Büyük ihtimal Fibrokiste benziyor.Doktora gidince buraya yazın. Size Şifa diliyorumyanma ve zonklama gibi,iğne batması gibi değil
Teşekkür ederim,sonucu paylaşacağım mutlakaBüyük ihtimal Fibrokiste benziyor.Doktora gidince buraya yazın. Size Şifa diliyorum
Üzmeyin kendinizi biraz kafanızı rahatlatin.
siz yinede doktora görünün içiniz rahatlasın...bana tamamen psikolojik gibi geldi allah korusun bişey olsa elinize gelirdi...bide benm bildiğim ağrılı olunca korkmayın derler ağrısız ele gelen şeyden endişelenin diye okumuştum bi yerde...ama ailede varmış kanser oyüzden sık sık tetkik yaptırın hem kafanız rahat olur...Bir buçuk yıl önce annemi pankreas kanserinden kaybettim,bir ay öncede teyzem meme kanseri oldu ve memesi alındı.
Aslında benim rahatsızlığım teyzemin hastaneye yattığı gün başladı,eve döndüm ve şiddetli bir meme ağrısı yaşamaya başladım uyuyamıyordum bile tek taraftaydı.
Psikolojik olduğunu düşündüm ve doktorada gitmekten korktum.
Gezmekte,yada bir işle meşgulsem birşey yok oturdummu başlıyor böyle acıda değil bir tuhaf ağrı hissi.
Göğsümde ele gelen kitle yada hiçbirşey yok.
Bir kaç gündürde koltuk altımda ve köprücük kemiğimde ağrı oldu yine kitle vs yok ama sürekli delirtiyor beni bu psikoloji.kürek kemiği omuz ve kolumdada ağrı uyuşma oluyor.
Ne koltuk altında nede memede kitle yada anormal bişey yok.
Bu durumu yaşayan oldumu,yarın doktorada gideceğim karar verdim.
Kötü hastalığı malesef çok yakınen yaşadığım için doktor fobim var ve hiçbişey olmasa bile kafamdaki senaryolar nedeniyle daha çok hasta oluyorum düşündükçe.
Bu şikayetleri yaşayıp sonuç olarak ne teşhis aldınız, paylaşırsanız sevinirim.
internete dişim ağrıyor yazsak kanser çıkıyor karşımıza,ağrıda onun bir belirtisi olabiliyormuş.siz yinede doktora görünün içiniz rahatlasın...bana tamamen psikolojik gibi geldi allah korusun bişey olsa elinize gelirdi...bide benm bildiğim ağrılı olunca korkmayın derler ağrısız ele gelen şeyden endişelenin diye okumuştum bi yerde...ama ailede varmış kanser oyüzden sık sık tetkik yaptırın hem kafanız rahat olur...
evet şu internet insanı daha çok korkutuyo hakikaten umarım hiçbişey çıkmaz ben zannetmiyorum bana psikolojik gibi geldi..internete dişim ağrıyor yazsak kanser çıkıyor karşımıza,ağrıda onun bir belirtisi olabiliyormuş.
Bir ay çektim yarın doktora gideceğim en azından neyse ne onu bilirim.
Benimki stres sonucu oluştu ilk,bir aydır bir kaç günlük geçsede rahatsızlık devam ediyor.Çok gecmis olsunarsel
bende ne zaman kisa kollu ile yatsam, gogsum ariyor ve nefesim daraliyor. ve gogus agrisi 2gun gecmezmis gibi bynuma vuruyor. Doktora gittim tahlil felan derken temiz.cikti cok sukur. Doktor usutmektende olur gogus kaslarini zorlamaktanda olur demisti. hatta bazen yuz ustu yatip yuxustu kalktiginda kaslar zorlanmis.oluyormus ve insanlar kalp krizi geciriyorum diyip hastaneye kosuyorlarmis. simdi hic usutmemeye calisiyorum agrida yok binn sukur. Kendini dikkat et ve usutme :)
İnşallah sadece psikolojiktirevet şu internet insanı daha çok korkutuyo hakikaten umarım hiçbişey çıkmaz ben zannetmiyorum bana psikolojik gibi geldi..
Bir buçuk yıl önce annemi pankreas kanserinden kaybettim,bir ay öncede teyzem meme kanseri oldu ve memesi alındı.
Aslında benim rahatsızlığım teyzemin hastaneye yattığı gün başladı,eve döndüm ve şiddetli bir meme ağrısı yaşamaya başladım uyuyamıyordum bile tek taraftaydı.
Psikolojik olduğunu düşündüm ve doktorada gitmekten korktum.
Gezmekte,yada bir işle meşgulsem birşey yok oturdummu başlıyor böyle acıda değil bir tuhaf ağrı hissi.
Göğsümde ele gelen kitle yada hiçbirşey yok.
Bir kaç gündürde koltuk altımda ve köprücük kemiğimde ağrı oldu yine kitle vs yok ama sürekli delirtiyor beni bu psikoloji.kürek kemiği omuz ve kolumdada ağrı uyuşma oluyor.
Ne koltuk altında nede memede kitle yada anormal bişey yok.
Bu durumu yaşayan oldumu,yarın doktorada gideceğim karar verdim.
Kötü hastalığı malesef çok yakınen yaşadığım için doktor fobim var ve hiçbişey olmasa bile kafamdaki senaryolar nedeniyle daha çok hasta oluyorum düşündükçe.
Bu şikayetleri yaşayıp sonuç olarak ne teşhis aldınız, paylaşırsanız sevinirim.
Benim de var fobim. Gün icinde hep kitle buluyorum . Esim de bikti. Kücük cocugum var bir de. Allah kimseye vermesin korktugunuBana da psikolojik gibi geldi, ben de yakinlarimi kanserden kaybettim. Surekli vucudumda biseyler cikacakmis gibi bi his yasiorum ve doktor fobim var. Sacma oldugunu biliorum ama. Buarada brokoli, karnabahar,lahana, bruksel gibi sebzeler meme kanseri savascisi sulfur icerir. Cig halinin daha faydali oldugu soylenio. Beslenmene eklersen fobine faydasi olacaktir. Tabi once doktora git :)
Amin ama boyle cagirmaya devam etmemeliyiz. Mantikli dusunsem de o evhamli halimde kendimi taniyamiorum. Neler buldum vucudumda, boynumdaki damari sismis lenf bezi sandim ve bana sorsaniz gercekten agrili ve sisti. Ben esime caktirmamaya calisiorum o hallerimi genelde gecior bi sure sonra. Sizin de cocugunuz varmis kotu seyleri dusununerek guzel zamanlarinizi bozmayin.Allah hepimizi korusunBenim de var fobim. Gün icinde hep kitle buluyorum . Esim de bikti. Kücük cocugum var bir de. Allah kimseye vermesin korktugunu
evet doktor fobim var benimde,fibrokistlerde brokoli kürünün iyi geldiğini okumuştum.Bana da psikolojik gibi geldi, ben de yakinlarimi kanserden kaybettim. Surekli vucudumda biseyler cikacakmis gibi bi his yasiorum ve doktor fobim var. Sacma oldugunu biliorum ama. Buarada brokoli, karnabahar,lahana, bruksel gibi sebzeler meme kanseri savascisi sulfur icerir. Cig halinin daha faydali oldugu soylenio. Beslenmene eklersen fobine faydasi olacaktir. Tabi once doktora git :)
çok geçmiş olsun inşallah tamamen geçer rahatsızlığınız.Yarın gideceğim bende sonucu paylaşacağımBen de oldu. Ama kocaman kitle var ben de. ( dua beklerim herkesten ). Sonuclarim temiz cok sükür. Tekrat kontrolum var. Benim de annem hastayken basladi ve giderek artti. Doktor hormonel dedi agri icin. Azaldi agri hala ara ara gelip gidiyor. Ben kahveyi tamamen cikardim hayatimdan. Siyah cayi ve cikolatayi. Ondan sonra azaldi agri. Doktora gidin. Benim meme basinda iceri cökme var, agri var kitle var. Düsünün ona ragmen sonzc kötü degildi. ( insallah bir dahaki kontolum de temiz cikar ) doktor % 90 sikayetlerin altinda iyi huylu nedenler yatar dedi. Gidin dpktora hic korkmayin. Stresten de olabilir hormonel de olabilir.
Amin insallah. Sizin de iciniz rahatlasin hayirlisi ile.çok geçmiş olsun inşallah tamamen geçer rahatsızlığınız.Yarın gideceğim bende sonucu paylaşacağım
Amin ama boyle cagirmaya devam etmemeliyiz. Mantikli dusunsem de o evhamli halimde kendimi taniyamiorum. Neler buldum vucudumda, boynumdaki damari sismis lenf bezi sandim ve bana sorsaniz gercekten agrili ve sisti. Ben esime caktirmamaya calisiorum o hallerimi genelde gecior bi sure sonra. Sizin de cocugunuz varmis kotu seyleri dusununerek guzel zamanlarinizi bozmayin.Allah hepimizi korusun
korkunun ecele faydası yok. ama erken teşhis hayat kurtarıyor.
ben de öyle kafamda kurmuştum tiroid rahatsızlığım var diye aylardır tahlil yaptırmadım sonunda o kadar yorgun hissettim ki kendimi inadım bitti gittim. sonuç hiçbir şey yokmuş demir ve d vit bitmiş vücudumda ikisi de kolay yerine konabilen şeyler. ne oldu 3 aydır halsiz gezdiğimle kafama takıp uykumu kaçırdığımla kaldım. bir daha korkmama kararı aldım.
bence önce genel cerrahiye sonra da psikiyatriye uğrayın. zaten teyzenizde meme kanseri varsa rutin kontrole gitmelisiniz.
çok teşekkür ederimçok gecmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?