Göğüs ağrısı :(

ya 4 mm cik mi yapıyormuş bunca ağrıyı,
kan da neler bakıldı acaba?
hemen aynı gün ultrason a nasıl aldılar ya, çok iyi, ben yarın gidcem,
ultrasonda bişey çıkmayınca rahatladın mı:)

ya 4 mm cik mi yapıyormuş bunca ağrıyı,
kan da neler bakıldı acaba?
hemen aynı gün ultrason a nasıl aldılar ya, çok iyi, ben yarın gidcem,
ultrasonda bişey çıkmayınca rahatladın mı:)
özel hastaneye gittim, özel sağlıkla bakılıyoruz biz. Ultrason 10 dk sürdü sürmedi kolaydı.
Kan tahlilimide hemen yaptırdım.
Nelere bakıldı hiç bakmadım yarın sonucu alınca yazarım yine.
Evet 4 mm cik şey delirtmiş beni resmen,sağ göğüs temiz hiç bişey yok,soldada sadece 4mm fibrokist var başkada bişey yok dedi.
Kendi küçük ama ağrısı büyük bişeymiş bu.
Brokoli kürünü deneyeceğim

benkm bir sıkınca zerre zerre süt geliyor,
cidden benm de ağrı büyük bakalım ende ne çıkack,
benm kide özel hastane idi walla çok attılarsenin adına sevnd canım,
inş kanlarda iyi çıkar darısı bana

zaten bu fibrokistler için türk meme vakfının yazısını okudum,aynı adet oluşumuz gibi aylık süt üretimide oluyormuş bedenimizde ama gebelik yoksa onlar kanallarda eriyormuş,bizdeki gibi eriyemeyen bazı süt sıvısı baloncuk oluyor daha fazlaysada meme ucundan akıyormuş.
Hormonal birşeymiş aslında hastalık olarak bile görülmüyormuş.
Tahlillerimde iyi çıkarsa rahatlıycam en azından,ağrıyı bu kadar kafaya takmam belki ozaman.
Seninde iyi haberlerini bekiyorum :)

Nasılsın canım ne dedi doktorun,benim tahlillerim temiz çıktı.
Bir ilaç verdi doktor ağrım için bir ay sonra kontrole gideceğim,3 ay sonra tekrar ultrasonla bakılacakmış herşey normalse 6 ayda bir ultrasonla kontrol edilecekmişim

Sizin adınıza çok sevindim.Ağrılarınızda geçecek rahatlayacaksiniz inşallah.

Benim de ultrason normla çıktı şükür , geçmezse Altı ay sonra gel dedi , geçerse bir yıl sonra , o kadar ağtı neden oluyorsa

Benim de ultrason normla çıktı şükür , geçmezse Altı ay sonra gel dedi , geçerse bir yıl sonra , o kadar ağtı neden oluyorsa
fibrokist çıktımı sende, agnucaston diye bir ilaç verdi bana bir ay sonra iyi gelip gelmediğine bakacakmış,iyi gelirse 3 ay buna devam

Çok geçmiş olsun kanda hangi değerlerimize bakıldı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…