Konuyu nereye açacağımıda bilemedim ama Dün banyoda sağ göğsümün üst kısmında biraz şiş gözle farkediliyor, bir kemik çıkıntısı farkettim. Kardeşimi aradım yoktur bişey sen evham yapıyosundur dedi , ama solda yok sağda var sağ göğsüm bir tık büyük görünüyor sonradan mı oldu bu yoksa hiç farketmemem normal değil biraz korktum açıkçası doktora gitmeli miyim? Siz ne düşünüyorsunuz. Gereksiz mi evham yapıyorum acaba
Allah allah, kardeşinize fotoğraf çekip atsaydınız. Zayıf bir insan mısınız? Çok zayıf insanlarda göğüs kafesi kemikleri belli olur, belki odur. Yada kilo verdiyseniz şimdi ortaya çıkmıştır.
Ve son olarak genelde evhamlı bir insan mısınız?
Kiloda değişiklik yok, sağda var şişlik solda yok . Görüntülü aradım gösterdim. Ama bişey yoktur diyor. Niye öyle diyor onu da anlamadım ya varsa. Sağda şişlik var solda yok. Çok önemli bişey olmasada var yani burda bişey , biraz evham var tabi.
Ne bu şişlik dedim ilk görünce başım döndü
Bende de var aynısından sağ gögüs biraz yukarısında sonradan farkettim ya da vardı bilmiyorum. Zamanında gögüs için gittiğimde sadece ıyı huylu kistler vardı. Tekrar gidip bunu da göstericem kemik gibi de ama sanki bastırdıkça oynuyor bezede olabilir çoğu kişide oluyor.
Bende de var aynısından sağ gögüs biraz yukarısında sonradan farkettim ya da vardı bilmiyorum. Zamanında gögüs için gittiğimde sadece ıyı huylu kistler vardı. Tekrar gidip bunu da göstericem kemik gibi de ama sanki bastırdıkça oynuyor bezede olabilir çoğu kişide oluyor.