• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaslar benim kafama takilan bir nokta daha var,ben ameliyat icin Istanbula gitmeyi planliyorum ama okudugum kadariyla ameliyat sonrasi epey bi kontrole gidiliyor,doktor 10 gün orda kalmam gerektigini yazmis ama sizce sonrasi icin ayni sehirde hatta ayni ülkede olmayisimiz benim icin bir sorun olur mu????

emilyano oncelikle gecmis olsun.cesaretini toplayıp ameliyatını oldun demek sonunda süprizzzzz
ameliyattan sonra bir süre göğüslerinin gergin olması normal. mia nın da dediği gibi göğüsler yukarı doğru şimdi. aradan vakit geçip göğüs şeklini alınca eminim ki beğeneceksin.
duş alma konusunda sakın tereddüt etme. ben de senin gibi ilk duş olana kadar bayağı bekledim. doktor kesinlikle duş almamı söyleyince korkarak da olsa duş aldım.ve çok rahatladım ondan sonra.kendime geldim diyebilirim yerimseniben
ben ameliyat olalı 2 ay 10 gün oldu. şimdi o kadar benimsedim ki yeni göğüslerimi eski halini hatırlamıyorum bile naniknanik en son kontrolde doktorum ameliyat öncesi fotoğraflarımı gösterince bi de sonraki fotoğraflarla karşılaştırınca nerden nereye dedim :teytey:
şimdi de ameliyat izlerinin gitmesini bekliyorum. onlar da kaybolsa çok daha mutlu olacağım :dance:

Selam Deniz. ben istanbul da yaşıyorum. ameliyat için özellikle istanbuldaki doktorları araştırdım, hatta evime yakın olan yeri seçtim. ameliyat sonrası yol problemi yaşamayayım, kontrollere rahat rahat gideyim diye. iyi ki de öyle yapmışım.
ameliyattan sonra gece klinikte yatmadım. birkaç saat müşaade altında kaldım sadece. ama sonra eve gittim. taksideyken yoldaki tüm tümsekleri hissettim diyebilirim. her harekette göğüslerim sızlamaya başladı. ameliyattan 3-4 gün sonra kontrole gittim. evden kliniğe gidiş, klinikten dönüş ameliyattan sonrasına göre daha az olsa da yine de acı vericiydi.
sonra 1 hafta, 2 hafta, 3 hafta aralıklarla 3 kontrole daha gittim. neyse ki ameliyat sonrası olabileceği söylenen hiç bir problemi yaşamadım. benim kontrollerim sorunsuz geçti. bundan sonraki kontrolüm haziran ayında.
benim doktorumun kontrol programı böyleydi. ama bu programı doktor kendine göre değiştirebilir belki.
doktorun senden 10 gün istanbulda kalmanı istemekte haklı bence.çünkü özellikle ilk 10 gün çok önemli. en acı çekeceğin dönem o. 10 günden sonra daha rahat oluyorsun, günübirlik yolculuk yapabilirsin kontrol için.inan ben 1 hafta kontrol dışında evden çıkmadım diyebilirim. naniknanik

Selam Demeterer.
Ben de Onep'te göğüs ameliyatı olmayı düşünüyorum.Sen kaç cc taktırdın?Ne kadar ödedin?Fiyatlar maximum kaça kadar oluyo tahminen?Doktorunun adı neydi?Cevap yazarsan çok sevinirim.Teşekkürler.

Tesekkür ederim Demeterer yazdiklarina,bana da 10 gün mantikli geliyor hatta iyi de olur cocuklari anneme birakirim kucaga alma,carpma aciklama vs.sorunu olmaz ama yazdigin o 2 hafta 3 hafta sonraki kontrolleri yapamam bunlar sorun olur mu diye düsünüyorum ama o kadar da cok insan var ki yurtdisinda ameliyat yaptiran cokta büyük sorun olmasa gerek

Demeterercim çok teşekkür ederim nihayet ameliyat oldum bugün üçüncü günüm hafif kambur yürümek dışında bir sorunum yok.Silikonlar yerine oturduktan sonra beğeneceğimi söylemeniz benim için teselli oluyor.Çünkü baktıkça hala doktora söyleniyorum neden daha büyük olmadı diye.Zamana bıraktım.Baktım istediğim gibi olmadı ilerleyen zamanlarda tekrar yaptırırım.yerimsenibençünkü şu ana kadar korktuğum kadar bir ağrı olmadı.Tabiiki bakalım kapsül sorunu olmayıpta bana herhangi bir sorun çıkarmazsa.Görüşmek üzere canım...

ark serum fizyolojik silikon taktırıcaktım ama sızma yapıyomuş ve belli süre sonra bu sızan tuzlu su göğüs boyutunu küçültmekle kalmayıp su sesi çıkarıyomuş bi sürü doktorla görüştüm hiçbiri tavsiye etmiyo :1no2:en sağlıklısı ve güvenilir olan silikonlar yeni çıkan jel olanlarmış ayrıca şunuda öğrendim damla silikonda kaymalar olabiliyomuş tabi bu bi ihtimal bilginiz olsun istedim 1 senedir araştırıyorum çünkü benim ameliyatıma 4 gün kaldı kasaltı yuvarlak jel taktırıcam umarım güzel olur :1rolleyes:

ark serum fizyolojik silikon taktırıcaktım ama sızma yapıyomuş ve belli süre sonra bu sızan tuzlu su göğüs boyutunu küçültmekle kalmayıp su sesi çıkarıyomuş bi sürü doktorla görüştüm hiçbiri tavsiye etmiyo :1no2:en sağlıklısı ve güvenilir olan silikonlar yeni çıkan jel olanlarmış ayrıca şunuda öğrendim damla silikonda kaymalar olabiliyomuş tabi bu bi ihtimal bilginiz olsun istedim 1 senedir araştırıyorum çünkü benim ameliyatıma 4 gün kaldı kasaltı yuvarlak jel taktırıcam umarım güzel olur :1rolleyes:

Merhaba Deep_ocean.Kaç cc taktırcan ve ne kadar ödedin?Yaklaşık olarak fiyatlar maksimum kaça kadar çıkıyor?Doktorunun ismi ne?Yanıtlarsan çok sevinirim

Emilyano cum, en zahmetli kısmı direnler zaten onlar hareketini epey kısıtlıyor. Çıkartıldığında çok rahatlayacaksın. Sende benim gibi şanslısın bak çok az ağrın oldu :)) Gerginlik hergün daha da azalacak. Göğüslerinin aşağıya inmesi sanırım 1 ayı bulur ama bak benimki 2.5 ay oldu nerdeyse unuttum silikon takıldığını. İlk zamanlar yüzüstü yattığımda hissediyordum silikonları şimdi o da geçti tamamen senin parçan haline geliyorlar. Canım sabret en zahmetli kısmını atlattın. Bundan sonra keyfini çıkarmaya başlayacaksın :)

demeterer sana nerden takılmıştı silikonlar? benimki göğüs altı ve hala izlerim geçmedi ama doktorum zaten 6 ayı bulacağını söyledi. Epey açıldı rengi ama hala pembe pembe duruyor iz senin de öylemi??

xxdenizxx canım ameliyattan sonra 10 gün içinde (2 kereydi yanlış hatırlamıyorsam) kontrole gideceksin. Zaten 3 gün diren takılı kalıyor onları da çıkartacak. Sonra sana masaj öğretecek onu uygulayacaksın ama ben yarın gideceğim tekrar Barış Bey'e, istersen senin için ayrıntılı olarak sorarım kontrol kısmını nasıl halledeceğinizi? Bu arada ben gerçekten çok memnunum doktorumdan. Gören herkes hayran kalıyor zaten hiçbir şekilde silikon olduğu belli değil kas zarına koyduğu için ve kullandığı silikonun kenarları çok ince olduğu için hiçbirtaraftan iz yapmadı ve ele gelmiyor. Burada bazı arkadaşlarımız ameliyattan sonra göğüslerinin alt kısmına dokunduklarında silikonu hissettiklerini söylemişlerdi :( umarım onlarınki de düzelmiştir. Ben gerçekten çok şanslıydım ameliyat konusunda. Gözüm kapalı, içim rahat tavsiye ederim canım Barış bey'i.

Canim cok sevinirim sorarsan zaten senden duymustum ben bu Baris Beyi ve de yazdiklarini okudukca ona karar veriyor gibiyim :)Mia cim anlamadigim birsey de bu kaszarina yerlestirme durumu kas üstüne yerlestirmeyle arasinda ne gibi bi fark var ben kasaltini pek düsünmüyorum bu da bir sebep Baris Beyi secmemde

Ben seni biktiricam Miacim ama bi de su direnler okudugum kadariyla gögsün yanina takilan kan birikmesini önleyen hortum bunlar di mi,peki 3 gün onlar nasil duruyor sonucta hastaneden cikmis oluyorsun yanlarindan biseyler sarkiyor rahatsiz ediyordur mutlaka yoksa kafamda yanlis mi canlandiriyorum :)

z£yn€p;2181640 .!.:
Selam Demeterer.
Ben de Onep'te göğüs ameliyatı olmayı düşünüyorum.Sen kaç cc taktırdın?Ne kadar ödedin?Fiyatlar maximum kaça kadar oluyo tahminen?Doktorunun adı neydi?Cevap yazarsan çok sevinirim.Teşekkürler.

zeynepcim bende yazdığım gibi çok araştırdım doktorumun adı pr.dr.güner uysal bana 4000milyardan 3500 indirdi kasaltı yuvarlak mentor marka 300cc taktırıcam 3 günüm kaldı:)eğer istersen sana telini verebilirim

demeterer sana nerden takılmıştı silikonlar? benimki göğüs altı ve hala izlerim geçmedi ama doktorum zaten 6 ayı bulacağını söyledi. Epey açıldı rengi ama hala pembe pembe duruyor iz senin de öylemi??

xxdenizxx canım ameliyattan sonra 10 gün içinde (2 kereydi yanlış hatırlamıyorsam) kontrole gideceksin. Zaten 3 gün diren takılı kalıyor onları da çıkartacak. Sonra sana masaj öğretecek onu uygulayacaksın ama ben yarın gideceğim tekrar Barış Bey'e, istersen senin için ayrıntılı olarak sorarım kontrol kısmını nasıl halledeceğinizi? Bu arada ben gerçekten çok memnunum doktorumdan. Gören herkes hayran kalıyor zaten hiçbir şekilde silikon olduğu belli değil kas zarına koyduğu için ve kullandığı silikonun kenarları çok ince olduğu için hiçbirtaraftan iz yapmadı ve ele gelmiyor. Burada bazı arkadaşlarımız ameliyattan sonra göğüslerinin alt kısmına dokunduklarında silikonu hissettiklerini söylemişlerdi :( umarım onlarınki de düzelmiştir. Ben gerçekten çok şanslıydım ameliyat konusunda. Gözüm kapalı, içim rahat tavsiye ederim canım Barış bey'i.
merhaba mia bende bişey sormak istiyorum bende 3 gün snr ameliyat olucam aslında damla şeklindekini çok istiyorum ama duyduğum ve araştırdığım kadarıyla kayma yapabiliyomuş bide kas altına önermiyo doktorum o yüzden yuvarlak taktırıcam sana takılan neydi kaç cc di cevaplarsan çok sevinirim

merhabalar ben geldiiimm ameliyatı dün oldum ve hastanede kaldım.bugün çıkardılar.herşey yolunda gitti çok ağrı sızı hissetmedim.mentor high 275 cc kullandılar.kendime geldiğimde zaten sporcu sütyeni takmışlardı.herşey harikaydı inanılmaz bir ilgi vardı her saat nabız ve tansiyon ölçtüler.her iki saatte bir ilaç verdiler.bugün doktor direnleri çıkardı.göğüslerimi gördüm sitem ettim neden daha büyük değil diye.oda sana olmazdı dedi.yinede sinir oldum baştan beri büyük göğüs istediğimi söylemiştim çünkü.doğal göğüs yapmış şu anda şiş ama şişleri inince dahada küçülecek gibi hissediyorum size yinede bilgi veririm.türkiyenin dört bir yanından estetik için gelmişler inanamadım.ayrıntıları yine konuşuruz.fiyatıda konuştuğumuz gibi çıkmadı daha cüzi bir rakam ödedim.

Canım çok geçmiş olsun...iyi olmana...ağrız sızın olmamasına çok sevindim...
Senin beklentilerin oldukça büyükmüş yerimseniben
Güle güle kullanmanı dilerim...

canım kas zarına yerlestırınce kas arkası gıbı dogal duruyor ama agrısı sızısı cok az oluyor. Ve inanki o kadar dogal duruyor ki hani bazılarında yukarıya dogru sıkıstırınca top gıbı fırlıyor ya benımkınde bu olmuyor cok cok dogal oldu. Canım bana istediğin soruyu sorabilirsin hiç çekinme ben zevkle yardımcı olurum. Direnleri koltuk altından takıyor ve iki kolunun yanından borular sarkıyor uclarında minik toplar var. Ben hastaneden çıkarken direnleri minik bir posete koyup elimde tasıdım o zaman sıkıntı olmuyor. Zaten Barış bey freebag gibi biseyın ıcıne koy demişti direnleri taşımak hiç sorun değil canım.

deep ocean canım benimkiler damla silikon ve barış bey e bu dönme riskini sordugumda tamamen doktorun sılıkonu yerleştirmek için açacağı cebe bağlı dedi. Yani damla silikon için yuvarlak değil oval cep açınca hiçbir sıkıntı kalmıyor canım ben gayet rahatım hiç sıkıntım olmadı. Bana 190 cc taktı

merhaba arkadaşlar...ben yeni üye oldum..ilgilendiğim bir konuydu ve yazdıklarınızı okudum...ben de göğüsten yana çok şikayetçiyim..gerçekten göğüslerim yok diyebilirm. o kadar ki küçükler...slikon taktırmayı ben de çok istiorm fakat önümde bir sürü engel var..aile ve para en önemlisi..slikon taktıranların yazdıklarnı okuduğumda (utanarak sölüorm) çok kıskandım. özellikle şu cümle.. " hala giyinip soyunurken sevindirik oluyorum, sütyen almak, mağazada kıyafet denemek ne kadar büyük keyif sende yaşayacaksın canım "......herşei okuyamadım ama sizden utana sıkıla slikon taktırmanın maliyetini ve bunu tek başıma ailem olmadan yapmam mümkün mü die öğrenmek istiorm...gerçekten çok çaresizim güzel şeyler duymaya ihtiyacım var... :çok üzgünüm:

canım bende yeni üyeyim ama sürekli okuodum yazılanları.ben 2000 ytlye oldum herşey dahil hemde mentor marka ama ben van da oldum o yüzden.ama iyikide burda olmuşum doktorum ve asistanları çok iyiler ve ben yapayalnızdım hiçkimse bilmio hala ameliyat olduğmu 10.günüm bugün ve gayet iyiym yaşadıklarm roman gibiydi..

mia doktor sana masajı nasıl yapmanı söyledi yazabilidğn kadar ayrıntılı yazabilir misin?

Miacim cok tesekkürler gercekten cok yardimci oluyor verdigin bilgiler,direnleri posete koyup tasimayi gözümde canlandiramiyorum ama is ona kalsin :)
Internette dolasirken Naci Celikin yurtdisindan gelenlere konaklama-transfer dahil bir fiyat verdigini görünce merak edip ona da yazdim,1 hafta istanbulda kalarak hersey dahil toplam fiyat olarak 4000 euro fiyat verdi benim düsündügümden biraz fazla siz ne dersiniz??

Back
X