yaşadıklarını yazarak tuğrul beyden haberdar olmamı sağlayan ve destek veren arkadaşlara da desteklerinden dolayı teşekkür ederim, ama ben zaten ulaşmıştım tuğrul beye. :) ameliyatımı oldum bile yaklaşık 10 gün oluyor. aynı burda anlatıldığı gibi. anestezi yok, acı yok, ameliyat kısmını ise hala hatırlayamıyorum:). Ameliyattan 3 saat sonra arabamla annemi evine bırakıp eve döndüm, kimse de anlamadı ameliyat olduğumu..vs..vs.:) tam hayal ettiğim gibiler ne büyük ne küçük. benim en büyük korkum arkadaşımda gördüm 2 yıl olmuş ama kazık gibi hareketsiz olmalarıydı. ama bendekiler daha şimdiden benden bağımsız hareket ediyorlar eğilip kalkarken :) darısı sıradakilere!
Nasıl yani anlayamadım ben :)))) anestezi yok, acı yok, 3 saat sonra araba kullanmak???!! Ben 10 gün sonra araba kullanabilir miyim acaba diye planlar yaparken bu da ne??? gizem sen ameliyat oldun mu? Botox mu yaptırdın yoksa meme büyütme mi?? :))))Kafam karıştı ne olur cevap yazzzz kafamçokkarıştı
Sevgili Lollypop,
Forumdaki eski yazışmaları karıştırırsan daha önce benim de Bitezkızı'nın da ve Tuğrul Bey'e ameliyat olan herkesin aynı şeyi söylediğini göreceksin. Bu bir tesadüf mü sence?
Evet anestezi yok, acı yok, ağrı yok, mükemmel doğal göğüsler var :) Ben Bitezkızından duydum kendisini, koşa koşa gittim görüştüm hemen de ameliyat için gün aldım.
Bazı arkadaşlar yanlış anlamasın tamamen iyi niyetle söylüyorum, bas bas bağırıyorum burda bilmem kaçıncıya, ben denedim çok memnunum herkes çok memnun. GÜZEL GÖĞÜSLERE SAHİP OLMAK İÇİN ACI ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ, NARKOZ YEMEYE, HASTANEDE YATMAYA DA GEREK YOK!!!!
ben ameliyat olalı 2 ay oldu sanki yıllardır bu göğüslerle yaşıyormuş gibi hissediyorum şu an , eski hallerini nerdeyse unuttum.
evet ya bu nasıl bir formul ağrı yok acı yok
adı üstünde ameliyat bu
büyüğü küçüğü farketmez
gerçekten şunu bir tam anlamıyla açıklasanız
adam demekki sihir yapıyo falla kafam karıştı çıkamadım ben
Arkadaşlar, şaşırmanızı anlıyorum ama olaya bu kadar şüpheci yaklaşmayın. Adam ne sihir yapıyor ne de gizli bir formül uyguluyor. Ben bu forumdan duyar duymaz, şüpheci yaklaşmak yerine ameliyat olan arkadaşı soru bombardımanına tuttum, hemen randevu alıp gidip kendisiyle görüştüm.Bana tam 1,5 saat ayırdı ve 5 kuruş da para almadı. Her hastanın etraftan duyduklarıyla gelmesine çok alışkın zaten, "dilimde tüy bitti anlata anlata, bu meme büyütme operasyonu atla deve değil, başkalarının ne yaptığını bilmiyorum, ilgilenmiyorum ama ben kendim ne yaptığımı çok iyi biliyorum...lütfen çevrenize de anlatın bilinsin " dedi bana.
Tuğrul Bey gerekmedikçe asla kas altı yapmıyor, kas üstüne yuvarlak silikon protez koyuyor. Bunun gerekçelerini de bir bir açıklıyor. Anestezi olarak sedasyon denen ameliyathaneye sadece inişini ve çıkışını hatırlıyorsun , arada film kopuyor ama narkoz gibi baygın değilsin. Lokal aneztezi yapıyor. Meme ucu yeterliyse meme ucundan, yetersiz ise göğüs altından yapıyor.
Operasyon sonrası göğsünüz sımsıkı bandajlı oluyor, bu şekilde 1 hafta kalıyor. Operasyondan hemen sonra yürüyerek çıkıyorsunuz, benim gibi düşük tansiyon problemi yoksa arabanızı kullanarak eve dönebilirsiniz. Normal hayatınıza hemen dönebilirsiniz.
Böyle acısız yapan biri varken , çoğunluk öbür türlü yapıyor diye ağrıdan gebermeye, hastanelerde kalmaya gerek var mı? Anlatıyorum bunları çünkü herkesin acı ağrı çektiğini duyunca üzülüyorum, herkes bilsin ki bir alternatif yöntem var. İster beğenip alın, ister şüpheci yaklaşın klasik yöntemi tercih edin...ama yeter ki duyulsun.
Bu şekilde yapan başka doktorlarda vardır belki, ben İstanbul'da sadece Tuğrul Bey'i duydum...başka bir şehirdeyseniz araştırmak gerek.
5 gün sonra ameliyatım varrrrr, çok heyecanlıyımmmmm :))))))
Yanlış anlama dulcecim sadece inanamadığımız içindi tepkimiz. şüpheden ziyade anlattığın herşeyi bizde yaşadık. ameliyat sonrasınıda geçelim o sargılar aynen bizdede vardı. benim merak ettiğim bu bir ameliyatsa bir yaraysa nasıl hareketini engellemediği slikon protez kullandı neticede onu keserek yerleştrdi. bayıltıp bayıtlmaması bu sonucu ve insan vücüdunun anotomisini nasıl etkiler. valla yarın ilk işim doktoruma bunu sormak olucak gerçekten ilginç... hımmm:uhm: senin adına cidden de mutlu oldum acı olmaması çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?