Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ah canımmm, sana BOL şans diliyorum, umarım göz açıp kapayana kadar geçer ameliyatın, benden daha şanslısın 1 gün sonra kurtulmuş olacaksın, bitti gittiiiiii:) Ben neden kas zarı seçtim, aslından ben önce Dr. seçtim, kas zarı sonra geldi, önce Onep' e gittim Naci Çelik 'e muayene oldum, memnun kaldım, fazla karıştırma taraftarı değildim, ama bir de Barış Çakır ı duymuştum, memorial, sonra da hadi bir de ona gideyim dedim ve iletişimi, yaptıkları gayet tatmin etti beni ve onda karar kıldım, onun ameliyat tarzı da 2 ameliyatın da artılarını taşıyan kas zarına konan protez olduğu için öyle olacak...Bakalım ne olacak, iz konusunda ise evet şanslıyım, iz kalmadı 2 yılda, çooook dikkatli bakarsan belli belirsiz, ben de beyaz tenliyim, cildimde hamilelikte çatlak falan da oluşmadı, gergin ve elastik bir yapısı var bilmiyorum, iz geçmesi de bununla alakalı mı?? Neyse senden acil haber bekliyoruz, ameliyatın kaçta ?

Saol canım:))) Bugun resmen çizdim, cok zor gecti ama gecti sonunda bişekilde..Şimdi de hocama fotograflar falan gonderdim begendigim..Bakalım:))))
Doktorun da ameliyatın da cok iyi bi secim olucaga benziyor, bol şanslar sana dayerimseniben İzlerinin gecmesi bu cilt yapınla alakalıdır kesin evet, ayrıca beyaz tenli olmak da belli olmaması konusunda işe yarıyormuş..Ameliyattan sonra umarım gücüm olur da gelirim:)))))):Saruboceq: Yarımda orda olucam, hazırlıklarla 1 2yi bulur heralde

yaşadıklarını yazarak tuğrul beyden haberdar olmamı sağlayan ve destek veren arkadaşlara da desteklerinden dolayı teşekkür ederim, ama ben zaten ulaşmıştım tuğrul beye. :) ameliyatımı oldum bile yaklaşık 10 gün oluyor. aynı burda anlatıldığı gibi. anestezi yok, acı yok, ameliyat kısmını ise hala hatırlayamıyorum:). Ameliyattan 3 saat sonra arabamla annemi evine bırakıp eve döndüm, kimse de anlamadı ameliyat olduğumu..vs..vs.:) tam hayal ettiğim gibiler ne büyük ne küçük. benim en büyük korkum arkadaşımda gördüm 2 yıl olmuş ama kazık gibi hareketsiz olmalarıydı. ama bendekiler daha şimdiden benden bağımsız hareket ediyorlar eğilip kalkarken :) darısı sıradakilere!

Nasıl yani anlayamadım ben :)))) anestezi yok, acı yok, 3 saat sonra araba kullanmak???!! Ben 10 gün sonra araba kullanabilir miyim acaba diye planlar yaparken bu da ne??? gizem sen ameliyat oldun mu? Botox mu yaptırdın yoksa meme büyütme mi?? :))))Kafam karıştı ne olur cevap yazzzz kafamçokkarıştı

Bikac gündür takip edemiyordum baktim ki forum yine hareketlenmis:)benim bugün 13 gün oldu ameliyat olali hic agrim olmadi sadece hareketlerim kisitliydi o kadar ama sag gögsüm alttan sol gögsüm üstten sistigi icin sevinememistim bir türlü herseyin bittigine ama simdi inceledim de biseye benzemeye basladilar sanki sislikler azaldikca sadece sol gögsüm hala biraz daha yukarda gibi üst kismi daha dolgun görünüyor arkadaslar sizde de böyle sikayetler olmusmuydu ilk günlerde??

deniz, sen hangi yontemle ve kaçlık taktırmıştın ki boyle oldular? Gecmiş olsun yerimseniben

Evet deniz, şimdi sırada biz varız, siz atlattınız, şimdi bizim sızlanmalarımızı ve meraklanmalarımızı yazıp duruyoruz, senin adına çok sevindim, ne güzel seninkiler de yavaş yavaş oturuyorlar, ben biliyorum olan arkadaşlarımdan ilk zamanlarda oluyor bu tarz şeyler, 6 ay sonra tam oturacak şekli şemali, baktın 6 ay sonra da şekil bozukluğu var o zaman bir şeyler ters demektir, ama senin daha çok zamanın var

benim gögüsüm 85c yani iyi sayilir ölcüsü dogum yaptim ve sarkma olucak emzirirken ilerde ne tavsiedersiniz bana arkadaslar kalkik olmasini istiyorum ama bunu silikonla yapabilirmiyim onu bilmiyorum birde silikon takilinca nasil desem hissiyat olusmuyormus yani his orani kalkiyormus bu dogrumu yaza dogru yaptirmak istiyorum malum deniz ve bikini yada sla tatile gitmem

deniz, sen hangi yontemle ve kaçlık taktırmıştın ki boyle oldular? Gecmiş olsun yerimseniben

Koltukaltindan kasalti yuvarlak 310 takildi pnr,sanirim biraz zaman gerekiyor gecen haftaya göre cok daha iyiler,yarin doktorda randevum var bakalim o ne diyecek

Merhaba, benim de küçücük göğüslerim vardı, küçük ama sert, hiçbir zaman mutlu değildim ama asla da ameliyat olacak kaar cesaretli de. Küçük oldukları için sarkacaklarını hiç tahmin etmezdim, ama 1 yıl emzirdikten sonra içleri iyice boşaldı, sarkma tam olmadı ama içleri boş birer limona döndüler, ben de bu kararı aldım sonunda... Bildiğim kadarıyla protez çok fazla sarkma olmayan hafif sarkık göğüsleri de gayet güzel kaldırabiliyor, ama madem senin ölçün yerinde ameliyat olmak yerine onları kaldırcı sıkı bir egzersiz programı ve kozmetik sıkılaştırıcı kremlerle idare edebilirsin, o kadar acı ve parayı göze almana gerek yok gibi, önemli olan senin mutluluğun tabii

Koltukaltindan kasalti yuvarlak 310 takildi pnr,sanirim biraz zaman gerekiyor gecen haftaya göre cok daha iyiler,yarin doktorda randevum var bakalim o ne diyecek

Bi de goguslerimiz normalde de birbirinden farklı ama kucuk oldukları icin biz bunu hissetmiyoruz sanırım ve buyuyunce de gozumuze carpıyor demek ki..hadi bakalım yarın iyi haberler alırsın umarım:)))

lollypop senin gibi bi miktar gogus dokusu olup da içleri boşalıp protez taktıran bayanların gogusleri harika oluyor, bissürü fotograf baktım ordan biliorum..Hatta doktoruma boyle goguslerin silikonlanmış fotolarını gondermiştim bundan istiorum diye.. ve bekar, hiç cocuk emzirmemiş oldugum halde:roflol: Boyle gogus tiplerinde silikonun durusu cok dogal oluyo ciddenyerimseniben

pnr sen yalnız olacağım demişsin, tek başına mı olacaksın ameliyattan sonra?

Aslında yalnız olmıycam ama gizlemeyi tercih ettigim icin yardım almadan kendi basıma, elimden nekadar geliyosa kendimle ilgilenmeye calıscam:çok üzgünüm: Umarım hafif geciririm de pişman olmam:a015:

hihoyyyt yaşasın çok teşekkürler, bakalım umarım güzel olur hepimizin, sen nasılsın şu an?? erken yat a.s , yarın yorucu bir gün olacak, ve hemen yaz tamam mı? nasılsın, merak edicez valla, güçlü ol, 2-3 gün nasılsa çabuk geçecek sonunda harika iki yeni arkadaşın olacak, onları düşün, ileriyi düşün yani:Saruboceq: tekrar bol şanssss

Aslında yalnız olmıycam ama gizlemeyi tercih ettigim icin yardım almadan kendi basıma, elimden nekadar geliyosa kendimle ilgilenmeye calıscam:çok üzgünüm: Umarım hafif geciririm de pişman olmam:a015:

yok yok olmazsın, belki ilk gün olursun ama sonra geçer, kalkamazsın çünkü asla tek başına, kalkma da zaten, zorlama ilk günler dikişlerini

QUOTE=loLLyPoP;4320547]hihoyyyt yaşasın çok teşekkürler, bakalım umarım güzel olur hepimizin, sen nasılsın şu an?? erken yat a.s , yarın yorucu bir gün olacak, ve hemen yaz tamam mı? nasılsın, merak edicez valla, güçlü ol, 2-3 gün nasılsa çabuk geçecek sonunda harika iki yeni arkadaşın olacak, onları düşün, ileriyi düşün yani:Saruboceq: tekrar bol şanssss[/QUOTE]

Biraz soguk algınlıgı var, vucutta agrı fln, ustum kapkalın ama strestenmidir nedir, sanki tum kaslarım tutuk gibi:çok üzgünüm: sabah cok erken kalkıp bi kahvaltı, ondan sonra da su bile yok, bu anestezi icin..ameliyatta ve gecesinde hastanede yalnız olucam işte canım..mirmirmirmir umarım hemsireler yumusak kalplidirler..oyle olursa rahatlarım baya, agrım bile olsa..bazen boyle bi an geliyo: delimiyim ben, ne cesaret diorum..ama hadi bakalım inşallah hersey inadına cok guzel gidera.s tamam güç bulursam hemen yazıcam sözyerimseniben

benim ameliyat olalı 7 ay oldu ama hala çok sertler. senin nasıl bir uygulama yapıldı acaba. detaylı yazarasan sevinirim. ayrıca ne kadar büyüklüğü var. doktorum bana masaj önermişti ama yapamadım. acaba sende yaptın mı ondan mı böyle yumuşak.:1no2:

bizim sorunumuz sarkıklıkla alakasız bişi. silikon sonrası ayrık olma durumu. yani bunun spor yapmakla veya işin kolayına kaçmakla alakasını çözemedim ben. neyin kolayına kaçıyoruz?

şimdiden geçmiş olsun:dance: sezaryenden çok daha acısız ve rahat olucana eminim sakın korkmayın:) yüzüm ben de silikondan evvel dolgu yaptırdım dudaklarıma ama geçiciydi ve sönüp gitti, şimdi 2 senelik bişi yaptırcam ama burnuma ciddi ciddi kafayı taktım, yalnız bi de eldekinden de olmak var korkuyorum yani, belki bi süre sonra geçer bu estetik bağımlılığı.. zaten en önemlisi benim için de göğüslerimin büyümesiydi o d aoldu çok şükür çünkü ben de tahtadan beter bişidim yazın bunalımlara girerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…