- 14 Nisan 2010
- 1.485
- 1.929
- 133
Bir buçuk yıl önce annemi pankreas kanserinden kaybettim,bir ay öncede teyzem meme kanseri oldu ve memesi alındı.
Aslında benim rahatsızlığım teyzemin hastaneye yattığı gün başladı,eve döndüm ve şiddetli bir meme ağrısı yaşamaya başladım uyuyamıyordum bile tek taraftaydı.
Psikolojik olduğunu düşündüm ve doktorada gitmekten korktum.
Gezmekte,yada bir işle meşgulsem birşey yok oturdummu başlıyor böyle acıda değil bir tuhaf ağrı hissi.
Göğsümde ele gelen kitle yada hiçbirşey yok.
Bir kaç gündürde koltuk altımda ve köprücük kemiğimde ağrı oldu yine kitle vs yok ama sürekli delirtiyor beni bu psikoloji.kürek kemiği omuz ve kolumdada ağrı uyuşma oluyor.
Ne koltuk altında nede memede kitle yada anormal bişey yok.
Bu durumu yaşayan oldumu,yarın doktorada gideceğim karar verdim.
Kötü hastalığı malesef çok yakınen yaşadığım için doktor fobim var ve hiçbişey olmasa bile kafamdaki senaryolar nedeniyle daha çok hasta oluyorum düşündükçe.
Bu şikayetleri yaşayıp sonuç olarak ne teşhis aldınız, paylaşırsanız sevinirim.
Aslında benim rahatsızlığım teyzemin hastaneye yattığı gün başladı,eve döndüm ve şiddetli bir meme ağrısı yaşamaya başladım uyuyamıyordum bile tek taraftaydı.
Psikolojik olduğunu düşündüm ve doktorada gitmekten korktum.
Gezmekte,yada bir işle meşgulsem birşey yok oturdummu başlıyor böyle acıda değil bir tuhaf ağrı hissi.
Göğsümde ele gelen kitle yada hiçbirşey yok.
Bir kaç gündürde koltuk altımda ve köprücük kemiğimde ağrı oldu yine kitle vs yok ama sürekli delirtiyor beni bu psikoloji.kürek kemiği omuz ve kolumdada ağrı uyuşma oluyor.
Ne koltuk altında nede memede kitle yada anormal bişey yok.
Bu durumu yaşayan oldumu,yarın doktorada gideceğim karar verdim.
Kötü hastalığı malesef çok yakınen yaşadığım için doktor fobim var ve hiçbişey olmasa bile kafamdaki senaryolar nedeniyle daha çok hasta oluyorum düşündükçe.
Bu şikayetleri yaşayıp sonuç olarak ne teşhis aldınız, paylaşırsanız sevinirim.