• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

KRAKER valla genel olarak masajı hep yap çünkü dediğim gibi bnm ark. 8 ay sonra zar oluşturdu yani sonuçta masaj dedimiz şey 5 dakika sürüyo bide ayrıca dediğim gibi kesinnn yaptırr hiç korma tekrar sölüyorum bu ameliyat bedemcik ameliyatından bile daha basit bi ameliyat ama sonucuna bakarsan hepsinden güzel:) DENİZMAVİ demek istediğim silikonun eline gelmesi deil beimkide geliyo o zmnla geçicek ancak 3 4 ay sonra tamamen oturucak zar oluşması demek göğüsünü avuçladığın zaman yusyuvarlak silikonun tamamının eline gelmesi sende zar oluştuğunu zannetmiyorum şunuda söliyim zar oluşmasının 3 kademesi var 1.kademegenelde herkesde oluşur 2.kademe nadir olarak oluşur ve ellediğin zaman ağrı yapar 3.kademe hem dışardan şekil bozukluğuna neden olur (iğrenç bişey resimlerine baktım bildiğimiz yamuk)ve acaip derecede ağrı yapar ayrıca deniz mavi nerde oturuyosun eğer istanbuldaysan benim doktoruma gidebilirsin senin doktorun nerde neden ulaşamıyosun??gene çok konuştum:)) son olarak en kötü ihtimalle sende zar oluşsa bile ameliyat dediğim şey seni bayıltıyorlar snr kesmeden göğüsünü sıkarak zarı patlatıyorlar yani ameliyat deil bayıltmalarının nedeni sıktığı zaman acıya dayamassın diye dayanırım diyosan bayıltmıyorlar yani öle kesme biçme silikonu çıkarma diye bişey yok korkma
canım ya çok saol istanbulda deilim malesef doktoruma ulastım artık.cuma gidicem yanına mailde de korkulcak bişi yok demiş.bakıcak bakalım.yinede içimi rahatlattın ya saol istanbulda olsam seni görmeye kesin gelirdim uzun uzun konuşurduk:)hşçkl sana hbrdar ederim

evet anise senden bizi rahatlatacak açıklamalar bekliyoruz...ah bi cesaretimi toplasam ne harika olacak.kızlar koltuk altından kesi yapılınca göğsün ortası açık kalıyormuş diye bişey duydum.var mı sizce öyle bişey?ben koltukaltından düşünüyorum ama ayrık göğüsler çok kötü olur ya...

evet anise senden bizi rahatlatacak açıklamalar bekliyoruz...ah bi cesaretimi toplasam ne harika olacak.kızlar koltuk altından kesi yapılınca göğsün ortası açık kalıyormuş diye bişey duydum.var mı sizce öyle bişey?ben koltukaltından düşünüyorum ama ayrık göğüsler çok kötü olur ya...

evet o yontemle goguslerin arasinda cok bosluk kalmasi gibi bir ihtimal var cnm ama her operasyon icin gecerli degil yani ayrik kalabilirde kalmayabilirde

diğer türlü yani meme ucu ya da meme altı kesisinde de iz kalıyor.ben kesinlikle iz istemiyorum.acıdan da geçtim iz kalmasından ve ayrık iki büyük göğüs korkutuyor.zaten göğüslerimin arasında bikaç cm boşluk var.operasyon sırasında dr dan yakınlaştırmasını da istemeyi düşünüyorum.tersine iyice ayrık olursa göğüslerim ne yaparım.ve nebil beyi düşünüyorum.of ya ne zor şey karar vermek...

diğer türlü yani meme ucu ya da meme altı kesisinde de iz kalıyor.ben kesinlikle iz istemiyorum.acıdan da geçtim iz kalmasından ve ayrık iki büyük göğüs korkutuyor.zaten göğüslerimin arasında bikaç cm boşluk var.operasyon sırasında dr dan yakınlaştırmasını da istemeyi düşünüyorum.tersine iyice ayrık olursa göğüslerim ne yaparım.ve nebil beyi düşünüyorum.of ya ne zor şey karar vermek...

kesinlikle iz istemiyorum diye bisey olamaz cnm. sonucta bi ameliyat gecireceksin koltuk altindada olsa diger yontemlerlede olsa mutlaka nesterin deydigi yerde iz kalacak malesef baska alternatifin yok. ama mesela benim su an dikis izimlerimle hic sorunum yok gogusumun altinda kalip kayboldular zaten 1 ayda iyice soldular zaman gectikcede gozle gorulmez hale geleceklerinden eminim. bende ameliyattan once nester dikis izlerinden nasi olur acaba diye cekiniyordum kardesimde fitik ameliyati annemdede sezeryanin izlerini gormek istedim bana gostermek icin izlerin yerlerini kendilerinde uc saat aradilar sırnaşık şey ve sonucta bende cok hafif bi cizgi gorup iz gormuste anlamis taklidi yaptim ve icim baya bi rahatladi:) umarim senide cesaretlendirmeye yetmistir bu tatlim hic korkma..

queennacım çok sağol ilgilendiğin için.ben koltukaltında bir iz olursa sonuçta koltukaltın kimse bakmıyo diye istedim.bunu drla görüşmem gerekiyor.hala proteze bile karar veremedim.ve en önemlisi ameliyata.nebil bey bana mail atmıştı.ve bir de önce sonra fotoğraflarından bir tane eklemiş.sonuç iyi görünüyordu ancak küçük protez kullanılmış.bense yaptırmışken büyük olsun istiyorum şu an 80 beden.ama öne doğru çıkık değil göğüslerim biraz belli olsun istiyorum.şöyle 400 cc nasıl olur merak ediyorum.artı dr göğüslerimi daha da birbirine yakınlaştırabilir mi?of ya ne dertmiş bu böyle

Selam arkadaşlar benim son göğüs durumum tamamen yerine oturdu tek sorunum göğüs uçlarını hissetmiyorum hep dik vaziyette ve buda canımı acıtıyor acaba bu normal bir durummudur?Nihayetinde kesi meme altından yapıldı doktora bir hafta sonra gideceğim.Göğsüm tamamen doğallığına ulaşınca anladımki benimki çok küçük olmuş.Nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum.Benim göğsüm sıfır beden değildi kendi göğsümden biraz büyük olmuş.Silikon taktıracak arkadaşlara şiddetle tek tavsiyem 300 cc nin altında yaptırmasınlar sonra benim gibi hayal kırıklığına uğramayın.Üstelikte 3 ay boyunca olduklarından %30 daha büyük duruyorlarmış.Yani tekrardan kendi göğsüme meraba dememe az kaldı...

Selam arkadaşlar benim son göğüs durumum tamamen yerine oturdu tek sorunum göğüs uçlarını hissetmiyorum hep dik vaziyette ve buda canımı acıtıyor acaba bu normal bir durummudur?Nihayetinde kesi meme altından yapıldı doktora bir hafta sonra gideceğim.Göğsüm tamamen doğallığına ulaşınca anladımki benimki çok küçük olmuş.Nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum.Benim göğsüm sıfır beden değildi kendi göğsümden biraz büyük olmuş.Silikon taktıracak arkadaşlara şiddetle tek tavsiyem 300 cc nin altında yaptırmasınlar sonra benim gibi hayal kırıklığına uğramayın.Üstelikte 3 ay boyunca olduklarından %30 daha büyük duruyorlarmış.Yani tekrardan kendi göğsüme meraba dememe az kaldı...

hayir canim o kadarda degildir:( bundan sonra %30 falan kuculmezler senin hic zannetmiyorum, bende ilk zamanlar biraz kuruntu yaptim 375 yerine 400 cc olsaydi acaba nasi olurdu diye ama sonradan farkettimki gayet iyi olmus hicbiseyin abartilisi iyi degildir zaten sende biraz zaman ver kendine ben bugun arkadaslarimla ic camasiri alisverisine ciktim mesela cok eglendik :) iyice benimsedim artik. ben senin tabirinle sifir bedendim 375 cc takildi sanada 275 cc takilmis tahminimce o kadarda kucuk olmamistir baktin gercektende mutlu degilsin bi kac zaman sonra istersen degistirebilirsin cnm ama eminim doktorun senin isteklerini goz onune alip fizlolojinin kaldirabilecegi kadar buyuk olani takmistir zaten

queenna senin göğsün 375 cc mi !!!! ne güzel benim durumumun metanetini dahada iyi kavramama sebep oldu.cevabın için teşekkür ederim canım.Ben göğsümün 275 cc olduğundan bile şüpheliyim. 225 cc duruyor çünkü daha önceki yazılarımı okursan neden şüphe içinde olduğumu anlarsın ve bu artık kesinleştiki benim göğsüm 225 cc.Neyse artık yapacak bişey söylediğin gibi ilerde bir daha yaptırırım çünkü çok basit bir ameliyat en azından benimki çok rahat geçti.Bir sorumda şu olacak seninde göğüs uçların hassasiyet kazanmış mıydı?Teşekkürler....

ama hayatim diyorumki senin ameliyattan once yine biraz buyukmus goguslerin bende hicc yoktu.. merak ettim su an kac cm gogus cevren oncesiyle kac cm farketti bide onceki haliyle simdiki halini karsilastirdinmi hic resimlerle? bu arada evet benimde hala hissiz ama boyle olmasi dogalmis zamanla duzelicekmis.

queenna en güzelini yaptırmışın 375 cc ile.çok güzel durduğunada eminim.Benim öncesinde fotoğraflara baktığımda tabiiki fark oldukça belli.Mesela yandan bakıldığında daha önce göğüs çıkıklığı pek belli olmazdı şimdi 10 12 cm kadar önde belki dahada fazla.ama benim beklentim çok büyüktü o yüzden kabullenemiyorum.Herkes doğal istiyor ama ben biraz daha yapay taraftarıydım.ama inanılmaz doğal duruyorlar.Küçük olunca zaten bu kadar doğal olmasıda kaçınılmazdı tabiiki.yazılarınıda okudum damla şeklinde yaptırmışın ve zayıfmışın.Yani büyük olmasını bence kaldıran şey bu oluyor.Çünkü ben kiloluyum şu anda ve belkide büyük göğüs beni obez gösterecekti.Bu göğüste bile beni dahada kilolu gösterdi.göğüs ucundaki hassasiyetin geçici olduğunu söylemen beni rahatlattı. Senaryo yazmaya başlamıştım acaba göğüs sinirlerimimi yok ettiler ,hep böyle mi kalacak şeklinden.Açıklayıcı bilgilerinden dolayıda teşekkür ederim canım

aynen katiliyorum sana cnm 10 12 cm bence gayet yeterli. ozellikle turk doktorlar bu konuda cok cok iyi kesinlikle herkesin fizigine uygun daha sonra problem yasamayacagi turde dogal implantlari seciyorlar zaten genelde 360cc sonrasi protezleri onermiyor hicbir doktor ani buyumeye bagli catlama (mazallah!!) erken deformasyon ve boyun sirt agrilarina karsi. yapayliga gelince mesela benim gorduklerim amerikada neredeyse piercing misali takilip cikariliyor gogus protezleri doktorlarda pek iyi degil ve gercekten cok yapay ve igrenc genelliklede alay konusu ''hey suraya bakin bir cift silikonlu gogus daha geliyorr'' dusunebiliyormusun gemma atkinson gibi oldugunu mesela haha cok kotu :)

Evet sanırım haklısın canım.Bende doktorumun alanında iyi olduğunu düşünüyorum aslında ama beklenti mi belki yeterince ifade edemedim .Yoksa türk doktorlarının çoğu gerçekten süper.Peki senin göğüslerinin şu anki durumu nasıl?Görüntü olarak çok mu büyük duruyorlar çünkü resimlerde 300 cc bile bana büyük gelmişti 375cc damla nasıl duruyor?

cok buyuk degiller kesinlikle ama hicte kucuk sayilmazlar irice diyelim :) ben zayifim ama omuzlarim genis 85 beden giyiyorum cok guzel duruyorlar

merhaba ben izmirde göğüs büyütme ameliyatı olucam ama hala doktor konusunda kararsızım dr Ufuk beyle görüştüm ama daha önceki örnek resimlerini hiç beğenmedim izmirden ameliyat olan yok mu ya bide temmuzda olmayı düşünüyorum acaba sorun olurmu yaz sıcaklar filan bi etki yaparmı:(

Arkadaşlar nihayet bende yaptırdım.Beden 75bile değildi.280cc damla şekli taktırdım.Bi hafta oldu yaptıralı.Ancak hareket etmeye başlayabildim.Silikonlarım kas altı yapıldığı için ameliyatım 2.5 saat sürmüş.Bu tür ameliyat daha zor ve uzun sürüyormuş.Ve ileşmesi de daha uzun sürüyor dedi doktorum bana.Ve sancısı daha fazlaymış.Gerçekten de öyle oldu bende.Arkadaşımınki sadece göğüsdoku altına konuldu ve hemen aynı gün bile eve gitmiş ve üçüncü gün işe de gitmiş.Bense iki gün hastanede kaldım ve sancılarım tarif edilemez çokdu.Hiç hareket edemiyordum.Ancak rahat hareket etmeye başlayabiliyorum.İki defa sezeryan oldum ama bukadar acı çekmemiştim.Bu yüzden kas altı tavsiye etmiyorum,göğüsdoku altına yaptırın.Tabiki doktor de onay verirse.

yesi cok gecmis olsun cnm seni cok cok iyi anliyorum ayni siddetli aciyi bende cektim:( umarim biran once toparlanirsin sonucta istedigin gibi olur ama bence agrilida olsa her zaman bir numara olan teknik kas altina deger

Back