Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Yaa bende şu ameliyatı olsamda kurtulsam artık her gece rüyamda göğüslerimin büyümüş halini görüyorum gerçek sanıyorum

Kızlar bende 5 yıl önce 250 cc koltuk altından kesiyle silikon taktırmıştım. Doktorum Nebil Bozdoğandı. çok memnunum 75 ten 85e çıkmıştı göğüs bedenim en çok bebeğim olduğunda sütümün gelmemesinden korkuyordum. Şu anda 8 aylık hamileyim göğüslerimden süt gelmeye başladı bebişimi anne sütünden mahrum etmiş olsaydım çok pişman olacaktım. 5 yıl önce işin estetik kısmındaydım ama şimdi daha farklı düşünüyorum. Yaptıracak herkese koltuk altı kesisi öneriyorum çünkü annelik duygusu girince işin içine herşey değişiyor. bir de kızlar kötü bir haber vereyim hamilelikte göğüslerim 95 bedene çıktı yani siz tahmin edin artık doğal hali 75 olan göğüsler neye benzedi. sağ göğsümde ufak çatlaklar oldu çok üzgünüm, başka biyerim de çatlamadı. eğer hamile olacak olursanız göğüslerinize çok dikkat edin iki katı krem sürün. benden söylemesi tecrübelerle sabittir

merhaba arkadaşlar ben de 21 şubatta dr. can çınara ameliyat olacagım . 295 cc damla , dual plane yapılacak . Daha önce dual plan yaptıran var mı ? bana biraz agrılar hakkında yazabilir mi lütfen ? ben 1 hafta izin aldım işten , döndüğümde bilgisayar kullanabilir miyim ? şu dren denilen şeylerden cok korkuyorum tam olarak nereye giriyor bunlar . Benim kesi meme başından olacak . Çok teşekkürler

allah isteyen herkeze nasip etsin.gerçekten ihtiyacı olanlara

slm gecmıs olsun bende dual plan dusunuyorum..deneyımlerınızı paylasır mısınız? :)

gecmıs olsun kavustunuz ne guzel cicilere..darısı basıma..kollarınızı kullanabılecek duruma gelınce bılgılerınızı yazarsanız sevınırım.. bnde meme altı kesısı ıstıyorum...

Kizlarr 9 martta sizlerden okuduklarimdan destek alarak ameliyat oldum. Hicbir komplikasyon olmamasina ragmen kabus gibi 3 gun gecirdim. 375 cc ve kasalti oldu ve hic gogus dokum yoktu bu yuzden bu kadar canim yanmis olabilir. Doktorum bi sorun yok diyor ama sizin bu kadar agrisiz kolay gecmisken ben neden bu kadar aci cektimm hic anlamiyorumm? Ne zaman duzelicekk ??

canım benim hiç sıkıntı etme herkesin ağrı eşiği farklı oluyor senin bünyen daha hassasmış demekki henüz zaten çok erken daha 4 gün olmuş bir hafta sonra bu ağrıların hiçbirini hatırlamayacaksın emin ol güle güle kullan yeni memişlerini hayırlı olsunnnnn öpüyorum.

Cok tesekkr ederimm destegin icin umarim bian once gecer de bugunleri unuturum daha aynaya bile bakmadim (

canım benim merak etme bir iki hafta sonra ameliyat olduğunu bile unutacaksın ilk günler biraz zor geçebiliyor kendini yormamaya bak sen dinlen iyice kollarını çok yorma aman.

Cok tesekkr ederimm destegin icin umarim bian once gecer de bugunleri unuturum daha aynaya bile bakmadim (

Ovvvv..... 375cc..... Emin ol harika gögüslerin olacak az sabır.... Canım herkesin agrı eşigi farklı olmakla beraber herkesin ameliyat yöntemide farklı.Burada kimi çok rahat geçti der,aynı yöntemler ameliyat olan başka bir kişide öldüm bittim der.Bu agrı eşigine baglı bir durum olarak degerlendirilir..Kas üstü yöntemi,dual plan,kas zarı altı,kas altı....Bu yöntemlerin hepsinin agrı dereceleri farklıdır canım.Kas altı agrı düzeyi en fazla olan yöntemdir ama dedigim gibi kolay daha az agrıyla atlatan arkadaşlarımda var.Agrılar gelip geçicidir,gögüslerinin büyüklügü mutlulugun kalıcı Geçen her haftada,her günde kendini daha iyi hissedeceksin tatlım.Az sabır....Sevgilerrr......

doktorunuz kimdiacaba öğrenebilirmiyim .ben ankarada nebil bozdoğana olmayı düşünüyorum.korkularımı yenebilirsem eğer sevgiler

sevgili arzum siz kime oldunuz

Destekleriniz icin cok tesekkur ederim kizlar. Psikolojim bozuldu hergun agliyorum acaba hata mi yaptim diye insallah zamanla duzelir iyilestikce aklimdaki sorulardan kurtulurum. Sadece 2 bucuk saat ayiltma odasinda kalmisim anesteziden de cok kotu etkilendim sanirim. Suan sadece iyilesmek istiyorumm desteklerinizle daha cabuk iyilesicem insallah. En kisa zamanda toparlanip foto ekleyip guzelliklerini konusuruz umarimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…