Bende ilkten öyle mi diye düşündüm ama psikolojikmen acı olur mu ki?Psikolojik..
Bende aynı şekilde iki aydır istiyorum senin adetine kaç gün var peki canım?Valla ayni belirtiler bendede var bu ay canim.Ki asla sislik olmazdi bende.Insallah vardir ama cevremdekiler hep goguslerinden anlamisti.Yinede umitlenmek istemiyorum
Canim adet geçmeden hicbir belirti olmaz hatta adetin gecse bile 10gün sonra baslar belirtiler.ilk cocuk istedgmde bende cok yasardim ama baktimki olmuyo alistim sonra. Ha belkide hamilesindir bunu bilemeyiz. Bu arada gögüs hassasyetni ben yumurtlamadan adete kadar yaşarim.yeni yumurtlams olabilrmisnBende ilkten öyle mi diye düşündüm ama psikolojikmen acı olur mu ki?
Hesaplaeıma göre yumurtlama günümdede Göğüsümde hassaslık ve kasıklarımda ağrı olmuştı genelde yumurtladığımı öyle anlıyodum ama o günün üstüne tam bir hafta geçti ve yine tekrarladıCanim adet geçmeden hicbir belirti olmaz hatta adetin gecse bile 10gün sonra baslar belirtiler.ilk cocuk istedgmde bende cok yasardim ama baktimki olmuyo alistim sonra. Ha belkide hamilesindir bunu bilemeyiz. Bu arada gögüs hassasyetni ben yumurtlamadan adete kadar yaşarim.yeni yumurtlams olabilrmisn
Canım bende öyleydim hatta sevinmiştim ilk defa göğüs uçlarım acıyodu çünkü daha önce yanları acırdı ama bugün adet oldum ama inşallah hamilesindirMerhaba hanımlar son adetim 8 aralık döngümün 23. günü göğüsümde şişlik uçlarında dikleşme var dokunduğumda acıyor ikiside. Ve tek sol göğüsümde biraz kararma görüyorum kasıklarımdada ağrı başladı normal mi ve sizce hamilemiyim?
Öyle mi sizde ne zaman olmuştu peki ağrınız yumurtlama dönemi olabilirmi?Canım bende öyleydim hatta sevinmiştim ilk defa göğüs uçlarım acıyodu çünkü daha önce yanları acırdı ama bugün adet oldum ama inşallah hamilesindir
İşte yumurtama döneminden başlıyo adet olana dek adetime 14 gün kala benim ağrılatım başlar umutlarım biterÖyle mi sizde ne zaman olmuştu peki ağrınız yumurtlama dönemi olabilirmi?
Anladım çoğu insanın bu şekilde hamile olduğunu anlaıdğını düşünüp umutlanmıştım bakalım hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsinİşte yumurtama döneminden başlıyo adet olana dek adetime 14 gün kala benim ağrılatım başlar umutlarım biter
Amin inşallah canımAnladım çoğu insanın bu şekilde hamile olduğunu anlaıdğını düşünüp umutlanmıştım bakalım hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ay ne güzel umut oldunuz bana daha 23 yaşındayım ikinci denemem ama polikistik overım var çok şükürki kilom yok adetim düzene bindi dört aydır yumurtladığım günü biliyorum hissediyorum ama yinede korkuyorum ya olmazsa hamile hiç kalamazsam diye inşallah dediğiniz gibidir benim içinde belirtidir.Kesinlikle psikolojik degil benim 2 oğlum var 2 düsugum var 1 erken dogumum var n bütün hamileligimi göğüs ucu agrisindan anlarim test yapmadan bilirim hamile kaldigimi yumurtlamadan 5 6 gün sonra göğüs uclarim inanilmaz derece agrir ve ara ara bicak saplanir gibi olur goguslerime.. Rabbim gonlunuze gore versin..
Benimde şimdiye kadar adet olucağım zaman göğüslerimde değişiklik olmazdı kasıklarımda ağrı olurdu ama göğüsle ilk defa yaşıyorumBu arada benim goguslerim adet olacagim zaman agrimaz sadece hamile kaldigim zaman agrir oyuzden hemen anlarim hamile kaldimi
Büyük ihtimalle hamile olabilirsiniz göğüs uclariniz dokundugunuzda cok aciyormuBenimde şimdiye kadar adet olucağım zaman göğüslerimde değişiklik olmazdı kasıklarımda ağrı olurdu ama göğüsle ilk defa yaşıyorum
Dün çok acıyordu bugün acı yok denecek kadar az uç diplerindede kurumalar varBüyük ihtimalle hamile olabilirsiniz göğüs uclariniz dokundugunuzda cok aciyormu
Anladim canim benim uclari cok agrirdi elimi vuramazdim ve bu gebeligimin 2 2.5 ayına kadar devam eder Rabbim gönlüne göre versinDün çok acıyordu bugün acı yok denecek kadar az uç diplerindede kurumalar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?