• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs ağrısı :(

geçmiş olsun umarım birşey çıkmaz sizinde,teyzemle telefonda bile konuşsam ağrım artıyor.
Tamam psikolojik tarafı mutlaka var ama böyle yaşama sevincimi söndürdü bu ağrı
Sizde kitle yada başka belirtiler varmı.
Fibrokist iki kadından birinde varmış,belki böyle birşeydir.
Ondada adet döneminde ağrı çoğalırmış benimki tam tersi o dönem ağrı yok
Adet dönemi ağrı olunca noluyormuş anlamadım?

Adet dönemi ağrı olunca noluyormuş anlamadım?
memede fibrokist olduğunda adet dönemi öncesi ve adet süresince memede ağrı ve gerginlik yapıyormuş.
Benim ise tam tersi o dönemde göğüslerimde ağrı vs olmuyor ondan bahsetmiştik

Bence durumun psikolojik. Konuyla alakası yok ama ortaokuldayken okulumuzda bit salgını olmuştu ve banada bulasmıstı. O dönem çok etkilenmiştim. Şimıdi yanımda biri bit ile ilgili konusssa yine o günlere geri dönmüşim gibi kaşıntı basıyor ve banyo yapıp saclarımı tarayana kadar içim rahat etmiyor. Bak yine aklıma geldi meret :bicak:Kötü birşeyin oldugunu sanmıyorum ama yinede doktora görün için rahat etmiş olur

Bence durumun psikolojik. Konuyla alakası yok ama ortaokuldayken okulumuzda bit salgını olmuştu ve banada bulasmıstı. O dönem çok etkilenmiştim. Şimıdi yanımda biri bit ile ilgili konusssa yine o günlere geri dönmüşim gibi kaşıntı basıyor ve banyo yapıp saclarımı tarayana kadar içim rahat etmiyor. Bak yine aklıma geldi meret :bicak:Kötü birşeyin oldugunu sanmıyorum ama yinede doktora görün için rahat etmiş olur
evet yarın doktora gideceğim,bahsettiğiniz konu doğru şuan ben bile kaşındım :)

memede fibrokist olduğunda adet dönemi öncesi ve adet süresince memede ağrı ve gerginlik yapıyormuş.
Benim ise tam tersi o dönemde göğüslerimde ağrı vs olmuyor ondan bahsetmiştik
Benm adet öncesi başlar ağrımaya hamileliğimin başından beri de ağrıyor Allah hayretsin diyim o zaman...

Senin bu durumun da tamamen psikolojik bana kalırsa. Çok etkilenmişsin doğal olarak. Bence hiç korkma doktora gidip muayene olduğunda rahatlarsın inşallah Allah beterinden korusun.

internete dişim ağrıyor yazsak kanser çıkıyor karşımıza,ağrıda onun bir belirtisi olabiliyormuş.
Bir ay çektim yarın doktora gideceğim en azından neyse ne onu bilirim.
ay nasıl aynı durumdayız ya,,,
benimki de 1.5 ay oldu neredeyse,
düşüncelerimiz araştırmalarımız vs hep aynı

Merhaba, öncelikle başınız sağolsun. Şikâyetlerinizin psikolojik etkisi muhakkak vardır ancak memeniz fibrokistik yapıda ise birden fazla küçük küçük kist olabilir ve bunlar ağrı yapar. 2 senedir bundan dolayı takibim var. Her seferinde artıyor en büyüğü 2 cm ye yakın. Çocuklarıma sarılırken bile korkunç bir ağrı oluyo sol memede. Sol kolda güç kaybı var. Sol taraf sırtım feci ağrır.. bunlara rağmen uştrasonografik muayenede korkulacak bişey yok dediler.. bir genel cerraha görünün de içiniz rahat etsin..

Merhaba, öncelikle başınız sağolsun. Şikâyetlerinizin psikolojik etkisi muhakkak vardır ancak memeniz fibrokistik yapıda ise birden fazla küçük küçük kist olabilir ve bunlar ağrı yapar. 2 senedir bundan dolayı takibim var. Her seferinde artıyor en büyüğü 2 cm ye yakın. Çocuklarıma sarılırken bile korkunç bir ağrı oluyo sol memede. Sol kolda güç kaybı var. Sol taraf sırtım feci ağrır.. bunlara rağmen uştrasonografik muayenede korkulacak bişey yok dediler.. bir genel cerraha görünün de içiniz rahat etsin..
geçmiş olsun sizede,evet bende bugün gideceğim doktora

Anlattıklarınız bana fibrokist olabileceğini düşündürüyor. Yıllardır aynı dertten muzdaribim.Özellikle regli zamanına yakın acı ve ağrı artardı.Genel cerrraha gidin lütfen. Önce elle muayene eder sonra mamagrafi isteyecektir. Yaşınız gençse önemli birşey görmezse mamagrafi istemeyebilir. Yıllar içinde çektirdiğiniz ulturason ve meme cd 'lerinizi saklayın lütfen. Benden size tavsiye aman işi bitti atayım demeyin. Geçmiş olsun. Sağlık olsun. Gögüste değişiklik,akıntı ve ele gelmeyen bir kitle yoksa eğer fibrokist olduğunu düşündüm. Adam lütfen doktora gidin. Ve doktora teyzenizin durumundan bahsedin. Gerçi kendide soracaktır.

Anlattıklarınız bana fibrokist olabileceğini düşündürüyor. Yıllardır aynı dertten muzdaribim.Özellikle regli zamanına yakın acı ve ağrı artardı.Genel cerrraha gidin lütfen. Önce elle muayene eder sonra mamagrafi isteyecektir. Yaşınız gençse önemli birşey görmezse mamagrafi istemeyebilir. Yıllar içinde çektirdiğiniz ulturason ve meme cd 'lerinizi saklayın lütfen. Benden size tavsiye aman işi bitti atayım demeyin. Geçmiş olsun. Sağlık olsun. Gögüste değişiklik,akıntı ve ele gelmeyen bir kitle yoksa eğer fibrokist olduğunu düşündüm. Adam lütfen doktora gidin. Ve doktora teyzenizin durumundan bahsedin. Gerçi kendide soracaktır.

Bu arada mamagrafi değil,mamografi yanlış olmuş :)

Bu arada mamagrafi değil,mamografi yanlış olmuş :)
teşekkürler geçmiş olsun sizede,fibrokist adet dönemi ağrı yapıyormuş bende o dönem ağrı hiç olmuyor.
Göğsümdede akıntı,kitle deformasyom vs yok şükür.
Mamografi 40 yaş altına yapılmıyor diye biliyorum,sanırım ultrason ile bakılacak ilk.
Birazdan çıkacağım umarım hiçbirşey çıkmaz.

Basiniz sağolsun öncelikle. Ben de cuma günü muayene oldum ve ultrasonla bakıldı. Doktor şunu söyledi. Meme kanseri ağrıyla belirti vermez. Yani ağrıya gelene kadar daha bir çok belirtisi olur dedi. Fibrokistler varmış bende de .Ve bunlar zaman zaman ağrı yaparmış. Sizinki de böyle birşeydir. Çok evham yapmayın. Sağlıklı günler dilerim.

Basiniz sağolsun öncelikle. Ben de cuma günü muayene oldum ve ultrasonla bakıldı. Doktor şunu söyledi. Meme kanseri ağrıyla belirti vermez. Yani ağrıya gelene kadar daha bir çok belirtisi olur dedi. Fibrokistler varmış bende de .Ve bunlar zaman zaman ağrı yaparmış. Sizinki de böyle birşeydir. Çok evham yapmayın. Sağlıklı günler dilerim.
geçmiş olsun doktora gittim,genel cerrahiye ve fizik tedaviye sevk etti.
Yarın öncelikle genel cerrahiye gideceğim sabahtan.

merhaba canım nasıl oldun,
dr dan gelince haber ver olur mu ben d e yarın ultrasona gireceğim
yeni geldim eve bende,kan tahlillerim yapıldı 4te çıkacakmış sonuç,ultrasonlada bakıldı sol memede 4mm bir fibrokist oluşmuş.
Yarın doktorumla tahlilleride alıp tekrar görüşeceğim.
İnşallah seninde birşey çıkmaz rahat bir nefes alırız.

Back