Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba az önce sorunuzu okudum v bir arkadas psikolojik yazmış tam bi Mod düşürme cevabı. Ama suan hamile olduğunuzu görüyorum Çok ŞÜKÜR gözünüz aydın❤
Merhaba az önce sorunuzu okudum v bir arkadas psikolojik yazmış tam bi Mod düşürme cevabı. Ama suan hamile olduğunuzu görüyorum Çok ŞÜKÜR gözünüz aydın❤
Kesiiinlikle öyle yazış şekli çok netti gerçekten o an kendi kendime acaba kuruntumu yapıyorum diye düşünmedim değil ama çok şükür o ay gerçekten hamile kalmışım Darısı tüm isteyenelre inşallah
Canim adet geçmeden hicbir belirti olmaz hatta adetin gecse bile 10gün sonra baslar belirtiler.ilk cocuk istedgmde bende cok yasardim ama baktimki olmuyo alistim sonra. Ha belkide hamilesindir bunu bilemeyiz. Bu arada gögüs hassasyetni ben yumurtlamadan adete kadar yaşarim.yeni yumurtlams olabilrmisn
Kesiiinlikle öyle yazış şekli çok netti gerçekten o an kendi kendime acaba kuruntumu yapıyorum diye düşünmedim değil ama çok şükür o ay gerçekten hamile kalmışım Darısı tüm isteyenelre inşallah
Gerçekten öyle her şeyin başı inanmak RABBİM o şüpheyi dusurmusse vardır bi bildiği tekrardan gözünüz aydın RABBİM sağ salim kucağınıza almayi Nasip etsin İNŞAALLAH❤ AMİNNNNN RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın İNŞAALLAH❤
Canim adet geçmeden hicbir belirti olmaz hatta adetin gecse bile 10gün sonra baslar belirtiler.ilk cocuk istedgmde bende cok yasardim ama baktimki olmuyo alistim sonra. Ha belkide hamilesindir bunu bilemeyiz. Bu arada gögüs hassasyetni ben yumurtlamadan adete kadar yaşarim.yeni yumurtlams olabilrmisn
Yoo canım herkeste bir değil ben adetimden önce duygusal degisiklik yaşadım aglayasim geliyordu durup dururken gogus hassasiyetim başladı ögrendigim günün sabahı bulantiyla uyandım aksamı test yaptım anında net cizgi cıktı kisiden kisiye degisebiliyor