Miacım benim direnleri ameliyattan bir gün sonra çıkardılar.Dünde kontrole gittim bandajları çıkardılar.Ameliyat izi çok ürkütücü.Ameliyattan çıktığımdan beri sporcu sütyeni kullanıyorum.Onu üç hafta daha kullanacakmışım.masaj önermedi şu anda. Direnler içinde silikon konulan yerin biraz yukarısında ayrı bir kesi açmışlar.ordada dikiş izleri var küçük olmasına rağmen şaşırtıcı çünkü ben silikon yerleştirilen yerden diren konulduğunu düşünüyordum.Bir ay sonraya tekrar doktorla randevum var.Dün gecede sol göğsüm inanılmaz bir ağrıyla beni uyandırdı.Ameliyat olalı beş gün oldu ama ilk defa ağrı oldu.Bu normal mi yoksa kendimi fazla zorladığım için mi canım.Şimdiden teşekkür ederim...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım
- Konu Sahibi ivycan
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Smyrna çok teşekkür ederim.senin 195 cc konmuştu yanılmıyorsam.Evet benim beklentim daha büyüktü ama maallesef bunu uygun görmüşler.üstelik kafamı meşgul edecek bir durum karşısında olduğum için biraz gerginim.Ameliyattan sonra silikon parasını almaya gelen kişi bana gayri ihtiyari size 225 cc yerleştirilmiş diğerlerini götürüyorum dedi.Doktor geldi kaç cc yerleştirdiniz dedim 275 dedi. Israrla 275 deyince bende aksini iddea etmek istemedim.çünkü şu saatten sonra yapacak bişey yok.Ne gülünç bir durum
- 15 Ocak 2007
- 273
- 78
- 123
emilyanocum hadi gözün aydın kurtulmuşsun direnlerden. Canım ilk zamanlar ağrılar olması normal bende yan döndüğümde ilk günler ağrı yapıyordu sonra hepsi geçiyor. Arasıra sızlama yapması, içerden ses gelmesi:) normal, bunların hepsi geçici, silikonlar iyice oturunca hepsi biranda kayboluyor. Yinede ilk 10 gün biraz sakın kendini normal hayata dön ama hoplayıp zıplama tabi :))
Son düzenleme:
- 15 Ocak 2007
- 273
- 78
- 123
elahan merhaba, kesinlikle çok doğal duruyor bende jel silikon var o yüzden göğsü sıksan bile yabancı bişey varmış gibi olmuyor. Sadece daha diri tabi yani zamanla yumuşar ve içleri boşalır ya o yok işte. Şu anda dikiş izlerim hala belirgin ama onlarda iyice silikleştiğinde kimse anlamaz silikon olduğunu (tabi ilk halini bilenler hariç:)) dekolte giydiğimde artık çok hoş görünüyor ofiste kimseye söylemedim ben ameliyat olduğumu kimse de aa nolmuş sana böyle demedi çok büyük silikon taktırmazsan belli olmaz tabi silikonun şekline ve nereye koyduğuna göre de değişiyor...
- 15 Ocak 2007
- 273
- 78
- 123
denizmavi geçmiş olsun sanada. Masaja yanlış hatırlamıyorsam 1 ay sonrasında başlamıştım. Bana alttan, üstten, sağdan, soldan göğsümü bastırarak ileri geri oynatmamı söylemişti. İlk zamanlar göğüsler taş gibi hiç hareket etmiyorlar o yüzden epey yorucu oluyordu :) içerdeki silikonu hareket ettirerek kapsül oluşumunu engelliyorsun. Bu masajlar çok çok önemli o yüzden doktorun sana yap diyeceği tarihi bekle, sakın kenid kafana göre öncesinde başlama istenmeyen ödem veya kanamalara sebep olabilirsin. Ne kadar masaj yaparsan o kadar doğal ve yumuşak oluyorlar. Hatta benim doktorum bundan sonra göğsünün alacağı şekil tamamen senin masajlarına bağlı sakın ihmal etme demişti...
Miacım direnler çıkınca gerçekten rahatlıyorsun.Şu anda göğüslerim istediğim güzellikte duruyor şiş olmalarından dolayı.ve ben bunların inmesini istemiyoruuummm.Ama biliyorumki inecek ve benim istemediğim kadar küçülecek.göğüs ucum şu anda çok hassas ama diğer taraflar biraz daha esnek.Nasıl saırsızlanıyorum gerçek şeklini görmek içinCADIARZU
E
EU1
Ziyaretçi
:tomato:ben 2 çocuk annesiyim ve çocuklarımın ikisinide birbuçuk yıl emzirdim.tanıdığım bir eczacı arkadaşımın tavsiyesi üzerine tamamen doğal olan göğüs büyültücü hap kullandım.şu an 4.şişeyi kullanıyorum.sönük,pörsümüş,içi boş olan göğüslerim irileşti be oldukça güzel duruyor.yalnızca içerisindeki yağ dokularını harekete geçirip alınan kilolar burada birikiyor.şu an 85 beden takıyorum ve 4. şişe bitince bırakacağım.üstelik maliyeti de okadar pahalı değil.şişesi 150 ytl.keşke ameliyat olmadan önce biraz araştırsaydın.sağlık olsun.inşallah memnun kalırsın
normal yüz germe mi oldun .yoksa endoskopikmi..birede kim yaptı yazarsan çok sevinirim..ben meme hariç göbek yüz germede yaptrdım 13 ytl
ama
çok memnun kaldım
ya bir ay
oldu daha ama 3 ay sonra otrcak herşey ama şimdi bile çok doğal
X
xxdenizxx
Ziyaretçi
Arkadaslar ameliyattan sonra bu kollari kullanamama durumu nedir biraz acarmisiniz yatip kalkarken sorun oluyordur,kendi kendinize giyinebildiniz mi,sacinizi tarayabildiniz disinizi fircalayabildiniz mi..vs
Okudugum kadariyla en zor kismi kollari kullanamamak diye yaziyor cogu arkadasimiz?
Okudugum kadariyla en zor kismi kollari kullanamamak diye yaziyor cogu arkadasimiz?
X
xxdenizxx
Ziyaretçi
selam
yeniyim ben
aranızda
yeni
amliyat
oldum bende
silikon koydurdum
karın gerdirdim
yüz ayrıca
29 kilo verdim
önce
çok memnunum valla
1 ay oldu daha
Yavrukurt öncelikle gecmis olsun,sana kasalti mi kasüstü mü kondu,cok agrin oldu mu?
evtt arkadaşlar sonunda cuma günü saat 4 te ameliyat oldum baştan anlatıyım:)merak edenler için beni uyuttuktan snr local anestezi ile ameliyat ettiler yani narkoz almadım yaklaşık 1.30 saat sürdü birine 305 cc diğerine 275 takıldı çünkü büyüklük farkı vardı hastanede kalmadım yanlız burdan söliyim ilk gece ve sonraki gün ağrım çok fazla oldu kramlar şeklinde şuan 4. gündeyim ve gayet iyi sayılırım göğsümde hiç ödem ve morluk olmadı süper oldular kimse inanmıyo silikon olduğuna acaip doğal doktorum çok başarılı burdan herkese tavsiye ediyorum şuan 80 c sütyen takıcam eskiden 75 bile deildi hiç yoktu yani kısacası süper bişey sabah kalkınca ilk işim onlara bakmak oluyo bunlar benimmi diye:)olmayan herkese tavsiye ediyorum