ela_ela hem maddi olanaklar, hem de bı saglık durumu yuzunden en erken ocakta benneyaptımki.. hatta yaza bile kalabilir.. ama İNŞALLAH kalmazsenağlama
ela_ela canım sana ozelden bişey dıcem :) ama ozel msjın kapalı gonderemıyorum.. bi ara acarsan bana soyleyebılır mısın
arkadaşlar benim sizlere bazı sorularım olucak, birincisi yaptıranlar genelde bekar, evlenip çocuk sahibi olduğunuzda emzirmede bir sorun olabilirmiymiş doktorunuzla bunu konuştunuz mu? jel silikonun az da olsa süte karışabildiğini okumuştum hatta bu yüzden bir doktor tuzlu su içeren protezleri öneriyordu, ikincisi ise malum meme kanseri artık neredeyse hepimiz için bir risk, ve mamografinin de nasıl bişey olduğunu sanırım hepiniz biliyorsunuzdur. bu konuda bilgi edindiniz mi? cevap verirseniz sevinirim.
ela_ela gonderıcem ama gonderemıyorum bı turlu basarcam inşallah :)
bu arada jel silikon ile serumn fızyolojık sılıkon dokunus ıtıbarıyle cok farklı mı canım ?
ikisini de eline alıp baktın mı . hangısı daha yakın gogus dokusuna..
ela_ela gonderıcem ama gonderemıyorum bı turlu basarcam inşallah :)
bu arada jel silikon ile serumn fızyolojık sılıkon dokunus ıtıbarıyle cok farklı mı canım ?
ikisini de eline alıp baktın mı . hangısı daha yakın gogus dokusuna..
Vermedi canım bana krem.. Sen ne kullandın şeker?
deathless01 nasıl yanı 20 yıl sonra tekrar mı amelıyat olacaksın ..????????
arkadaşlar benim sizlere bazı sorularım olucak, birincisi yaptıranlar genelde bekar, evlenip çocuk sahibi olduğunuzda emzirmede bir sorun olabilirmiymiş doktorunuzla bunu konuştunuz mu? jel silikonun az da olsa süte karışabildiğini okumuştum hatta bu yüzden bir doktor tuzlu su içeren protezleri öneriyordu, ikincisi ise malum meme kanseri artık neredeyse hepimiz için bir risk, ve mamografinin de nasıl bişey olduğunu sanırım hepiniz biliyorsunuzdur. bu konuda bilgi edindiniz mi? cevap verirseniz sevinirim.
bende goguslerimi yaptirmak istiorum biraz sarkma var ortasi ayrik iki yana bakiolar birazda buyusse fena olmaz ama korkuyorum tavsiyesi olan dr oneren varmi
kızlar dün doktora gittim dikiş başlarını aldı .masaj falan önermedi.bu arada son kullanma tarihi aynı zamanda sterile tarihiymiş.bu tarih insan vücduna girmeden önceki raf ömrüymüş.
kas altından yapılan ameliyatlarda masaj gerekli değilmiş.1 hafta sonra normal çamaşır giyebilirsin dedi. pazartesi iş başı yapacağım . durum çok iyi şu an.
bişey daha: oldum olası küçük göğüslü hanımlar için 275 300 cc öneririm . ancak önceden normal göğsü olupta emzirme v.s gibi durumlarda deforme olmuş göğüsler için 300 cc büyük durur diye düşünüyorum..
ben bu halımden hıc memun deglım ama:) keske bu kadar cok soru soramsam demı :)
ben hıc duymamıstım mesela emzırme donemınde jel sılkonun sorun oldugunu .. nasl sute sızabılıyo acaba bilen var mı ??
asliselen sana bence hemen giyme normal camasır derim.. biraz daha sabret.inan sonra benim yasadıklarımı yasarsın.. normal camasr giysen bile ölee güzelliklerine aldanıpta dantelli ve yarım südyenler takma..biraz daha göğüslerini tutacak seyler giy.masaj gerekmiyordur belki ama sen yinede biliosan göğüs masajını yap.. az da olsa etkisi oluyor..a.s. iiyileş de bizede göster resimlerini sonraa ilk günki agırlıklaın kalmadı dimi?
ha bı de sana da soralım deathless01, sen dokundunmu hıc silikonlara. hangısı gogus dokusuna daha yakın fıkrın var mı canım ..
peki neden hemen normal sütyen giyilmiyo?
bu konuda senı amelıyat olmus arkadaslar daha ıı aydınlatırlar ama ben de bilen biri yazana kadar merakını azcık dındırebılırım . benım de burdan okudukalrım kadarıyla sanırım gogsun tam seklını alması , kayma yapmaması için tam anlamıyla gogsu saracak sporcu sutyenı kullanıyorlar. ama mesela cok onceden ameliyat olmus bı arkadasın msjnı okumustum .. kendısı fatıh dagdelene amelıyat olmustu ve doktorunun ameliyattan sonra genclerde sporcu sutyenini kullanmayı onermedıgını ıletmıstı . nedenı de sanırım daha dogal bi şekil almasnı saglamaktı .
hımm anladım canım . acaba bu duum sadece sut gelmesını mı engeellr yoksa baska saglık sorunlarına da neden olur mu ki.
bu arada pamuk ben senın baska bı baslıkta da msjlarını okumustum ..o zamanlar silikon yaptırmak ıstemedıgını soylemiştin, baska yollar denıyordun , fıkrınde degısıklık var mı canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?