çok psikolojimi bozdu,kitlede olmadığı için anlam veremiyorum bu ağrıyaBaşınız sağolsun.
Ama bana usutme veya yorgunluk gibi geldi ...
inşallah öyledir,yarın cesaretimi toplamışken gideceğim doktoraGeçmiş olsun .
Ben psikolojik olduğunu düşündüm . Benzer bşy bende yaşamıştım çünkü .
İniallah bşy çıkmazinşallah öyledir,yarın cesaretimi toplamışken gideceğim doktora
inşallahİniallah bşy çıkmaz
geçmiş olsun umarım birşey çıkmaz sizinde,teyzemle telefonda bile konuşsam ağrım artıyor.Aynısını ben de yaşıyorum aynı anlattığın ağrılar , sağ memem Benim de , zonkluyor hele strese girmişsem , ben de geçen hafta gittim ama Çarşamba’ya ultrason verdi , o zaman belli olur , ben de çok korkuyorum
Bi isle ugrasirken agri olmuyorsa kesinlikle psikolojik olabilir....bundan 5 yil once teyzemin kolon kanseri oldunu ogrendik gecen yilda kaybettik... inan onun hastaligini duyunca bagirsaklarimda agrilar baslâdi... sureklo dr gittim biseyin yok dedi ama bu evham hala devam ediyor...Bir buçuk yıl önce annemi pankreas kanserinden kaybettim,bir ay öncede teyzem meme kanseri oldu ve memesi alındı.
Aslında benim rahatsızlığım teyzemin hastaneye yattığı gün başladı,eve döndüm ve şiddetli bir meme ağrısı yaşamaya başladım uyuyamıyordum bile tek taraftaydı.
Psikolojik olduğunu düşündüm ve doktorada gitmekten korktum.
Gezmekte,yada bir işle meşgulsem birşey yok oturdummu başlıyor böyle acıda değil bir tuhaf ağrı hissi.
Göğsümde ele gelen kitle yada hiçbirşey yok.
Bir kaç gündürde koltuk altımda ve köprücük kemiğimde ağrı oldu yine kitle vs yok ama sürekli delirtiyor beni bu psikoloji.kürek kemiği omuz ve kolumdada ağrı uyuşma oluyor.
Ne koltuk altında nede memede kitle yada anormal bişey yok.
Bu durumu yaşayan oldumu,yarın doktorada gideceğim karar verdim.
Kötü hastalığı malesef çok yakınen yaşadığım için doktor fobim var ve hiçbişey olmasa bile kafamdaki senaryolar nedeniyle daha çok hasta oluyorum düşündükçe.
Bu şikayetleri yaşayıp sonuç olarak ne teşhis aldınız, paylaşırsanız sevinirim.
meme degil de göğüs agrisi ise bir ekg cektirin rahatlayin derim. sirtiniza ya da kokunuza yayolan bir agri var miçok psikolojimi bozdu,kitlede olmadığı için anlam veremiyorum bu ağrıya
geçmiş olsun sizede,yarın meme ultrasonu çektireceğim 40 yaş altı mamografi olmuyor diye duymuştum.Bi isle ugrasirken agri olmuyorsa kesinlikle psikolojik olabilir....bundan 5 yil once teyzemin kolon kanseri oldunu ogrendik gecen yilda kaybettik... inan onun hastaligini duyunca bagirsaklarimda agrilar baslâdi... sureklo dr gittim biseyin yok dedi ama bu evham hala devam ediyor...
Ustelik dr teyzen birinci dereceden yakinin degil dedi...ona rağmen evham devam ediyor...
Seninkide oyle bence ocin rahat etsin bi momografi cektir ben her yil cektiriyorum hersey cikiyor....
evet kolumda uyuşma ve ağrı var,ekg yazın çektirdim kardiyolojiye gitmiştim hiçbirşey çıkmadı,sadece ırsi kalp kapakçığı kaçağı var dedi oda sorun olmayacak derece hafif demişti doktormeme degil de göğüs agrisi ise bir ekg cektirin rahatlayin derim. sirtiniza ya da kokunuza yayolan bir agri var mi
Tesekkurler , ben ozel hastanede istemistim cekmislerdi ....aslinda o kanser hikayeleri insani cok etkiliyor.... inan 5 senedir bağırsaklarımi cook dinliyorum... cunku anne tarafimda var bu hastalik annemin babasi bundan vefat etti , teyzem ayni sekilde....geçmiş olsun sizede,yarın meme ultrasonu çektireceğim 40 yaş altı mamografi olmuyor diye duymuştum.
Doktorum ne derse artık,bir ayım zehir oldu böyle dertten.
İnsanın kolu bacağı ağrısa dert etmiyor ama meme hep korkulu rüya.
İkinci kez ailede kanseri duymak beni çok sarstı
yine de ihmal etmeyin üşüttüm diye gidip karsiyolojiye sevkedilmisti bir tanidigimizevet kolumda uyuşma ve ağrı var,ekg yazın çektirdim kardiyolojiye gitmiştim hiçbirşey çıkmadı,sadece ırsi kalp kapakçığı kaçağı var dedi oda sorun olmayacak derece hafif demişti doktor
benimde annem ve teyzem,kanser çeşitleri farklıydı ama iki kardeşte oldular. Öncesi başka kimsede olmamıştı bu hastalık.Tesekkurler , ben ozel hastanede istemistim cekmislerdi ....aslinda o kanser hikayeleri insani cok etkiliyor.... inan 5 senedir bağırsaklarımi cook dinliyorum... cunku anne tarafimda var bu hastalik annemin babasi bundan vefat etti , teyzem ayni sekilde....
önce meme ultrasonuma baktırayım tahliller vs,bişey çıkmazsa beyin ve sinir cerrahisi ve kardiyolojiyede giderim. Yeterki şu memede bişey çıkmasın inşallahyine de ihmal etmeyin üşüttüm diye gidip karsiyolojiye sevkedilmisti bir tanidigimiz
Allah korktugunuza uğratmasın inşallah. geçmiş olsunönce meme ultrasonuma baktırayım tahliller vs,bişey çıkmazsa beyin ve sinir cerrahisi ve kardiyolojiyede giderim. Yeterki şu memede bişey çıkmasın inşallah
Cook gecmis olsun sanada canim , icin rahat etsin kontrol ettirmekte fayda var... insallah bisey cikmaz..benimde annem ve teyzem,kanser çeşitleri farklıydı ama iki kardeşte oldular. Öncesi başka kimsede olmamıştı bu hastalık.
Genetik hastalıklar genelde baba tarafından geçermiş aslında ki bendede öyle ama bu hastalık artık genetik olayını geçti mantar gibi nerede kimde çıkacak belli değil
amin inşallah çok teşekkür ederim,sonucu paylaşacağım mutlaka.Allah korktugunuza uğratmasın inşallah. geçmiş olsun
iyi haberlerinizi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?