Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

:çok üzgünüm: benimde aynı durum. helede uzanık vaziyetteyken iyice kenarda. ben kendigöğüs yapımla alakalı diye düşünmüştüm. düzeltilebiliyomuydu :çok üzgünüm:

ya şimdi ayrık olsa bile bi araya getiren sütyenler vardır yani göğüs olduktan sonra çatal oluşturmak problem olamaz bence ?:uhm:
keşke benim de göğsüm olsaydı da varsın ayrık olsaydı nolucak be canım :içelim:

Sevgili fashion_starrr ve ddreamer;

Ben de 2gün sonra Ufuk Bilkay Hoca'ya dual plan meme altından yaptırıcam ama korkumdan ölüyorum, yuvarlak koyucak damla dönebilir diye ama yuvarlak top gibi durursa ölürüm ben üzüntüden biliyorum((((((( Şuan da korkularımdan cok kotu bir psikolojideyim, ameliyattan once enfeksiyon yada üsütme olmaması lazım ama grip gibiyim,ameliyat ve sonrasında da yalnız olucam, habersiz oluyorum cunku..Of cok korkuyorum kızlar nasıl gecicek tum bunlar, nolur biraz moral verin, fashion_starrr sen artık bakamıyorsun sanırım pek buraya, acaba ameliyatın nasıl gecti, ameliyatlarımız aynı hocayla ve aynı yöntemle cünkü, lutfen gorursen bana ameliyatından biraz bahsedermisin. Kızlar desteginize cok ihtiyacım var(((((((((((( Gecmis olsun ikinize de

Merhaba pnr
Ben de yeni üyeyim ve uzun zamandır yazılanları okuyorum, ...1 hafta sonra büyütme ameliyatı olacağım...Aynen ben de heyecandan ölüyorum, daha 1 hafta var, senin gibi 2 gün kalınca ne yapıcam bilmem!!!???!!... Kendine dikkat et bol bol meyve ye bari C vitamini kullan da hasta olma bari, ben de çok hasta olan biriyim, korunmak lazım ameliyata kadar, off offf çok stresliiiiiiii :)))))))))))))))

Ya ben şoka girdim sanırım:))))) İçimde oyle bi his var ki sanki kendime zarar vericekmişim gibi((((( 2gundur bu forumdaki yuzlerce yorumu okuyorum ve korkularım iyice artıyo O gun kaçmam umarım doktorun elinden Bir de idrar yolları enfeksiyonum var doktora da gittim ama hiç bi ilaç yazmadı!!!!! Anestezist de tahlillerimde bu enfeksiyonu gordu ama uzerinde durmadı:S Acaba bunun ameliyatta yada sonrasında bi zararı olucakmı? ((( Çünkü ameliyat oncesi bunların olmaması gerektigini okumustum heryerde..Cok dikkat edin kendinize.. Offf((((((
Ben de yeni uye oldum buraya buarada, senin ameliyatın nasıl olucak ve kaç cc??? Benim gögsüm 75i tam doldurdugu icin doktor sende her 2 yontem de kullanılabilir ve dogal olur diyo ama acaip korkuyorum(((((((((( 260 280 300 hepsini deneyip en dogal olanı yapıcak..Acaba bunlarla cok mu buyuk olur diye korkudan oluyorum, cunku burda 175 195 lerden falan bahsediliyo:SSSS Kafam bin milyon oldu..........(((((((

canım hiç korkma,stres yapma..doktruna güveniyorsan hiç korkma.fashion star bildiğim kadarıyla o doktora olmaktan vazgeçmişti,ama uzun süredir bende görmüyorum.bukadar pinpirik yapmayın,psikoloji çok önemli çünk-.ilk 2 gün biraz ağrılarınız olabilir bunlarda çok normal.ama inan sonrasında iyiki yaptırmışım diceksin.a.s

Sagol canım, umarım diyicem:))) Sen de dual plan yaptırmıssın, bana ameliyat oncesi buyuklugunden ve kaçlık takıldıgından bahsedermisin? Benim gogus dokum baya varmış ama kücük bi gogus iste neticede..Avuc ici kadar.. Sence 260-300' lerle inek gibi mi olur? (((((((( Bir de dual planda silikonun üst kısmı kas, alt kısmı meme altına geldigi icin o alt kısımda silikon dokunmayla hissedilmiyomu??? Ayrıca burda henuz olmayanlar olanları haliyle soru yagmuruna tutuyo:)))))) buyuzden once sana ve sabırla cevap yazan tüm arkadaslara cok tesekkur ederim!:)))

ben doktorumla ara kaç cm olcak diye bişi konuşmadım valla. aklıma bile gelmedi. şimdi ölçtüm 6cm. göğüs yapısıyla alakalı bişi tabi, ama ben ameliyattan önce dekolte bişi giyceim zaman göğüs çatalım görünür diye hayal etmiştim o olmadı. kötü bi görünüm yok ya da demet akalınınki falan gibi aralarında kilometrelerce uzaklık yok ama, çatal olsa daha güzel olurdu:)

:çok üzgünüm: benimde aynı durum. helede uzanık vaziyetteyken iyice kenarda. ben kendigöğüs yapımla alakalı diye düşünmüştüm. düzeltilebiliyomuydu :çok üzgünüm:

benim de yatınca yayılıyo yanlara doğru. uzanıkken yayılması bence iyi bişey ya.. asıl yatık vaziyetteyken dimdik durması kötü olur doğal göğüsler de yatınca yayılır zaten. eğer bariz ötesi bi ayrıklık olsa doktorlarımız dikkat ederdi, ayarlardı heralde diye düşünüyorum, demek ki biz büyütoruz, üzülme bence sakın:)kaydirigubbakcemile5

asıl o değil de, ben silikon amliyatı olup hoşuma gitmeyen birşeyi düzeltebildiğimi görünce, beni bi estetik sevdası aldı kızlar ya.. dudak dolgusu yaptırıcam bu yakınlarda, gerçi onu silikondan önce de istiyodum ama şimdi çok acele eder oldum.. dudak yaklaştı ya bu sefer burnumun ucunu kaldırtma derdine düştüm ki burnumda ne bi eğrilik ne bi büyüklük ne de düşüklük var ama kaldırtınca daha güzel olucanı biliyorum.. ajda pekkan gibi olmaktan korkar oldum artık:uhm::çok üzgünüm:

:))))) Mademoiselle, benim teyzem de geçen sene meme küçültme ameliyatı oldu ve 2 ay sonra karnına liposuction yaptırma hevesine girdi, bu estetik cidden fena birşey insanın kanına girince bir kere çıkmıyorrr, ben de yüzüme dolgu yaptırmıştım, dudak kenarımdaki çizgilere sonra da dedim ki acaba dudaklarım da kalınlaşsa mı biraz??!! Ama yok yok, sadece gögüslerim büyüsün yeter. Bu arada pnr ben de aynen senin gibi düşünüyorum, zaten yaz başı olacaktım tarih alıp kaçtım sonra da, şimdi de umarım kaçmam ameliyattan, ÇOKKK korkuyorum çünküüüüü!!!! :))) hem acılardan hem de nasıl olacağından, ben sezeryan oldum 2 yıl önce ve mahvoldum resmen, canım çok yandı, aynı acıları mı yaşayacağım acaba diye korkuyorum , gerçi onun da sonu superdi, inşallah bunun da iyi olacak, yaptıran arkadaşlarım çok teşvik etti, hepsi çok memnun. Benim göğüsler bildiğiniz TAHTA!!! zaten küçüktü, emzirmeden sonra tamamen yok oldu, durum fena yani. Dr um 170-190 cc arası önermişti, çünkü zayıfım, ayrıca hiç göğüs dokum yok, kas zarı altına konacak, meme altından olacak, çünkü kardeş istersem emzirmede problem olmasın istiyorum, iz olayı bende yok, sezeryan izim yok oldu gitti..İŞTE böyle, ben de buradan haftaya acılarımı yazarım artık :))))

:roflol:hiç bu kadar gülmemiştim :roflol: yahu ne çabuk unuttun çektiğimiz ağrıları. benim gözüm kesmiyo valla amaaaaaaaaa ilerde boy uzatma ile ilgili bişi çıkarsa niyeti bozabilirim

İyi olur insallah canım, burdan acılarımızdan cok sevincimizi yazarız umarım..:)))) Kas zarı altına konucak demişsin, bu ne meme ne de kas altı deil sanırım 3. bi yontem ve uzmanı cok az bulunuyo diye biliorum, doktorun kim??Ve neden secti biliyomusun??
Kusurlara bi kere el atmaya karar verince devamı gelio biliorum,ben de bacaklarımı yaptırmayı dusunuyorum cunku bu ameliyattan sonra:)))))) Ayrıca iz kalmaması olayına da müthis imrendim masallaaaaaaaaah sana:)))))))) Ameliyattan sonra en cok korktugum sey diyebilirim..Cunku agrı acı da bi yere kadar, yani gecici..

Ama izler oyle deil işte:SSS Doktorum beyaz tenli olmanın bi avantaj oldugunu soylemişti, hadi bakalım inşallah:D

mesenet;

Boy uzatmak mümkün olan bişey zaten:)))))) Ben de okumus etmiştim baya, ama aylarca suren bi periyot yani çalışan yada cocuklarını buyuten falan insanlar icin akılalmaz gibi biraz:)))) E tabi biraz eziyetli de bişey sanırım..Zaten oyle olmasa herkes uzattırırdı diye dusunuyorum Keske bu meme operasyonu gibi olsa:))))

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar aklıma geldikçe yeni şeyler soruyorum. bi süredir nebil beyle görüşüyorum ama kas altı konusunda tereddütlerim var. ilerde göğüslerimiz ister istemez sarkacak peki protezler buna uyum sağlayabilecek mi hele ki kas altında? sanki göğüs dokum sarkar ve kasın altındaki protezler havada kalır gibi geliyo o zaman da çift göğüslü gibi bi durum ortaya çıkmaz mı bu konuda fikri ya da tecrübesi olan biri varsa çok sevinirim

Allah allahhh biz bu bayanların ne kadar çok derdi varmış böyle yok yatarken kiminin memesi ayrıkmış kiminin ki sarkıkmış yazık canınıza bugününüzü düşünmüyorsunuz yarınınızı düşünün işin kolayına kaçmak yerine yazılın bir spor salonuna amacınıza uygun bir şekilde sporunuzu yaptınız mı sarkık bir yeriniz kalmaz zaten.

pnr merhaba canım ameliyatını kim yapacak hangi yöntemle inşallah güzel bi şekilde atlatırsın sonucu merakla bekliyourz

Tesekkur ederim:)) Ufuk Bilkay yapıcak, dual plan olucak, inşallah ameliyattan sonra güçlü ve de moralli olursam:) gelip burda olmayan ark. lara destek vermeye calısıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…