Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bakalım neler anlatıcam ağrılarım olucakmı (umarım olmaz) heyecanlıyım ama işin ilginci beni daha çok sonrası düşündürüyor biliyorsun yazın sıcaklarda yaptıracagım askılı bluz giyememmi sporcu sutyeninden dolayı bunu merak ediyorum

Son düzenleme:
--------------------------------------------------------------------------------

Tekrar merhaba arkadaşlar; Dün sabah drenlerim alındı, bugün 3.gün bitti, artık çok fazla rahatım. Hep meme ameliyatımın ağrıları rahatladı, hem kafam. Yurtdışında yaşadığım için biliyorsunuz bu forumdan takip edip kendime doktor seçmek zorunda kaldım. 4 doktor ile mail yoluyla ve 3 doktorla telefon yoluyla konuştum. Sonuçta sadece birine ameliyat olacaktım, Aylin hanımı seçtim, gelip konuşunca güvenim daha da arttı, sanırım 1 saatten fazla soru sormuşumdur. ılgisi, sıcakkanlılığı, bilgisi, canayakınlığı hakikaten benim doktorum çok farklı. Ameliyat oldum, öncesinde sütyen içine protez çeşitleri koyduk, benim gözüm 375 cc'deydi. Doktorum beni ilk gördüğünde 295 cc veya taş çatlasın 330 cc koyabiliriz demişti. Taş çatlamadı arkadaşlar, 295 cc koydu, tam doldurmuş zaten göğüs bölgemi öyle dedi. Şu anda C cup tam dolu memelerim var, süper görünümlü dekolte bölgem var. Hakikaten benim Aylin hanımla tanışmama yardımcı olan sizlere sonsuz teşekkürler, yurtdışından gelecek tüm arkadaşlara gözüm kapalı tavsiye ederim Aylin hanımı. Perşembe son kontrolüm var ve akşamına uçuyorum. Hepinizi öptüm.

yani 1 hafta sonra rahatlıkla sosyal hayatımıza geri dönebiliriz? kasaltıydı dimi?

sevgihanım çok sevindim iyice rahatladığına. ben de bir aylin hanım müşterisi olarak onunla ilgili iyi yorumları okudukça daha da rahatlıyorum. benim ameliyatım da cumartesi günü olacak. gariptir ki gün yaklaştıkça heyecanım azalıyor. tekrar geçmiş olsun şeker. güle güle kullan memelerini...

Doktor çok önemli, güven vereni, budur dedirteni ile tanışmak ve öyle ameliyata girmek lazım. Memnun olmana çok sevindim. Ohhh ne güzel kurtuldun. Mutluluğun daim olsun. Şimdiden iyi yolculuklar. Darısı tüm isteyenlerin başına.

Kimderki merhaba,

Tekrar giremem foruma diye şimdiden yazayım dedim. Cumartesi için bol şans diliyorum. İnşallah herşey yolunda gider. Dua edeceğim canım.

Sagol selennnnnn evet tatlim iste ben bu guveni fazlasiyla Aylin hanimda buldum. Optum seni

Kimderki merhaba,

Tekrar giremem foruma diye şimdiden yazayım dedim. Cumartesi için bol şans diliyorum. İnşallah herşey yolunda gider. Dua edeceğim canım.

teşekkürler selennnnn. inşallah canım inşallah herşey yolunda gider de kurtulurum hayırlısıyla. bu aralar omuzlarımda ağır bir yük gibi hissediyorum bu ameliyat işini. bitse de rahatlasam diyorum.

3 gündür kimse uğramamış sayfaya.. sabah ameliyata giriyorum, bana şans dileyin arkadaşlar...

aaaaaaaaay kimderki canım inşallaah atlatırsın bol şans.canım geçmiş olsun şimdiden.valla takip ediyorum seni sonuçlarını bekliyoruz meraktayım bende sıra bize gelsin inşallaaaaaaaaaaaah

3 gündür kimse uğramamış sayfaya.. sabah ameliyata giriyorum, bana şans dileyin arkadaşlar...

ayyyy cnmm şimdi ameliyatından çıkmış,odasnında yatıyodur yeni duruma alışmaya çalışan dumur bi insan olarak.3 günlük derin nefes alamama durumunun ilk antrenmanlarını yapıyodur şimdi kaydirigubbakcemile3 ama hepsi geçiyo çabucak,o da atlatcak inşallah sağlıkla ve güzellikle.geçmiş olsun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…