama tekrardan çıkması kılların uzun sürmediği için çok fazla süreceğini sanmıyorum. Göbeğime de başlayacağım yılbaşından sonra. bilgilendirme yaparım
Peki cook teşekkürler bende randevu bekliyorum inşallah bende göğüsle başlamayı düşünüyorum çünkü çok kötü duruyor fayda görmesem bile yapmak zorundayım
Burda birkaç yaptıran kişi göbek için 3 ila 4 tur arasında bittiğini söylediler tabi daha önce farklı bir yöntemle almadı iseniz ki göbek en çabuk sonuç veren bölgelerden biri imiş. İnşallah kurtuluruz psikolojimi acayip etkiliyor benim
Bende aynı durumdan muzdaribim malesef Allah daha büyük dert vermesin ama gerçekten psikolojikmen çok etkileyici bi durum hem maddi hem manevi olrak zor geçen bi süreç inşallah ki vereceğimiz emeğe değer
Bende aynı durumdan muzdaribim malesef Allah daha büyük dert vermesin ama gerçekten psikolojikmen çok etkileyici bi durum hem maddi hem manevi olrak zor geçen bi süreç inşallah ki vereceğimiz emeğe değer
Merhaba esra hanım iğneliye devam ediyor musunuz, azalma oldu mu iz kalıyor mu bilgilendirebilir misiniz? Ben de iğneliye başlamak istiyorum merak ediyorum nasıl olduğunu.