Gögüs ameliyati olan veya olacak arkadaslar yardim

_chocolate_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
1.324
2
38
Gögüs ameliyati olmak icin hangi fiyati gözden cikarmak gerekiyor? Benim gögüslerim cok deforme olmus durumda gögüs büyütme veya gögüs diklestirmeyi düsünüyorum ama fiyatlar benim icin önemli tabii ki. Elbette herkezde fiyatlar farklidir ama en azindan bir fikir edinmis olurum arkadaslar siz ameliyatiniz icin nekadar ödediniz veya ödemeniz gerekiyor?

Merhaba, ben pazartesi oldum ameliyatımı. Doktorum Aylin Karanlık. Kesinlikle tavsiye ederim. Çok memnun kaldım. Benim ki sadece meme büyütme ameliyatıydı. 4500 tl.ye maloldu. Eğer anatomik koyulsaydı 5000tl olacaktı.

4000 den baslıyo fiyatlar.. ama ünw hastaneleri biraz daha ekonomik.. doktorlar nasıl bilgim yok ama

arkadaslar merhaba izmir de yaşıyorum ve gögus büyütme ameliyatı olmak istiyorum tavsiye edebileceginiz bir doktar var mı?

merhaba arkadaşlar ben bugün üye oldum uzun zamandır sizleri takip ediyorum bende yakın zamanda göğüs büyültme ameliyatı olmak istiyorum büyük ihtimalle yalnız olup geleceğim annem ve eşim haricinde kimse bilmeyecek çok zor olucak bana bilgi verirseniz çok sevinirim bende aylin karanlık hanıma gidicem enson fiyatı bilende lütfen yazsın:))

arkadaşlar ben nişantaşında bülent türkyılmaza 5 yıl önce yaptırdım.göğüs ucundan kesildi.. iki saat hastanede yattım akşamına otobüsle seyahat ederek tatile gittim üç gün sonra bandajları kendim çıkardım ve gölgede bikiniyle güneşlendim. evet benimki çok abartı bir durum ama korkulacak bir şey olmadığını söylemek istiyorum..10 gün kollarımı havaya kaldırırken kas ağrım oldu ilk günler biraz fazla ama sonra spro yapmışta zorlanmış gibi bir ağrı.. hiç masaj yapmadım ve hala çook güzel deforme olmadı ..doktorumu tavsiye ederim benim arkamdan 4 arkadaşım daha yaptırdı onlarda çok memnun kaldılar ben o zamanın parasıyla 2800 dolar ödemiştim ama dolar yüksekti sanırım. çoktaa ucuz yerlere gitmeyin çünkü bu vücuda konacak yabancı bir madde kalitesi çok önemli duruşu çok önemli mesala ben evet o zaman fazla verdim ama şimdi hamile kalmaya çalışıyorum hiçbir şeyime engel değil. daha uzun yıllarda kullanacağım şimdiki aklım olsa daha gençken yaptırırdım.

Tubiciğim yuvarlak 4500, anatomic protez 5000 TL'den başlıyor. Kolay gelsin süper seçim bencede

merhaba arkadaslar bende gögüs büyütmeyi düsünüyorum cok sanciniz oluyormu ameliyattan sonra?

yazın ameliyat olanlar yanıtlarsa sevinirim. nasıl saklarım ameliyat olduğumu? şişler kaç güne geçer? ne giymek gerekir ameliyat sonrası. bir de varsa, tavsiyeleriniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…