selin22selin selam
ne zaman ameliyat oldun. İki meme arasında asimetri mutlaka oluyo zaten..
canım benimde ameliyatım dual plan oldu.ve çokkk memnunumArkadaşlarr çok acayipp bi gelişme oldu... Göğüs Büyütme ameliyatı için İstanbul'a Barış Çakır'a gitmek istiyordum ama ameliyat sonrası 1 hafta İstanbul'da kalmak ve kontrollere gitmek gerekeceğinden bunlara da olanaklar el vermediği için İstanbula gidemiyorum. İzmir'de olmam gerekiyor.Anlatmaya başlıyorum... Ufuk Bilkay'a muayene oldum.göğsümün alt kısmında azıcık meme dokusu varmış,üst tarafta yok(dümdüz üst taraf,altta hafif bi yuvarlak varfisfisfis) Bu nedenle protezin üst kısmını kas altına alt kısmını kas üstüne(meme altına) yerleştiricekmiş DUAL PLAN yani... Görüntü bakımından damla biraz daha hoş durabilir ama dönme riski var(dönerse elle düzeltilebilir veya tekrar ameliyat gerekebilirmiş)eğer bu riski alabilirsen damla da koyabiliriz dedi(%15 civarı risk dedi yanlış anlamadıysam) duyunca çok üzüldüm..daha önce yaptığı ameliyat resimlerinden bir kaçını gördüm ama (yuvarlak kullanan arkadaşlar sakın yanlış anlamasın,sanırım plana göre değişiyor duruş) yuvarlak protez içime sinmedi.Doktor normalde çok yoğun sadece tesadüfen perşembe boş günü varmış ,Perşembe gününe ameliyat tarihi aldım...
Lütfen bana yardımcı olun,dual plan ameliyat olanınız var mı,sonuçlar doğal mı merak ediyorum...o kadar heyecanlıyım ki yerimde duramıyorum,şurda bi hafta var,tir tir titriyorum resmen heyecandan...
Acaba doğru yolda mıyım :çok üzgünüm:
Merhaba,cok abes kacmayacagini umaraktan operasyon gecirmis arkadaslara bir sorum olacak.Kucuk goguslerim yok.Fakat kocaman gogus meraklısı bir adamim var evde :)) Gogusleri 90 dan 100 veya daha fazlasına buyuturmek ıstıyorum.En merak ettıgım sey gogsun sertlıgı? Ameliyat sonrası ıyılestıkten ve protezler oturduktan sonra sertligi nasil oluyor? Temas olcusu nasıl ? Zorlanmaya geliyormu? Bunların hepsine dr lar olumlu yanıtlar verıyor fakat ben asıl merciiden ogrenmek istıorum.Kullanan cok daha iyi bilir.Cok tesekkur ederim.Birde ameliyat olanlar kesinlikle bilir.Salma Hayekin burdaki protezleri yuvarlak mıdır yoksa damla mı?
Ve en onemli sorun kilo alip verildiginde goguslerde kuculme oluyor mu??
Sımdıden cok tesekkuler.
canım benimde ameliyatım dual plan oldu.ve çokkk memnunumçok doğal görünüyor.benimde damla protez meme altı kesisi oldu fashion star.dual plan aynı zamandada hem kas altı hem kas üstü yerleşimin avantajlarını taşıyor canım.benim aynı senin söylediğin gibi yerleşti üst taraf kas altı,alt taraf kas üstü.umarım herşey istediğin gibi olur canım.şimdiden geçmiş olsunyerimseniben
banada bu göğüsler kendi göğsü gibi geldi,ya bukadar büyüğü napıcaksın.herzaman sıkıntı büyük göğüs,bide ilerisini düşün..zevk meselesi tabi ama bende arkadaşa katılıyorum madem göğüs ölçünden memnunsun,bukadar büyütmek gereksiz bence.bende ameliyat oldum ama benim olmam gerekiyordu,kendi göğsüm olsaydı gerek duymazdım böle bişeye.çok memnunum o ayrı bişey tabi:) yerınde olsam bu işe kalkışmam madem ölçülerrin yerinde hiç luzum yok derim ben tavsıye etmem orjınalı varken ne gerek var yabancı bi maddeye :) tercih sizin tabiki...
bu arada salma hayek ın göğüsleri bildigi mkadarıyla protez diil orjınaldır yakından da görmüşlüğüm var felaket dogallar...
banada bu göğüsler kendi göğsü gibi geldi,ya bukadar büyüğü napıcaksın.herzaman sıkıntı büyük göğüs,bide ilerisini düşün..zevk meselesi tabi ama bende arkadaşa katılıyorum madem göğüs ölçünden memnunsun,bukadar büyütmek gereksiz bence.bende ameliyat oldum ama benim olmam gerekiyordu,kendi göğsüm olsaydı gerek duymazdım böle bişeye.çok memnunum o ayrı bişey tabiama kendi göğsün gayet güzel dururken ben senin yerinde olsaydım kendim memnunsam kendi ölçülerimden eşim için yapmazdım kesinlikle.yani benden böle bişeyi istese bana ters gelirdi açıkçası.benimi seviyo yoksa başka bişeyimi yani:uhm:yinede karar senin...
seni çok ii anlıyorum ama inan korkulacak bişey yok,rahat ol.emin ellerdeysen hiç korkma..benimde göğüslerim çok küçüktü ve meme dokum biraz vardı.ben 7.haftamdayım canım.protezin varlığını unuttum artık inan,rahatlıkla yan dönebiliyorum.ve göğsüme dokunduğumda protezi hissetmiyorum,sanki hep benimmişler gibi geliyorCanım ya sana bi kaç sorum olucak cevaplayabilirsen...
benim göğüslerim küçük ama doktor biraz meme dokumun olduğunu söyledi alt tarafta. ama bence o alt taraftaki dokuda büyük bi protezi kapatacak kadar çok değil,alt taraf kas üstü olucak ya sen protezi hissediyo musun alt taraftan dokunduğunda? Bide doktorun damla protezin dönme riski taşıdığını söyledi mi,yuvarlak protez önerdi mi? Hangi marka ve kaç cc konmuştu? içim kıpır kıpıur acaba istediğim gibi olur mu diye evham ediyorumbenneyaptımki
seni çok ii anlıyorum ama inan korkulacak bişey yok,rahat ol.emin ellerdeysen hiç korkma..benimde göğüslerim çok küçüktü ve meme dokum biraz vardı.ben 7.haftamdayım canım.protezin varlığını unuttum artık inan,rahatlıkla yan dönebiliyorum.ve göğsüme dokunduğumda protezi hissetmiyorum,sanki hep benimmişler gibi geliyordoktorum bana yuvarlak protezi hiç önermedi zaten,damla öneririm sanada kesinlikle,çok doğal duruyor.benim 280 cc kondu.doktorum dönme olayının tamamen doktorla alakalı olduğunu söledi canım,yani emin ellerdeysen sorun yokyerimsenibenbüyüklüğüde gayet ideal oldu,ben minyom yapılıyım ve nişanlıyım canım şuan doktorum hamileliğimide düşünerek ortak olarak bu kararı verdik.zaten ameliyat esnasında denemiş vücudumun kaldıracağı en büyük protezi koymuş.senin kaç cc ye karar verildi?sormak istediğin şeyler varsa sorabilirsin canım,umarım yardımcı olabilirim.
ilk gün biraz zor oluyor sanki üstünde tonlarca ağırlık var gibi hissediyorsun ama daha sonra buzamana kadar keşke beklemeseydim diceksin inan.umarım herşey istediğin gibi olur.
kafanı çok karıştırma canım,doktoruna güveniyorsan ona bırak.dual plan yöntemi özellikle amerikada bütün a sınıfı cerrahlar uyguluyor,doktorum öle söledi.doktoruna sor ozaman canım madem kafanı karıştıran şeyler var,neden bana bunu uygun gördünüz diye sor.ama içini ferah tut.herşey istediğin gibi olur umarım.durumundan haberdar et..Bu yöntemin(dual planın) benim için uygun olup olmadığı kafamı karıştırıyor,doktor damla protezin dönme riski olduğunu da söyleyince( ki ben zaten hep damla düşünmüştüm) kafam biraz fazla karıştı.280-300 küsürleri ameliyat sırasında deneyerek uygun olanı koyucak canım
slm fashion_starr nasilsin,msn uzun zamandir kapali,yoksa amaliyat oldunmu canim,sen cc kararmi verdin doktorla,nerde hangi dr amaliyat olucaksin??bana yaz lutfen birkac gun icinde bekliyorum,ayrica(dual plan)ne demek anlamadim??bunu aciklarmisiniz arkadaslasr???tesekkurlera.s.Bu yöntemin(dual planın) benim için uygun olup olmadığı kafamı karıştırıyor,doktor damla protezin dönme riski olduğunu da söyleyince( ki ben zaten hep damla düşünmüştüm) kafam biraz fazla karıştı.280-300 küsürleri ameliyat sırasında deneyerek uygun olanı koyucak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?