Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaşlar narkozdan falan bahsetmişsininz.. pskolojikman ameliyata hazırım,yalnız maddiyatı ayarlamam gerek sanıyodum ama gözüm korktu bu narkoz işindenn,serum yemekten bile korkuyorum ben.. bazı iğneler bile bana ağır geliyor,midem bulanıyor bayılcakmışım gibi oluyorum,narkozu kaldıramam sanırım:çok üzgünüm: Narkozun etkisiyle hepinizin de midesi bulandın mı ayılınca..? Bide ameliyat öncesinde yapılan testlerde narkozu kaldırıp kaldırmadığımız test ediliyor dimii.. ee kaldıramıyosak n'olucakk :1shok:ameliyat olamıycak mıyızz?:sm_confused:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar dün doktora gittim dikiş başlarını aldı .masaj falan önermedi.bu arada son kullanma tarihi aynı zamanda sterile tarihiymiş.bu tarih insan vücduna girmeden önceki raf ömrüymüş.
kas altından yapılan ameliyatlarda masaj gerekli değilmiş.1 hafta sonra normal çamaşır giyebilirsin dedi. pazartesi iş başı yapacağım . durum çok iyi şu an.

bişey daha: oldum olası küçük göğüslü hanımlar için 275 300 cc öneririm . ancak önceden normal göğsü olupta emzirme v.s gibi durumlarda deforme olmuş göğüsler için 300 cc büyük durur diye düşünüyorum..

bende goguslerimi yaptirmak istiorum biraz sarkma var ortasi ayrik iki yana bakiolar birazda buyusse fena olmaz ama korkuyorum tavsiyesi olan dr oneren varmi

arkadaşlar benim sizlere bazı sorularım olucak, birincisi yaptıranlar genelde bekar, evlenip çocuk sahibi olduğunuzda emzirmede bir sorun olabilirmiymiş doktorunuzla bunu konuştunuz mu? jel silikonun az da olsa süte karışabildiğini okumuştum hatta bu yüzden bir doktor tuzlu su içeren protezleri öneriyordu, ikincisi ise malum meme kanseri artık neredeyse hepimiz için bir risk, ve mamografinin de nasıl bişey olduğunu sanırım hepiniz biliyorsunuzdur. bu konuda bilgi edindiniz mi? cevap verirseniz sevinirim.

Tabiki bu konuyu doktorumla konuştum canım.. Protez emzirmeye engel değil.. Dediğin doğru protezlerde vücuda akma yada süte karışma riski var, ben bu yüzden serum fizyolojik tercih ettim.. Ayrıca Nebil beyin kas altına yerleştirilen protezlerle mamografi çekilebileceğini, sıkıntılı bir durum olduğunda da bunun görüntülenebileceğini söylemişti..

Bakmadım ki hiç canım yaaa... Hiç aklıma gelmedi, senin kadar araştırmacı değilim şekerim :) Sen bu konuda çok iyisin valla, ilgiyle okuyorum sorularını...

ben de bunu sorucaktım, bunu deneyen var mı peki o zaman öyle soralım yerimseniben

deathless01 nasıl yanı 20 yıl sonra tekrar mı amelıyat olacaksın ..????????

yani ille olmam gerekmiyor.ama silikonların ömrü genelde 15-20 seneymiş. ama tabiki ameliyat olmam gerekirse olurum hiç korkusuz.çünkü silikon deişitrme işleminde normal ameliyat kadar meşakkat yok.kısa bir operasyonla halledilebiliyor.çünkü ilk ameliyatta cepler filan acılmıyor çünkü.ondan daha zor. bu arada doktorların sekreterleri burda sorulara cevap verse ne de güzel olur.. hazır korkanlara en iyi cevabıda vermiş olurlarşakkıdı

bende doktorumla konustum.ve sorun olmayacagnı kas altı olması nedeniyle emzirebileceğimi söyledi. mamografide kas üstüler bir sorun oldugunda gizleyebiliyormus fakat kas alltında öyle bir sorun olmuyor. meme kanseride dünyada yapılan arastırmalara göre silikon yaptırmayanlarla aynı oranda. arkadaslar bunu yapanlarda bizlerin sağlıgını düşünüyorlar emin olun.hiç bi doktor istisnalar haric göz göre göre zaten zararlı bişi yapmaz.iyi doktoru secmek sart..

bende goguslerimi yaptirmak istiorum biraz sarkma var ortasi ayrik iki yana bakiolar birazda buyusse fena olmaz ama korkuyorum tavsiyesi olan dr oneren varmi

güzelim yüksek ücret ödemek istemiyorsan, ve de ameliyat öncesi ve sonrasında istediğin heran yanında olacak bir doktor istiyorsan ben nebil bozdoğan derim. baska doktorlarda tanıyorum farklı işlemler yaptırdıgm için ama bu kadar memnun diildimm..

asliselen sana bence hemen giyme normal camasır derim.. biraz daha sabret.inan sonra benim yasadıklarımı yasarsın.. normal camasr giysen bile ölee güzelliklerine aldanıpta dantelli ve yarım südyenler takma..biraz daha göğüslerini tutacak seyler giy. masaj gerekmiyordur belki ama sen yinede biliosan göğüs masajını yap.. az da olsa etkisi oluyor..a.s. iiyileş de bizede göster resimlerini sonraa ilk günki agırlıklaın kalmadı dimi?

ben bu halımden hıc memun deglım ama:) keske bu kadar cok soru soramsam demı :)

ben hıc duymamıstım mesela emzırme donemınde jel sılkonun sorun oldugunu .. nasl sute sızabılıyo acaba bilen var mı ??

silikonun içine doldurulduğu membran tamamen geçirgen olmasa da geçirgen, süt kanalları da membrandan oluşuyor, silikondan göğüs içine jel sızarsa süt kanallarının difüsyonla bunu içine alması olası...

peki neden hemen normal sütyen giyilmiyo?

peki neden hemen normal sütyen giyilmiyo?

şöyleee..çünkü o koyulan silikonu tutmuyor ve silikon göğüste acılan cepler kapsül olusmasın diye geniş acıldıgı için alt tarafa kayıyor. ben 15 gün içinde taktım ve sol taraf 1 cm kaydı.. düzeldi ama yinede yapmasaydım diorum. medikal südyenler her taraftan sıkıyor ve silikonların iyice oturmasını sağlıyorlar.

cnm doğallıkla ilgilimidir ki? ben kullanmadım ve kayma oldu..şahsen kullanılması taraftarıyım.zaten 1 aydan sonra istediğiniz herseyi giyebilceksiniz.kasmaya gerek var mı? medikal südyenler tam yerleşmesini oynanamasını sağlıyor.

cnm süt kanallarına kas üstünde zarar verdiği görülmüş..ama kas altı süt bezlerine zarar vermiyor. fakat silikonun ilerleyen yaşlarda beyine giden bir salgıdan dolayı görmeyi etkileyen bir işlevin yerine %100 gelmediğini, %5-10 luk bir azalma gösterdiği tespit edilmiş.buda silikonlarda kullanılan maddenin vücudumuza temas etmesi halinde olabilirmiş..bu nedenle doktorlar her nekadar silikonları istediğiniz kadar kullanabilirsiniz desede, imkanı olanlar 5 yılda bir yeniletsin demekteler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…