Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

geçmiş olsun .bu kadar üzülme her ameliyatın iyileşme dönemi var. bende çok istiyorum bu ameliyatı.ççoooooooooook mutlu olacaksın

geçmiş olsun .bu kadar üzülme her ameliyatın iyileşme dönemi var. bende çok istiyorum bu ameliyatı.ççoooooooooook mutlu olacaksın

İnsallaahh tek istegim iyilesmek simdi, umarim sende en kisa zamanda agrisiz acisiz bi operasyon gecirip cicilerine kavusursun :)

Ben izmirde mustafa yilmaz a oldum dokuz eylul universitesinde.

ne güzel. ben 9 ay önce karın germe oldum.o estetik cerrahinin en zor ameliyatı. onunda kendine göre iyileşme zamanı var. ççooooooooook memnunum kbu zamana kadar niye bekledim diyorum şimdi. sende böyle söyliyeceksin 1 2 ay sonra

O gunlerii iple cekiyorumm :) Ama bundan sonra uzun sure bir estetik operasyon gecirebilecegimi sanmiyorum :)

O gunlerii iple cekiyorumm :) Ama bundan sonra uzun sure bir estetik operasyon gecirebilecegimi sanmiyorum :)

sanırım bekarsın.yada çocuğun yok ben33 yaşında 3 kez anne olmuş biriyim. karnım çok kötüydü şimdi ise harika.şimdi sıra göğüste.....tabi korkumu yenebilirsem

sanırım bekarsın.yada çocuğun yok ben33 yaşında 3 kez anne olmuş biriyim. karnım çok kötüydü şimdi ise harika.şimdi sıra göğüste.....tabi korkumu yenebilirsem

3 cocuk :) cook guzel allah bagislasin. Evet ben bekar ve cocuksuzum 24 yasindaym daha, aslinda korkudan ote gercekten cok istemek onemli bence. Ben 3 gun buna asla degmezdi diye dusundum ve bunu dusunebiliyorsam demek ki ben bu kadar cok istememisim dedim. Yani benim aslinda belki anesteziden de cok kotu etkilenmem psikolojik olarak hazir olmamamdan da kaynaklanmis olabilir. Cok istedigin surece onunde hicbir korku duramaz, daha once de bir operasyon gecirmissin sonucta vucudunun anesteziye verecegi tepkiyi biliyorsun. Ameliyattan yana bir korkun olmasin ama kollarini kullanamicak olman gunluk hayat akisini nasil etkiler cocuklarin var, calisiyor musun, sana bu sure icinde 7-24 yardim edebilecek birileri var mi cevrende bence bunlari dusun ameliyat kismi en kolayi. Umarim en dogru en hayirli karari verirsin kendin icin

sonuçtan memlun kaldımı peki tavsiye edermisin.

Merhaba

Ben 4 ay önce meme dikleştirme+büyütme ameliyatı oldum. Öncesinde bu forum sayfalarını çok okudum ve çok faydalandım. Benim de başkalarına faydam olur umarım.

Ben Ankara'dayım. Uzun araştırmalar sonucu Ferruh Bingül'de karar kıldım. Ekimde meme op oldum, bu ay da dolgu yaptırdım.
Sorusu olan varsa yanıtlarım.

Merhaba Mavikaşmir, aramıza hoşgeldin.
Umarım ameliyat sonucundan memnunsundur. Ameliyat bilgilerini http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/503052-ameliyat-olan-olacak-arkadaslar-bilgileri.html konusuna eklersen Ankara'dan yardıma ihtiyacı olan arkadaşlarımızın ulaşması daha kolay olur. Teşekkürler

elbette eklerim. Ne kadar çok kişiye ulaşırsa o kadar iyi:)

İkinize de teşekkür ederim.
Sizler de güle güle kullanın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…