ya benim de göğüs aram ayrık oldu sankiameliyat öncesi de zaten tahta olan göğüslerim ayrıktı ben ameliyattan sonra göğüs çatalımın olacağı hayalini kurmuştum ama olmadı.. göğüslerimin arasında ayrıklık var göğüs çatalım yok yani.. neyse buna da şükür
ya benim de göğüs aram ayrık oldu sankiameliyat öncesi de zaten tahta olan göğüslerim ayrıktı ben ameliyattan sonra göğüs çatalımın olacağı hayalini kurmuştum ama olmadı.. göğüslerimin arasında ayrıklık var göğüs çatalım yok yani.. neyse buna da şükür
Sevgili fashion_starrr ve ddreamer;canım benimde ameliyatım dual plan oldu.ve çokkk memnunumçok doğal görünüyor.benimde damla protez meme altı kesisi oldu fashion star.dual plan aynı zamandada hem kas altı hem kas üstü yerleşimin avantajlarını taşıyor canım.benim aynı senin söylediğin gibi yerleşti üst taraf kas altı,alt taraf kas üstü.umarım herşey istediğin gibi olur canım.şimdiden geçmiş olsunyerimseniben
canım hiç korkma,stres yapma..doktruna güveniyorsan hiç korkma.fashion star bildiğim kadarıyla o doktora olmaktan vazgeçmişti,ama uzun süredir bende görmüyorum.bukadar pinpirik yapmayın,psikoloji çok önemli çünk-.ilk 2 gün biraz ağrılarınız olabilir bunlarda çok normal.ama inan sonrasında iyiki yaptırmışım diceksin.a.sSevgili fashion_starrr ve ddreamer;
Ben de 2gün sonra Ufuk Bilkay Hoca'ya dual plan meme altından yaptırıcam ama korkumdan ölüyorum, yuvarlak koyucak damla dönebilir diye ama yuvarlak top gibi durursa ölürüm ben üzüntüden biliyorum((((((( Şuan da korkularımdan cok kotu bir psikolojideyim, ameliyattan once enfeksiyon yada üsütme olmaması lazım ama grip gibiyim,ameliyat ve sonrasında da yalnız olucam, habersiz oluyorum cunku..Of cok korkuyorum kızlar nasıl gecicek tum bunlar, nolur biraz moral verin, fashion_starrr sen artık bakamıyorsun sanırım pek buraya, acaba ameliyatın nasıl gecti, ameliyatlarımız aynı hocayla ve aynı yöntemle cünkü, lutfen gorursen bana ameliyatından biraz bahsedermisin. Kızlar desteginize cok ihtiyacım var (((((((((((( Gecmis olsun ikinize de
aradaki arayı ka cm bıraktı doktorun biliyormusun??
Benim doktorum önden ölçüm yaptı 2 göğüs kenarından başlayarak. Sadece ön taraf 28 cm dedi. 11.5 eni olan protez koysam ancak olur 5 cm ara o bile limit dedi... Bende merak ediyorum ne nasıl olucak.
sizin nası aranızdaki mesafe??
Queenna uzun zamandır okuyorum burayı.. Merak ediyorum seninkilerin resmini.. Senin aran kaç cm?
:çok üzgünüm: benimde aynı durum. helede uzanık vaziyetteyken iyice kenarda. ben kendigöğüs yapımla alakalı diye düşünmüştüm. düzeltilebiliyomuydu :çok üzgünüm:
benim de yatınca yayılıyo yanlara doğru. uzanıkken yayılması bence iyi bişey ya.. asıl yatık vaziyetteyken dimdik durması kötü olur doğal göğüsler de yatınca yayılır zaten. eğer bariz ötesi bi ayrıklık olsa doktorlarımız dikkat ederdi, ayarlardı heralde diye düşünüyorum, demek ki biz büyütoruz, üzülme bence sakın:)kaydirigubbakcemile5
asıl o değil de, ben silikon amliyatı olup hoşuma gitmeyen birşeyi düzeltebildiğimi görünce, beni bi estetik sevdası aldı kızlar ya.. dudak dolgusu yaptırıcam bu yakınlarda, gerçi onu silikondan önce de istiyodum ama şimdi çok acele eder oldum.. dudak yaklaştı ya bu sefer burnumun ucunu kaldırtma derdine düştüm ki burnumda ne bi eğrilik ne bi büyüklük ne de düşüklük var ama kaldırtınca daha güzel olucanı biliyorum.. ajda pekkan gibi olmaktan korkar oldum artık:uhm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?