Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

nasıl ya.. mümkün diil böle bişi 3 saat sonra araba nasıl kullandınız? lokal anestezi miydi? ki öyle bile olsa ayağa kalkmak bile inanılmaz zor bişi araba kullanmayı hayal edemiyorum.. doktorunuz nasıl izin verdi?

mümkün değil mi? :)) ben bunları birebir yaşadığıma göre mümkünmüş demekki? bu forumda daha önce dulce'de yazdığında ben de inanamamıştım. lokal anestezi ve sedasyonla oldum bende ama tek fark dulce'nin mide bulantısı olmuş ama benim olmadı. aslında ameliyattan çıktıktan 1 saat sonra ayaktaydım ama doktorum 3 saat sürekli yanımdaydı ve ancak 3 saatten sonra gitmeme izin verdi.

yağmı enjekte edildi kuzum sana ayrıntılı anlatırsan sevinirim. hiçbişi anlamadım gizem3000

Sevgili Lollypop,
Forumdaki eski yazışmaları karıştırırsan daha önce benim de Bitezkızı'nın da ve Tuğrul Bey'e ameliyat olan herkesin aynı şeyi söylediğini göreceksin. Bu bir tesadüf mü sence?
Evet anestezi yok, acı yok, ağrı yok, mükemmel doğal göğüsler var :) Ben Bitezkızından duydum kendisini, koşa koşa gittim görüştüm hemen de ameliyat için gün aldım.
Bazı arkadaşlar yanlış anlamasın tamamen iyi niyetle söylüyorum, bas bas bağırıyorum burda bilmem kaçıncıya, ben denedim çok memnunum herkes çok memnun. GÜZEL GÖĞÜSLERE SAHİP OLMAK İÇİN ACI ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ, NARKOZ YEMEYE, HASTANEDE YATMAYA DA GEREK YOK!!!!
ben ameliyat olalı 2 ay oldu sanki yıllardır bu göğüslerle yaşıyormuş gibi hissediyorum şu an , eski hallerini nerdeyse unuttum.

Allah allahhhh, inanılmaz gerçekten, sizin için çok sevindim, ben de gün aldım beklerken bu kafamı karıştırdı valla ne diyeyim ki???

işte ben de nasıl mümkün olduğunu soruyorum zaten.. anestezi yok derken?? ben 2 hafta sonunda bile ağrım sızım olmamasına rağmen kendimi çok savunmasız hissediyodum neticede 2 yabancı cisim giriyo bi anda vücuda, alışma evresi var en azından.. 3 saat sonra araba kullanmaya olanak sağlayan anestesisiz acısız göğüs büyütme dünyada bi ilk olsa gerek.. ayrıntılı anlatsanız da öğrensek biz de nasıl bi göğüs büyütme bu? soralım biz de doktorumuza madem böyle bi yöntem var niye kullanmadınız suçumuz neydi diye.

bu arada sakın yanlış anlaşılma olmasın sorguladığım yok kimseyi bana düşmez zaten öyle bişi, sadece çok merak ettim bu yöntemi gerçekten.. ben göğüs büyütme ameliyatından sonra baya sıkıntı çektim okula gidemedim canım yanmasa bile alışamadım bi süre, daha önce de dediğim gibi çok savunmasız hissediyodum kendimi biriyle çarpışıcam diye sokağa çıkmaya korkar olmuştum. genel antestezi de bünyemi alt üst etmişti.. neredeyse pişman olmuştum yani, toparlanınca geçti tabi hepsi. acısız ve anestesisiz üstelik kısa süre içinde günlük hayata dönmeyi sağlayan bu yöntem nasıl bişi ki?

peki bu operasyon kas ustu ve meme altı kesisi ile mi oldu acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
bende gerçekten nasıl bir operasyon uygulandığını mrk ediyorum.burda tuğrul beye ameliyat olanlardan hep aynı gün araba kullandım,alışveriş yaptım diyenler filan.sedasyon yöntemi uyguluyormuş ama öle bile olsa sonuçta dikiş var,yabancı bir madde var.her ameliyat olan gibi sizinde vücudunuza o maddeden giriyor.yani nasıl bukadar çabuk uyum sağlıyor bende mrk ediyorum açıkçası.farklı olan şey ne yöntem sedasyon dışında onu anlamadım.bende operasyon geçireli 2 ay oldu,bende çok memnunum ama ilk zamanlar ağrılarım,sızlamalarım odu.3 saat sonra araba kullanabilmek gerçekten şaşırtıyor insanı.çünkü ilk başta silikonlar vücuda ağır geliyor.gerçekte şaşırtıcı:uhm:

Madem bu yöntem var bunu bi tuğrul bey mi biliyo o zaman bu slikon değil.. ben olmadan önce bütün yöntemleri araştırdım baktım. ilk kez duyuyorum. sorun anestezisiz olması değil onu biliyoruz ama doğal bir süreç var. yaşanması gereken. nasıl bişi bu.. allah allahhhhhhh

bende merak ettim acıları boşunamı çektik ?

Arkadaşlar, şaşırmanızı anlıyorum ama olaya bu kadar şüpheci yaklaşmayın. Adam ne sihir yapıyor ne de gizli bir formül uyguluyor. Ben bu forumdan duyar duymaz, şüpheci yaklaşmak yerine ameliyat olan arkadaşı soru bombardımanına tuttum, hemen randevu alıp gidip kendisiyle görüştüm.Bana tam 1,5 saat ayırdı ve 5 kuruş da para almadı. Her hastanın etraftan duyduklarıyla gelmesine çok alışkın zaten, "dilimde tüy bitti anlata anlata, bu meme büyütme operasyonu atla deve değil, başkalarının ne yaptığını bilmiyorum, ilgilenmiyorum ama ben kendim ne yaptığımı çok iyi biliyorum...lütfen çevrenize de anlatın bilinsin " dedi bana.

Tuğrul Bey gerekmedikçe asla kas altı yapmıyor, kas üstüne yuvarlak silikon protez koyuyor. Bunun gerekçelerini de bir bir açıklıyor. Anestezi olarak sedasyon denen ameliyathaneye sadece inişini ve çıkışını hatırlıyorsun , arada film kopuyor ama narkoz gibi baygın değilsin. Lokal aneztezi yapıyor. Meme ucu yeterliyse meme ucundan, yetersiz ise göğüs altından yapıyor.

Operasyon sonrası göğsünüz sımsıkı bandajlı oluyor, bu şekilde 1 hafta kalıyor. Operasyondan hemen sonra yürüyerek çıkıyorsunuz, benim gibi düşük tansiyon problemi yoksa arabanızı kullanarak eve dönebilirsiniz. Normal hayatınıza hemen dönebilirsiniz.
Böyle acısız yapan biri varken , çoğunluk öbür türlü yapıyor diye ağrıdan gebermeye, hastanelerde kalmaya gerek var mı? Anlatıyorum bunları çünkü herkesin acı ağrı çektiğini duyunca üzülüyorum, herkes bilsin ki bir alternatif yöntem var. İster beğenip alın, ister şüpheci yaklaşın klasik yöntemi tercih edin...ama yeter ki duyulsun.

Bu şekilde yapan başka doktorlarda vardır belki, ben İstanbul'da sadece Tuğrul Bey'i duydum...başka bir şehirdeyseniz araştırmak gerek.

Dulce selamlar, senin göğüs ölçün önceden ne almedeydi? Benimkiler şuan dümdüz ve emzirmeden dolayı da içleri boş..Tam anlamıyla "0" beden yani. Ve zayıfım... Sormak istediğim daha önceki dokrorlar bana kas altı önerdi çünkü saklayacak yeterli göğüs dokum olmadığını söylediler, acaba senin kas üstü protezlerin ellendiğinde eline geliyor mu? ve bana özelden Tuğrul bey e nasıl ulaşacağımı yazar msıın? Teşekkürler

Yanlış anlama dulcecim sadece inanamadığımız içindi tepkimiz. şüpheden ziyade anlattığın herşeyi bizde yaşadık. ameliyat sonrasınıda geçelim o sargılar aynen bizdede vardı. benim merak ettiğim bu bir ameliyatsa bir yaraysa nasıl hareketini engellemediği slikon protez kullandı neticede onu keserek yerleştrdi. bayıltıp bayıtlmaması bu sonucu ve insan vücüdunun anotomisini nasıl etkiler. valla yarın ilk işim doktoruma bunu sormak olucak gerçekten ilginç... hımmm:uhm: senin adına cidden de mutlu oldum acı olmaması çok iyi

sevgili arkadaşlar, ben de siz ameliyat olup ağrım oldu acı çektim, hareket edemedim diyenlerin herhangi bir acı yada ağrı çektiğinize inanmama kararı aldım :) inanmıyorum. kendi yaşadıklarıma bakarak, bence sizler de aynı benim gibi hiçbir acı çekmediniz.

ne yani? ben de aynı ameliyatı oldum? hiç ağrı çekmedim, acı çektiğini söyliyenleriniz acı falan çekmiş olamaz? bahsettiğiniz zorlukları yaşamış olamazsınız? allah allaaaahhhh ! kendi yaşadıklarımdan sonra herhangi bir kişinin bu ameliyattan sonra çok az bile acı çekip hareket etmekte zorlandığına inanmam olanaksız. Çok merak ettim şimdi, yarın ilk iş hemen gidip doktoruma soracağım acaba neden acı çekti onlar diye :)

sevgili mesenet doktoruna sor yine sen, ama sorman manasız olacak bence? sorduğunda da ondan aradığın yanıtı alabileceğini sanmıyorum, çünkü yanıtı bilseydi sen de benim gibi acısız bir ameliyat olmuş yürüyüp gidip araba kullanmış olurdun? böyle bir yolunu bilmesine rağmen sana bilerek ve isteyerek acı çektirdiğini hiç sanmıyorum.

arkadaşlar şaka bir yana, dulceyi okuyup ben de aynı sizler gibi nasıl yani? diye düşündüm. tuğrul beyle ilk görüşmeye gittiğimde tuğrul bey bana "ne biliyorsun bu konuda?" diye sordu. bende araştırıp öğrendiğim ne varsa hepsini anlattım. hepsini dinledikten sonra bana "peki, şimdi bilip öğrendiklerinin hepsini unut, herşeye baştan başlayacağız" dedi. :)))))))))

merak edenler için.. ameliyat günü hastaneden ayrılmadan hemen önce sizler gibi ben de merak ettiğimden sordum nasıl oluyor da böyle rahat olabiliyorum diye. tuğrul bey "bunun 6 açık nedeni var, ama bunlar küçük teknik detaylar ve bunları seninle yada herhangi başka biri ile paylaşmak niyetinde değilim" dedi. peki bi yara yeri var o neden acımıyor dediğimde de o da "orası basit, yara yerine etkisi uzun lokal uyuşturucu yapıyorum ilave olarak da ondan acımıyor" dedi. ilacın etkisi geçince? diye sordum.. acı çekilecek zaman da geçmiş olacak dedi. ilk kontrolde o asıl diğer 6 ayrıntıyı tekrar sordum.. onları söylemiyor ve ben de bilmiyorum.

demekki sihir büyü falan değilmiş, şeytan ayrıntıda gizliymiş?

Evet Gizem3000 süper açıklamış olayı. Ben onun kadar detaylı sormadım ama zaten kişisel tahminim de buydu. Tuğrul Bey'in diğerlerinden farkı, "lokal anestezi" yapıyor olması. Ve o anesteziyi de öyle mükemmel yapan bir anestezi uzmanıyla çalışıyor ki - zaten sadece onla çalışmayı tercih ediyor -
gerçekten operasyon sonrası hiçbir acı-ağrı olmuyor. Kasüstü çalışmasının da etkisi vardır diye düşünüyordum ama kasaltına yaptıklarının da aynı şekilde ağrısız olduğunu duyunca pes dedim.

"Göğüs dokunuz kasüstü yapmaya yetersiz" söylemini Tuğrul Bey'den duymadan bence kesinlikle inanmayın derim. Benim göğüslerim çok ama çok küçüktü, destekli sütyenlerin bile içi boş kalacak kadar...başka doktorla görüştüm bana direk kasaltı dediler. Çaresiz öyle olacak diye kendimi hazırlamışken, Tuğrul Bey senin göğüs dokun yeter kasüstü yapacağım deyince sevinçten boynuna sarılasım geldi valla :) Çok az bile olsa yeterli görüyorsa kasüstü koyuyor. Ve hiç kötü durmuyor benimkiler gayet doğal, kime gösterdiysem herkes beğendi. Elleyince elime ne mi geliyor, yumuşacık meme kıvamında bişey, basbayağı meme, ama ben biliyorum ki o silikon! Yani bilmese eşim bile anlayamazdı dokunarak, o kadar normal bir his veriyor.

cevremde yaptıran 5 kısıden 4 u kas ustu yaptırdı ve cok unlu bır klınıkte cok unlu bır ısme yaptırdılar..ama kas ustu cok belli oluyor..sanki iki tane top konmus gibi..4 ude gogus dokusu olan kadınlar..kas altı herzaman cok daha naturel..

farkı cok acık..acıya ve agrıya deger bence..

soldaki kas altı,sagdaki top gibi duranda kas ustu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…