Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

hakiketen ameliyatli gibi degil hic..Tabiki yurtdisinda bir cerrahtir.ama sahane..
gogus kafesi ilede ilgili oldugunu dusunuyorum.Bu kadar buyuk protezi her bunye kaldırmaz da..

Catlaklar falanda var goguste..cok kotuymus gogusleri onceden.sarkıkmısta..ama bir operasyonla bomba olmuş..

ya diğer resimlerde belli silikon olduğu ama burda belli değil.sanırım taktığı sutyendende kaynaklanıyor.

Resimlere baktin mi bilmiyorum.Cok basarili yapilmis protezler
Bunun icin bir plastik cerraha gittim.Tamamen meme çapı ile ilgili oldugunu ornekleriyle gosterdi.Meme çapınız buyukse konulan silikon koltuk altina dogru taşmıyor. Takilan sılıkonlarla meme çapı genisletiliyor,ardindan daha buyuk bir silikon takılıyor.Gogus kafesiniz ve meme capınız uygunsa boyle bir silikon hicde zor degil.Ama tabiki kas altı olmak kaydi ile..Son veriler bunlar.. :))))))

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar ben nebil beye mail yoluyla ulaşmaya çalışıyorum ama bi türlü cevap yazmadı bana ondan yaptığı ameliyatlarla ilgili örnek resim istemiştim eğer sizde varsa bana yollayabilir misiniz?

sevgili özcelik bende nebil bey e ameliyat oldum mail eline gectiyse sana mutlaka dönecektir yada tekrar mail at belkide ulaşmamıştır arayabilirsinde cünkü bana hemen dönmüştü dönmediyse eline gecmemiş olma ihtimali büyük diye düşünüyorum

Kizlar ben geldim :)ameliyatim carsamba günü oldu bugün eve geldim nerdeyse hic agrim olmadi desem yalan olmaz,sadece yataktan kalkmak zorladi beni bir de sizlerden farkli olarak sporcu sütyeni takmiyorum ama gögüsüzerine takilan bir kemer var 6 hafta takmak zorunda oldugum o da rahatsiz ediciydi ilk gün sanki nefes almami zorlastiriyordu ama sanirim ona da alisiyorum,klinikten cikmadan önce dus almami istediler sonrasinda koltukaltindaki bantlari da cikardilar..sag gögsüm digerine göre daha sis su an farkli görünüyorlar,ama benim bir gögsüm digerinden daha önce de kücüktü umarim sislik inerde bu kadar farkli görünmez

canım çok geçmiş olsun,herşeyin yolunda olmasına sevindim.hangi doktora ameliyat oldun canım?kaç cc takıldı?göğsümöncedende farklıydı biraz demişsin.demekki fark okadar yokmuşki doktorun birine farklı birine farklı protez tkma gereği duymamış.şişlikler inince bak bide bence.benimde ameliyat olduktan sonra sol göğsümde sağ göğsüme göre daha çok sızlama olmuştu.doktorum bu tür ameliyatlarda bi göğüs diğerine göre daha fazla ağrı yapabilir,aynı tepkileri vermeyebilir demişti canım.yerimseniben

meraba deniz
bende benzer bir problem yaşadım hatta 2 gün önce yazdım kopyalıyım sana benimkisi gibimi merak ettim cevap atarsan sevinirim kimseden yorum gelmedi benzer bir durum yaşayan yok sanırım buda beni endişelendirdi açıkçası..

benim ufak tefek problemlerim var bu konuda, onları paylaşmak istiyorum: bir göğsüm çok güzel oldu hem görüntü açısından doğal hemde çabuk iyileşti ve daha yumuşak diğeri ise ilk günden beri iyileşme anlamında hep geriden takip ediyo ve görüntü olarakta diğerinden farklı, göğüs ucum biraz daha aşağıda ve dieri tam karşıyı gösteriken bu biraz daha aşağıya bakıyo aynı zamnda üst kısmı şiş.kısacası silikon aynı hizaya konulmasına rağmen sanki daha yukarıya konulmuş gibi duruyo
doktorumla alakalı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. iki göğsün hem şekil hemde silikonu kabul etme bakımından birbirinden farklı olmasından kaynaklanıyo bence.
bu saatten sonrada çok değişeceğine inanmıyorum ikisi arasındaki farkın. merak ediyorum bu yada benzeri bişeyle karşılaşan varmı?paylaşırsanız sevinirim...

2.side bu:

canım ben 2 ay önce ameliyat oldum.ameliyat öncesinde de iki göğsüm birbirinin aynı değildi zaten şimdiki problemli taraf ozamnda hafif daha düşük gibiydi ve hatta biraz daha küçüktü ama gözüme batmıyodu.silikondan sonra belirgin hale geldi asimetri.benim asıl taktığım nokta göğüs uçlarımın aynı hizada olmamasıda değil aslında.üst kısmın şiş olması rahatsız ediyo beni ki bence şişlik değil o.ya bide diğeri o kadar doğalki anlatamam öyle oluncada bu iyice sırıttı.doğal olanın alt kısmı dolgun bunun ise daha düşük olduğu için alt kısım biraz daha az ve üst kısımda şişlik var üst kısmın kabarık olmasıda doğallığı bozuyo tabi.durum bundan ibaret.yorumlarınızı bekliyorum...

xxdenizxx büyük geçmiş olsun.sen de nebil beye ameliyat oldun sanırım.umarım herşey dilediğince olur.şişlikler iner iki memenin büyüklüğü de eşitlenir.

cok gecmis olsun ve tabıkı hayırlı olsun :):lepi:

elenyacım fena halde bekliyorum resimlerini..:dance:istediğin forma kavuşur kavuşmaz özelden uçur güzelim olmaz mı?yaa bişey sorucam sen istanbuldan oldun ameliyatını.peki kontroller nasıl oldu?kaldı mı istanbulda bikaç gün daha nebil bey?

evt inanılmaz dogallar kendisini yakındada görmüştüm harikaydı:)bilgin için saol bizim meme çapı dar göğüsler tahta gibi tabi o yuzden bariz protez belli oluyo :)demekki kadının ztn dolgun göğüsü varmış ki protz takılınca bu hal aldı ...

sagolun kizlar,hic abartmiyorum hic agrim olmadi bazi kisilerde 3-4 gün sonra baslarmis ya öyle olmasindan korkuyorum.
Selen22 benimkilerin büyüklügü konusunda bisey söylemek icin henüz cok erken,sag gögsümün ucunda et benine benzer bisey vardi doktor onu da almis yani gögsümün biri bantli digeri degil daha ikisini karsilastiramadim ama önceden bir asimetri vardi söyledigim halde doktor farkli protezler kullanmaya yanasmamisti,kücükken o kadar göze batmiyorda ameliyattan sonra daha belirgin olur mu diye endiselerim var,su an farkli görünüyorlar ama sol tarafim gercekten sis hatta koltukaltimda bile biraz sislik var

kizlar siz ilk günlerde nasil uyumustunuz ,ne gögsümde ne koltukaltimda bir agri yok ama belim kötü oluyor bazen,ztn tek sikayetim bel agrisi ve yataktan kalkmak oldu onun disinda cok sükür korktugum gibi agri sizi cekmedim..hala herseyin bittigine inanamiyorum

canım çok sevindim.hayırlı olsunkaydirigubbakcemile3ilk günlerde yatıp kalkarken zor oluyor tabi,1 hafta zorluk çekiliyor.ben normalde tek yastıkla yatarım ama ilk haftalar çift yastık yattım daha rahat yatıp kalkmak için.destekli olunca daha rahat oluyor çünkü.sürekli sırtüstü yattım.5 hfta filan yan yatmadım.doktorum yatabilirsin dedi ama ben zorlamak istemedim.birazda rahatsız yattığın için olabilir canım bel ağrısı,benimde ilk zamanlar vardı.sürekli sırtüstü yatmaktan oluyor.

deniz sana baştan beri korkmamanı söylemekte haklıymışım degilmi bak gecti gitti güle güle kullan canım, şişlik konusuna gelince normal bence cünkü benimde sol gögsüm sag a oranla daha şişti ama şimdi ikiside cok normaller amormal 1 durumun yok yani canım için rahat olsun canım tekrar gecmiş olsun bittigine sevindim:)

canım resim koymasını bilsem hemen bugün koyacagım bilen varsa yardımını bekliyorum,nebil bey kalmadı fakat burada ilgilenen sargıları cıkaran başka 1 estetik cerah var o yardımcı oldu sagılarda fakat günde 3-4 kez aradı 1 hafta boyunca istanbulda 1 dr a yaptırsaydım bu kadar ararmıydı yada yanımda olurmuydu bilmiyorum acıkcası biliyorsun bende istanbulda yaşıyorum ve burada pek cok estetik cerah var baha bicok arkadaşım ankaradan bi dr a ameliyat olmakta ısrarlımısın dediler ama ben hepimiz gibi cok dr la konuştum ce içim rahat olarak ona oldum sende bi görüş belki sende nebil bey e olanlar kervanına katılırsın canım kaydirigubbakcemile5

ddreamer,elenya ikinize de cok tesekkürler ameliyat öncesi özellikle seni elenya bayagi bi soru yagmuruna tuttum ama evet hakliymissin cok sükür su ana kadar nerdeyse hic agrim olmadi,beni ameliyattan 4 gün önce baslayan sag gögsümdeki agri cok panikletti ne oldugunu bilmeden bi de ameliyat olup daha kötü agri cekmekten korktum ama sali günü doktora gittim o da bisey olmadigini adet agrisi olabilecegini söyleyince rahat girdim ameliyata
Bu gece oturarak uyumayi düsünüyorum bir sürü yastik dizdim yataga bakalim evdeki ilk gecem nasil gececek

bende hic bandaj fln da yoktu su an koltukaltimda bile bant yok sizde de öylemiydi?

benim koltuk altımda yoktu ama gögüs cevrende az bi bandaj vardı öyle komple cevrelenmiş bi şekilde degildi ama bandaj şeklinde bişey vardı,bence oturarak uyuyamazsın sanırım yat güzelce uyu takma kafana bak agrında yok keyfini cıkart sadece yan dönemeyeceksin rahat ol canım ne kadar az stres yaparsan o kadar cabuk iyileşirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…