Ah canımmm, sana BOL şans diliyorum, umarım göz açıp kapayana kadar geçer ameliyatın, benden daha şanslısın 1 gün sonra kurtulmuş olacaksın, bitti gittiiiiii:) Ben neden kas zarı seçtim, aslından ben önce Dr. seçtim, kas zarı sonra geldi, önce Onep' e gittim Naci Çelik 'e muayene oldum, memnun kaldım, fazla karıştırma taraftarı değildim, ama bir de Barış Çakır ı duymuştum, memorial, sonra da hadi bir de ona gideyim dedim ve iletişimi, yaptıkları gayet tatmin etti beni ve onda karar kıldım, onun ameliyat tarzı da 2 ameliyatın da artılarını taşıyan kas zarına konan protez olduğu için öyle olacak...Bakalım ne olacak, iz konusunda ise evet şanslıyım, iz kalmadı 2 yılda, çooook dikkatli bakarsan belli belirsiz, ben de beyaz tenliyim, cildimde hamilelikte çatlak falan da oluşmadı, gergin ve elastik bir yapısı var bilmiyorum, iz geçmesi de bununla alakalı mı?? Neyse senden acil haber bekliyoruz, ameliyatın kaçta ?
yaşadıklarını yazarak tuğrul beyden haberdar olmamı sağlayan ve destek veren arkadaşlara da desteklerinden dolayı teşekkür ederim, ama ben zaten ulaşmıştım tuğrul beye. :) ameliyatımı oldum bile yaklaşık 10 gün oluyor. aynı burda anlatıldığı gibi. anestezi yok, acı yok, ameliyat kısmını ise hala hatırlayamıyorum:). Ameliyattan 3 saat sonra arabamla annemi evine bırakıp eve döndüm, kimse de anlamadı ameliyat olduğumu..vs..vs.:) tam hayal ettiğim gibiler ne büyük ne küçük. benim en büyük korkum arkadaşımda gördüm 2 yıl olmuş ama kazık gibi hareketsiz olmalarıydı. ama bendekiler daha şimdiden benden bağımsız hareket ediyorlar eğilip kalkarken :) darısı sıradakilere!
Bikac gündür takip edemiyordum baktim ki forum yine hareketlenmis:)benim bugün 13 gün oldu ameliyat olali hic agrim olmadi sadece hareketlerim kisitliydi o kadar ama sag gögsüm alttan sol gögsüm üstten sistigi icin sevinememistim bir türlü herseyin bittigine ama simdi inceledim de biseye benzemeye basladilar sanki sislikler azaldikca sadece sol gögsüm hala biraz daha yukarda gibi üst kismi daha dolgun görünüyor arkadaslar sizde de böyle sikayetler olmusmuydu ilk günlerde??
Evet deniz, şimdi sırada biz varız, siz atlattınız, şimdi bizim sızlanmalarımızı ve meraklanmalarımızı yazıp duruyoruz, senin adına çok sevindim, ne güzel seninkiler de yavaş yavaş oturuyorlar, ben biliyorum olan arkadaşlarımdan ilk zamanlarda oluyor bu tarz şeyler, 6 ay sonra tam oturacak şekli şemali, baktın 6 ay sonra da şekil bozukluğu var o zaman bir şeyler ters demektir, ama senin daha çok zamanın var
deniz, sen hangi yontemle ve kaçlık taktırmıştın ki boyle oldular? Gecmiş olsun yerimseniben
Koltukaltindan kasalti yuvarlak 310 takildi pnr,sanirim biraz zaman gerekiyor gecen haftaya göre cok daha iyiler,yarin doktorda randevum var bakalim o ne diyecek
Merhaba, benim de küçücük göğüslerim vardı, küçük ama sert, hiçbir zaman mutlu değildim ama asla da ameliyat olacak kaar cesaretli de. Küçük oldukları için sarkacaklarını hiç tahmin etmezdim, ama 1 yıl emzirdikten sonra içleri iyice boşaldı, sarkma tam olmadı ama içleri boş birer limona döndüler, ben de bu kararı aldım sonunda... Bildiğim kadarıyla protez çok fazla sarkma olmayan hafif sarkık göğüsleri de gayet güzel kaldırabiliyor, ama madem senin ölçün yerinde ameliyat olmak yerine onları kaldırcı sıkı bir egzersiz programı ve kozmetik sıkılaştırıcı kremlerle idare edebilirsin, o kadar acı ve parayı göze almana gerek yok gibi, önemli olan senin mutluluğun tabii
pnr sen yalnız olacağım demişsin, tek başına mı olacaksın ameliyattan sonra?
Aslında yalnız olmıycam ama gizlemeyi tercih ettigim icin yardım almadan kendi basıma, elimden nekadar geliyosa kendimle ilgilenmeye calıscam:çok üzgünüm: Umarım hafif geciririm de pişman olmam:a015:
benim ameliyat olalı 7 ay oldu ama hala çok sertler. senin nasıl bir uygulama yapıldı acaba. detaylı yazarasan sevinirim. ayrıca ne kadar büyüklüğü var. doktorum bana masaj önermişti ama yapamadım. acaba sende yaptın mı ondan mı böyle yumuşak.:1no2:yaşadıklarını yazarak tuğrul beyden haberdar olmamı sağlayan ve destek veren arkadaşlara da desteklerinden dolayı teşekkür ederim, ama ben zaten ulaşmıştım tuğrul beye. :) ameliyatımı oldum bile yaklaşık 10 gün oluyor. aynı burda anlatıldığı gibi. anestezi yok, acı yok, ameliyat kısmını ise hala hatırlayamıyorum:). Ameliyattan 3 saat sonra arabamla annemi evine bırakıp eve döndüm, kimse de anlamadı ameliyat olduğumu..vs..vs.:) tam hayal ettiğim gibiler ne büyük ne küçük. benim en büyük korkum arkadaşımda gördüm 2 yıl olmuş ama kazık gibi hareketsiz olmalarıydı. ama bendekiler daha şimdiden benden bağımsız hareket ediyorlar eğilip kalkarken :) darısı sıradakilere!
Allah allahhh biz bu bayanların ne kadar çok derdi varmış böyle yok yatarken kiminin memesi ayrıkmış kiminin ki sarkıkmış yazık canınıza bugününüzü düşünmüyorsunuz yarınınızı düşünün işin kolayına kaçmak yerine yazılın bir spor salonuna amacınıza uygun bir şekilde sporunuzu yaptınız mı sarkık bir yeriniz kalmaz zaten.
:))))) Mademoiselle, benim teyzem de geçen sene meme küçültme ameliyatı oldu ve 2 ay sonra karnına liposuction yaptırma hevesine girdi, bu estetik cidden fena birşey insanın kanına girince bir kere çıkmıyorrr, ben de yüzüme dolgu yaptırmıştım, dudak kenarımdaki çizgilere sonra da dedim ki acaba dudaklarım da kalınlaşsa mı biraz??!! Ama yok yok, sadece gögüslerim büyüsün yeter. Bu arada pnr ben de aynen senin gibi düşünüyorum, zaten yaz başı olacaktım tarih alıp kaçtım sonra da, şimdi de umarım kaçmam ameliyattan, ÇOKKK korkuyorum çünküüüüü!!!! :))) hem acılardan hem de nasıl olacağından, ben sezeryan oldum 2 yıl önce ve mahvoldum resmen, canım çok yandı, aynı acıları mı yaşayacağım acaba diye korkuyorum , gerçi onun da sonu superdi, inşallah bunun da iyi olacak, yaptıran arkadaşlarım çok teşvik etti, hepsi çok memnun. Benim göğüsler bildiğiniz TAHTA!!! zaten küçüktü, emzirmeden sonra tamamen yok oldu, durum fena yani. Dr um 170-190 cc arası önermişti, çünkü zayıfım, ayrıca hiç göğüs dokum yok, kas zarı altına konacak, meme altından olacak, çünkü kardeş istersem emzirmede problem olmasın istiyorum, iz olayı bende yok, sezeryan izim yok oldu gitti..İŞTE böyle, ben de buradan haftaya acılarımı yazarım artık :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?