- 6 Temmuz 2015
- 388
- 218
-
- Konu Sahibi Kurabiyeee78
seni telaslandirmak istemem ama doktora gitsen iyi olur sonucta göğüs Hastalıkları onemli bir konuBaşlıktan da anlaşılacağı üzere 2 gündür göğüs uçlarımda anormal bir acıma var her hareket edisimde camasirima ya da atletime degdikce zonkluyor. Buyuyorlar desem 22 yaşındayım daha nereye ne büyüyecekler, adet donemimden dolayı desem ne yeni bitti ne de yeni başlayacak, cok büyükler o yüzden desem fazla bi büyük de değiller. Bilemedim bu nedendir sizce?Uclardan yukarılara doğru da acıyla karışık ağrı başladı bu gece
5 temmuzda bitti adetim yaklaşma yok pekadet dönemi yaklaşınca olabilir ama aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef.. geçmiş olsun
Evli değilim. Adetime de daha çook varçeşitli nedenler var.
regl yaklaınca olabilir.
hamilelik belirtisi olabilir.
emzirmeden dolayı olabilir.
Bayramdan sonra bir doktora görünmek şart olduarkdasim
seni telaslandirmak istemem ama doktora gitsen iyi olur sonucta göğüs Hastalıkları onemli bir konu
Evet uzman birinin görmesi lazımAllah korusun ciddi bişey olabilir, hemen doktordan bir randevu al
canım bende de oluyo kımı zaman takma kafana ya kadınız hormonlar bi inip bi çıkıyo boyle dusun :)Başlıktan da anlaşılacağı üzere 2 gündür göğüs uçlarımda anormal bir acıma var her hareket edisimde camasirima ya da atletime degdikce zonkluyor. Buyuyorlar desem 22 yaşındayım daha nereye ne büyüyecekler, adet donemimden dolayı desem ne yeni bitti ne de yeni başlayacak, cok büyükler o yüzden desem fazla bi büyük de değiller. Bilemedim bu nedendir sizce?Uclardan yukarılara doğru da acıyla karışık ağrı başladı bu gece
Başlıktan da anlaşılacağı üzere 2 gündür göğüs uçlarımda anormal bir acıma var her hareket edisimde camasirima ya da atletime degdikce zonkluyor. Buyuyorlar desem 22 yaşındayım daha nereye ne büyüyecekler, adet donemimden dolayı desem ne yeni bitti ne de yeni başlayacak, cok büyükler o yüzden desem fazla bi büyük de değiller. Bilemedim bu nedendir sizce?Uclardan yukarılara doğru da acıyla karışık ağrı başladı bu gece
Başlıktan da anlaşılacağı üzere 2 gündür göğüs uçlarımda anormal bir acıma var her hareket edisimde camasirima ya da atletime degdikce zonkluyor. Buyuyorlar desem 22 yaşındayım daha nereye ne büyüyecekler, adet donemimden dolayı desem ne yeni bitti ne de yeni başlayacak, cok büyükler o yüzden desem fazla bi büyük de değiller. Bilemedim bu nedendir sizce?Uclardan yukarılara doğru da acıyla karışık ağrı başladı bu gece
Çok teşekkür ederim. Tavsiyelerinize uymaya çalışıcam umarım dediginiz gibi kötü bir durum yokturİç çamaşırlarınızı sık ama az deterjanla yıkayın. Mümkünse iki kez, ikincisinde deterjan koymayın. Sütyen seçiminizi dikkatli yapın. Özellikle yaz aylarında pamuk oranı yüksek olan ve göğüslerinize uygun olanları tercih edin. Yatarken çıkartın.
Ağrının iki taraflı olması kötü bir durum olmadığını düşündürüyor bana. Zaten ağrı tümörlerde çok nadir görülür. Belki fibrokistleriniz var. Ve ovulasyon döneminde içlerindeki sıvının artışı nedenli ağrı yapıyorlar. Eğer öyleyse bir süre sonra geçer. Geçmezse bayram sonrası Genel Cerrahiye gidin.
Geçmiş olsun
Ilk defa böyle bir acı ve ağrı yaşadım goguslerimde korktum açıkçası kötü bir şey vardir diyecanım bende de oluyo kımı zaman takma kafana ya kadınız hormonlar bi inip bi çıkıyo boyle dusun :)
Teşekkür ederimgeçmiş olsun
Ilk kez başıma geldi bu durumbenim adet başlangıcımda ve bitişimde olabiliyor bazen.. doktora gidersen sonucunu buraya bildirir misin merak ettim doğrusu. ciddi bir şey olacağını zannetmiyorum dönem dönem olabilir belki