gögsümdeki şişlik ve ağrı geçti yoksa bebeğime bişe mi oldu

deryadeniz0606

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
55
1
16
Ankara
5 haftalık hamileyim. hamileliğimin başından beri gögüslerimde büyüme vardı ve taş gibi sert olmuşlardı, dokununca da ağrıyorlardı. Dün aniden gögsüm normale döndü, şişliği indi ve ağrı kalmadı dokununca.
Acaba bebeğime bişe mi oldu. Progestan kullanıyorum 4 gündür yani bebeğimi kaybetsem bile kanamam olmayabilir.
Acele yorumlarınızı bekliyorum

selam ayni sey bendede oldu malesef bir cevap bulamadim yurtdisindayim hastaneye gittim bunun icin rezil olduk geldik bakmadilar kanamam yokmus acil degilmis falan filan. icimde kotu hisler var hic rahat degilim.hakkimizda hayirlisi olsun.

5 haftalık hamileyim. hamileliğimin başından beri gögüslerimde büyüme vardı ve taş gibi sert olmuşlardı, dokununca da ağrıyorlardı. Dün aniden gögsüm normale döndü, şişliği indi ve ağrı kalmadı dokununca.
Acaba bebeğime bişe mi oldu. Progestan kullanıyorum 4 gündür yani bebeğimi kaybetsem bile kanamam olmayabilir.
Acele yorumlarınızı bekliyorum

benim de ilk haftalarda acayip şiş,sert ve ağrıyordu. şimdi geçti. sonradan büyümeye başlayacak. benim şimdi eski sutyenlerim olmuyor. ama goguslerim sert,şiş değil

Göğüslerdeki hassasiyet ağrı geçebilir bu bebeğe birşey olduğunu göstermez içiniz rahat olsun benimde ilk haftalar çok ağrım ve dolgunluk vardı kolumu göğüs altıma koyup tutarak yürüyordum ama bir anda kesildi ağrılar ne zaman kesildi tam olarak farkında bile değilim ama birkaç haftadır yok.Bu normal korkmayın

Merhaba,
Bebeklerimizin nasip olursa doğum tarihleri aynı ,15 haziran görünüyor benimde ..bu ayın 23 üne kadar benim öyleydi,yürürken bile canım acıyordu ve göğüslerde şişlikte vardı. 23 ekimde hamile olduğumu öğrendiğimde ertesi günü geçmişti ,ben strese bağlı olduğunu düşündüm çünkü 13 gün boyunca testler ,doktorlar v.s telaşımız vardı .Aklına kötü şeyler getirme ..

arkadaşlar benim de geçmişti, normal diye düşünüyorum. başlarda o kadar çok ağrıyordu ki ve sertti ki bi keresinde sütyensiz yattım, öldüm resmen. sağımdan soluma dönemedim. sonra rahatlamıştım :)

Back
X