hümanist ben 4 gün önce oldum eskiden 75 bile takamıyodum hiç yoktu tahta gibiydi şimdi 80 c takıyorum
geçmiş olsun canım sakıncası yoksa söyelrmisin hastanen ve dr kimdi bende niyetliyim ama küçültmeye:sm_confused:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hümanist ben 4 gün önce oldum eskiden 75 bile takamıyodum hiç yoktu tahta gibiydi şimdi 80 c takıyorum
geçmiş olsun canım sakıncası yoksa söyelrmisin hastanen ve dr kimdi bende niyetliyim ama küçültmeye:sm_confused:
Deep ocean çok çok sevindim ameliyatının başarılı geçmesine hayırlı uğurlu olsun.her yaptıran çok mutlu oluyor ne güzel.Artık tamamen iyileşince cicili şeyler giyersin psikolojin dahada güzel olur çünkü bende deniyorum inanılmaz hoş oluyoryerimseniben
arkadaşlar bende estetik ameliyat olmayı düşünüyorum.53 kiloyum kalçalarım belime göre biraz geniş.göğüslerim 75i bile doldurmuyo:1no2: sizce bende kaç cc lik silikon iyi durur?çok büyük istemiyorum zaten öyle top gibi:sm_confused:
Merhaba arkadaşlar.Benim göğüslerim 75 bile değil ve 280cc silikon taktırsam büyüklüğü nekadar olur acaba beden olarak yani.Herkes 300cc taktırdım yaziyor.Peki 280cc ile 300ccarasında gözle görünen çok fark var mı ki.Ben çünkü ne çok büyük olsun istiyorum nede çok küçük.Bu konuda bana bilgi verirseniz çok çok sevinirim.
280cc ile 300 arasında çok büyük fark yok mesela ameliyat olmadan önce bnm iki göğüsüm biras farkılıydı büyüklüklük olarak birbirinden birine 305 cc diğerine 275 cc takıldı birbirni tamamladıArkadaşlar göğüslerim şuanda 75 bile değil.280 cc taktırsam kaç beden olur acaba?Ne çok küçük olsun nede çok büyük.Ve 280 cc ile 300 cc arasında ki fark çok mu?Çünkü herkes 300 cc taktıracam diyor.Lütfen bana bu konuda bilgi verirmisiniz.