demeterer sana nerden takılmıştı silikonlar? benimki göğüs altı ve hala izlerim geçmedi ama doktorum zaten 6 ayı bulacağını söyledi. Epey açıldı rengi ama hala pembe pembe duruyor iz senin de öylemi??
xxdenizxx canım ameliyattan sonra 10 gün içinde (2 kereydi yanlış hatırlamıyorsam) kontrole gideceksin. Zaten 3 gün diren takılı kalıyor onları da çıkartacak. Sonra sana masaj öğretecek onu uygulayacaksın ama ben yarın gideceğim tekrar Barış Bey'e, istersen senin için ayrıntılı olarak sorarım kontrol kısmını nasıl halledeceğinizi? Bu arada ben gerçekten çok memnunum doktorumdan. Gören herkes hayran kalıyor zaten hiçbir şekilde silikon olduğu belli değil kas zarına koyduğu için ve kullandığı silikonun kenarları çok ince olduğu için hiçbirtaraftan iz yapmadı ve ele gelmiyor. Burada bazı arkadaşlarımız ameliyattan sonra göğüslerinin alt kısmına dokunduklarında silikonu hissettiklerini söylemişlerdi
umarım onlarınki de düzelmiştir. Ben gerçekten çok şanslıydım ameliyat konusunda. Gözüm kapalı, içim rahat tavsiye ederim canım Barış bey'i.