Çok iyi olur bende bian önce kurtulmam gerek bunlardan nerde yaptiriyorsunuz sizBen yeni yaptırdım sonuç alırsam yazarım
Fazlasıyla araştırdım iğneliyi bence hiç düşünmeden başlayadabilirsiniz. Benim bulunduğum şehirde sayılı birkaç yer var iğneli yapan. Araştırıp başladım. Acısı dayanılmayacak seviyede kesinlikle değilÇok iyi olur bende bian önce kurtulmam gerek bunlardan nerde yaptiriyorsunuz siz
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için bende istanbula yeni geldim 1 yıl burda kalcam çok seçenek var die yer seçmede çok kararsız kaldım açıkçası herkes bi yeri tavsiye ediyor .. size kaç seansta fayda görebileceğiniz söylendi mi hiç işlem görmemiş vücutFazlasıyla araştırdım iğneliyi bence hiç düşünmeden başlayadabilirsiniz. Benim bulunduğum şehirde sayılı birkaç yer var iğneli yapan. Araştırıp başladım. Acısı dayanılmayacak seviyede kesinlikle değil
Gidenlerden muhakkak öneriler olacaktırÇok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için bende istanbula yeni geldim 1 yıl burda kalcam çok seçenek var die yer seçmede çok kararsız kaldım açıkçası herkes bi yeri tavsiye ediyor .. size kaç seansta fayda görebileceğiniz söylendi mi hiç işlem görmemiş vücut
Peki çok teşekkür ederm sağ olun bi süre sonra etkileri konusunda bilgilendirir mısınız beni rica etsemGidenlerden muhakkak öneriler olacaktır
Seans sayısı vermedi. Çıktığında tekrar gelmem gerektiğini söyledi ki 21günlük bir zaman diliminde çıkanlar çıkıyormuş çıkmayan kıllar da tamamen bitenler. Hiç alınmamış tüylerin daha kısa sürdüğü söyleniyor tabi ama kişiden kişiye de fazla değişiklik gösteriyır
Tabi ki de yazacağımPeki çok teşekkür ederm sağ olun bi süre sonra etkileri konusunda bilgilendirir mısınız beni rica etsem
Ben de takipte kalayım bende de varMerhaba arkadaşlar Göğüs arasına daha önce iğneli yaptıran var mı benim bu yıl göğüs aramada siyah bi kaç tane tüy olmuş incelerden ziyade çok çirkin duruyor rahatsız oluyorum ama artmasından da korkuyorum önerisi olan var mı
Siz herhangi bir işlem uyguladınız miBen de takipte kalayım bende de var
Hayır korktum artarsa baş edemem diye.Siz herhangi bir işlem uyguladınız mi
Igneli çok etkiliymis hiç artma olmazmış diyolar bende çok korkuyordum ama çirkin duruyo mecbur yaptırmaya karar verdimHayır korktum artarsa baş edemem diye.
Igneli çok etkiliymis hiç artma olmazmış diyolar bende çok korkuyordum ama çirkin duruyo mecbur yaptırmaya karar verdimac
Merhabalar bugün göğüs arasıve göğüs ucuna yaptırdım. Acı hissediliyor evet özellikle arası. Ama dayanılmayacak seviyede kesinlikle değilIgneli çok etkiliymis hiç artma olmazmış diyolar bende çok korkuyordum ama çirkin duruyo mecbur yaptırmaya karar verdim
Yaptıran birkaç arkadaşımla görüştüm iğnelide artma kesinlikle olmadığınj söylediler yapttırıp bu dertten kurtulan arkadaşlarımHayır korktum artarsa baş edemem diye.
Merhabalar bugün göğüs arasıve göğüs ucuna yaptırdım. Acı hissediliyor evet özellikle arası. Ama dayanılmayacak seviyede kesinlikle
Merhabalar. Aldırdıktan 15gün sonra kıllar çıkınca tekrar gittim önceki halinden eser yoktu. Azaldı ki 15 20gün içerisinde çıkmayanlar birdaha çıkmayacak demek oluyor. Çıkanlar ise ince. Devam ediyorum süreceMerhaba geçmiş olsun tez zamanda faydasını görmeniz dileğiyle ilerde sonuçları bilgilendirirseniz iyi olur .. nerde yapıyorsunuz
Çok iyiymiş ıñsallh hepimiz en kısa zamanda kurtuluruz kaç seansta biter bisey söylendi mi size ...göbek için önerir mısınızMerhabalar. Aldırdıktan 15gün sonra kıllar çıkınca tekrar gittim önceki halinden eser yoktu. Azaldı ki 15 20gün içerisinde çıkmayanlar birdaha çıkmayacak demek oluyor. Çıkanlar ise ince. Devam ediyorum sürece
Burda birkaç yaptıran kişi göbek için 3 ila 4 tur arasında bittiğini söylediler tabi daha önce farklı bir yöntemle almadı iseniz ki göbek en çabuk sonuç veren bölgelerden biri imiş. İnşallah kurtuluruz psikolojimi acayip etkiliyor benimÇok iyiymiş ıñsallh hepimiz en kısa zamanda kurtuluruz kaç seansta biter bisey söylendi mi size ...göbek için önerir mısınız
Burda birkaç yaptıran kişi göbek için 3 ila 4 tur arasında bittiğini söylediler tabi daha önce farklı bir yöntemle almadı iseniz ki göbek en çabuk sonuç veren bölgelerden biri imiş. İnşallah kurtuluruz psikolojimi acayip etkiliyor benim
Kaç seansta biter bilmiyorum ama tekrardan çıkması kılların uzun sürmediği için çok fazla süreceğini sanmıyorum. Göbeğime de başlayacağım yılbaşından sonra. bilgilendirme yaparımÇok iyiymiş ıñsallh hepimiz en kısa zamanda kurtuluruz kaç seansta biter bisey söylendi mi size ...göbek için önerir mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?