D
denizmavi
Ziyaretçi
canım ya çok saol istanbulda deilim malesef doktoruma ulastım artık.cuma gidicem yanına mailde de korkulcak bişi yok demiş.bakıcak bakalım.yinede içimi rahatlattın ya saol istanbulda olsam seni görmeye kesin gelirdim uzun uzun konuşurduk:)hşçkl sana hbrdar ederimKRAKER valla genel olarak masajı hep yap çünkü dediğim gibi bnm ark. 8 ay sonra zar oluşturdu yani sonuçta masaj dedimiz şey 5 dakika sürüyo bide ayrıca dediğim gibi kesinnn yaptırr hiç korma tekrar sölüyorum bu ameliyat bedemcik ameliyatından bile daha basit bi ameliyat ama sonucuna bakarsan hepsinden güzel:) DENİZMAVİ demek istediğim silikonun eline gelmesi deil beimkide geliyo o zmnla geçicek ancak 3 4 ay sonra tamamen oturucak zar oluşması demek göğüsünü avuçladığın zaman yusyuvarlak silikonun tamamının eline gelmesi sende zar oluştuğunu zannetmiyorum şunuda söliyim zar oluşmasının 3 kademesi var 1.kademegenelde herkesde oluşur 2.kademe nadir olarak oluşur ve ellediğin zaman ağrı yapar 3.kademe hem dışardan şekil bozukluğuna neden olur (iğrenç bişey resimlerine baktım bildiğimiz yamuk)ve acaip derecede ağrı yapar ayrıca deniz mavi nerde oturuyosun eğer istanbuldaysan benim doktoruma gidebilirsin senin doktorun nerde neden ulaşamıyosun??gene çok konuştum:)) son olarak en kötü ihtimalle sende zar oluşsa bile ameliyat dediğim şey seni bayıltıyorlar snr kesmeden göğüsünü sıkarak zarı patlatıyorlar yani ameliyat deil bayıltmalarının nedeni sıktığı zaman acıya dayamassın diye dayanırım diyosan bayıltmıyorlar yani öle kesme biçme silikonu çıkarma diye bişey yok korkma